Din inimă pentru Olga Sajin

8,693 EUR Din 8,000 necesari
108%
629 Donații
2 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Olga
Vârsta 51 ani
Suma necesară 8,000 Euro

Mesajul fiicei:

"Oameni frumoși si cu inima mare, cred ca cum nimeni din voi nu se gindeste si nu dorește ca vreo data sa ajungă in situație grea , asa nici noi nu ne-am gândit ca intr-o zi v-om fi noi cei care cerem ajutor. Eu singura fiind cea abonata la donatie lunara, vazind orice caz ma sensibilizeaza si donez cit de putin dar nu trec pe alaturi.
Azi din pacate avem nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a o transporta pe mama mea acasa, in Moldova.
Pe 13 Mai mama mea Sajin Olga, in virsta de 51 de ani, a fost operata, la Institutul de Neurologie N. N. Burdenco, pentru a i se inlatura tumoarea Neurinom Acustic, este o tumoare benigna a nervului acustico-vestibular, dar care provoaca urmari grave daca nu e inlaturat la timp, noi din pacate l-am depistate foarte tirziu, cind deja au inceput simptome severe, si a evoluat foarte rapid in ultimii 2 ani.
Cu toate astea, interventia parea sa fi trecut cu succes, dar la scurt timp dupa interventie a avut loc o hemoragie intercraniana, ceea ce a dat viata noastra si starea mamei peste cap. De atunci pina acum mama inca nu si-a revenit,nu si-a recapatat constiinta, nu misca , periodic sunt mici incercari de a misca degetele, cu toate ca dinamica pozitiva este, initial a fost in coma profunda pentru mai mult de o luna, acum doua saptamâni in urma ea deja era deconectata de la orice aparat si medicii din spital ne spuneau ca corpul ei e sanatos doar ca creierul nu functioneaza in totalitae, asta deja nu mai depinde de ei si sa cautam centru de reabilitare ca ea nu espe pacientul pentru spital deja( cu toate ca in citeva zile a fost nevoie de întors înapoi in sectia de reanimare pentru a-i sustine respiratia ca totusi ii este greu singura sa respire mereu.
Noi am pornit cautarile centrului de reabilitare, pe linga faptul ca ele sunt foarte si foarte costisitoare, ei nici nu o primesc pe mama in starea care ea este, spunind ca ea inca NU e de reabilitare.
Si ne-am pomenit in situatia ca din spital aproape fortat ne “roagă” sa plecam, dar in alte centre nu ne iau(
Am facut legatura cu Institutul de Neurologie si Neurochirurgie din Chisinau, si sunt gata sa ne primeasca in continuare la terapie intensiva si pe urma reabilitare.
Acum problema consta in transportare, transportarea terestra cu automobil dotat cu aparate medicale speciale ne costa 8 mii de euro, iar cea aeriana cu mult mai scump ceea ce nici atit nu ne putem permite.
Va imploram sa ne ajutați sa o transportam acasă , orice donatie , cit de mica ar fi e importanta pentru noi, ca riscam sa ne pomenim cu ea trimiși in condiții casnice ceea ce iar e imposibil in țară straina.
Va multumim anticipat pentru bunatatea si marinimia voastra"

Campanie începută la 9 July 2024
În cîte zile s-a colectat 2
Creat de P CaritateMD
Regiune Dubăsari, Dorotcaia
Categorie Social
Ocrain Irina 11 Jul, 2024 00:35 39
10 EUR
Soltan Aurica 11 Jul, 2024 00:24 9
600 MDL
Aceasta donatie vine de la familia Brigalda Sergiu cu Dorina, care sunt stabiliti in Germania! Ei va ureaza sanatate si va sustin din toata inima , prin intermediul nostru ❤️❤️❤️
Donație anonimă 11 Jul, 2024 00:19 54
10 EUR
Taralunga Sergiu 10 Jul, 2024 23:34 22
100 MDL
Savciuc Rodion 10 Jul, 2024 23:20
963 MDL
Cu Doamne ajută!!!
Toate donațiile

Ştiri