Din inimă pentru Robert Costin

23,518 USD Din 23,150 necesari
101%
1703 Donații
160 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Robert
Suma necesară 23,150 US Dollar

Mesajul mamei:
Bună, el este micuțul Robert de doar 11 luni și jumătate, un copil minunat, energic și foarte dorit. Ne pregăteam deja de marea sărbătoare pe care o așteptam cu toții, aniversarea de un anișor, dar planurile noastre au fost date peste cap din cauza diagnozei care i s-a pus ,,CRANIOSTENOZA" - o malformație care reprezintă deformarea cutiei craniene. Din această cauză creierul micuțului nostru nu se poate dezvolta cum trebuie și are mari dureri de cap. Pentru ca Robert să se dezvolte ca un copil normal are nevoie urgentă de o operație pentru a-i corecta forma căpușorului, permite creșterea normală a creierului și a preveni pierderea vederii și tulburărilor de comportament. Aceasta operație este esențială în primul an de viață, iar cum diagnoza a fost pusă prea târziu, noi nu avem timp. Operația e foarte costisitoare, la fel și casca pe care copilul trebuie să o poarte în continuu câteva luni după operație, iar noi nu avem posibilitate și timp sa strângem așa sumă. Suntem disperați și cerem ajutorul tuturor oamenilor buni la suflet. Vă rugăm din toată inima să ne ajutați să-i dăm o șansă lui Robert la o dezvoltare normală și o copilărie fericită. Mulțumim enorm tuturor oamenilor care nu au rămas indiferenți de situația noastră!!!

Campanie începută la 18 August 2021
În cîte zile s-a colectat 160
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
SMS Moldcell 24 Jan, 2022 14:00
45 MDL
December
SMS Moldcell 24 Jan, 2022 14:00
45 MDL
December
Alexandru Gaidau 21 Jan, 2022 20:27 51
204 MDL
Sanatate
Donație anonimă 20 Jan, 2022 16:20 55
100 MDL
Sa va faceti bine cit mai curind.
18 Jan, 2022 13:54
3,900 USD
Dar se face rai, banii au fost redirectionati de la cazul,
Din inimă pentru Igor Radu
Toate donațiile
9 Sep, 2021
Dragii nostri, venim cu cele mai frumoase noutati de la micutul Robert.  Operatia de remodelare a capusorului a decurs cu succes, casca magica pentru craniu micutul o va purta cateva luni.  Multumim Domnului, multumim medicilor, multumim oamenilor, toti uniti am reusit sa salvam micutul.  Multumim pentru zambetul lui Robert, multumim pentru mamica lui Robert care astazi isi tine micutul in brate si sunt cei mai fericiti.
Robert va cuprinde si va multumeste pentru viata.

Galerie

2 Sep, 2021

Dragii nostri, venim cu noutati de la micutul luptator Robert. Operatia a decurs cu succes, micutul este la etapa de reabilitare, speram din tot sufletul sa fie bine. Vorbim cu mamica in fiecare zi si de fiecare data ea va zice un mare multumesc pentru aceasta sansa oferita... fara ajutorul nostru, acest copilas isi pierdea sansa la viata... La moment Robert are nevoie de inca putin ajutor pentru a se restabili definitiv. Micutul are nevoie de o casca magica pentru craniu, este  o orteza pentru corectarea diformitatilor congenitale si trebuie sa o poarte de la 3 pana la 18 luni. De la inceput am fost alaturi de acest micut si  va rugam un ultim efort pentru viata lui Robert. 

Va multumim inzecit pentru tot binele oferit acestui micut luptator care astazi ne zambeste. 

Galerie

28 Aug, 2021

Dragii nostri, pentru ca timpul era la limita, pentru ca timpul era decisiv, medicii au lasat la o parte partea financiara si Robert a fost operat de urgenta pentru ca operatie de remodelare a capusorului se face doar pana la un anisor si micutul deja are 11 luni... Mamica ne-a anuntat ca operatia a durat 6 ore si a fost una dintre cele mai complicate operatii... Acum timpul este decisiv au ramas 72 de ore critice in care se poate intampla orice, insa Speranta si Credinta ca totul va fi bine nu ii lasa pe aceasta familie incercata de viata atat de dur... Si noi credem ca Robert va fi bine si ne va putea bucura cu noutati si mai frumoase. Dragii nostri, intre timp cat mama este langa copilasul ei si se roaga la Bunul Dumnezeu ca operatia sa fie una de succes, noi va rugam sa fim pana la urma alaturi de micut. Si familia si noi va rugam din suflet sa facem inca un mic efort pentru ca Robert nu are toata suma necesara pentru operatie. Dragi donatori va rugam inca odata, inca un mic sprijin ca sa ii putem asigura lui Robert aceasta sansa la viata. Plecaciuni pentru toata sustinerea. 

Galerie

18 Aug, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri