Din inimă pentru Ruxanda Petco

180,133 EUR Din 180,000 necesari
100%
13569 Donații
31 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Ruxanda Petco
Suma necesară 180,000 Euro
Diagnostic transplant de ficat

Update 22.12.2020 

Dragii nostri, astazi la orele 16:30 micuta pleaca spre clinica unde din tot sufletul ne rugam ca medicii sa o salveze... Foarte multe obstacole, foarte multe greutati, foarte multa frica a fost si este de fapt pentru a salva acest pui micut si atat de nevinovat... Pana la urma clinica a oferit parintilor un pret, totul s-a schimbat... tratamentul cu recuperarea indelungata in jur la 6 luni de zile, cu asigurarea cu transplantul clinica a oferit un pret de 150.000 euro si acest pret include costul de baza fara complicatii... si acest lucru ne complica situatia din cauza ca clinica doreste toata suma in avans, iar noi la moment avem colectati 127.040 euro dintre care 16150 au fost achitati pentru Aviasan Romania(transportarea cu medici la bord). Ne incurajeaza ca, Ruxanda e puternica, rezista, chiar daca uneori nu mai poate, totusi rugaciunile oamenilor si ajutorul oamenilor face minuni pentru ea, pentru o fetita de 9 luni care se lupta intre viata si moarte si care oamenii isi doresc din tot sufletul sa faca aceasta diferenta si sa salvam viata micutei. Nu va putem reda ce a fost si ce este in sufletul mamei, nu va putem reda cat de atasati suntem de Ruxanda, nu va putem reda cu cata speranta astazi ne-am trezit ca in sfarsit acest pui mic si nevinovat poate zbura. Doamne, te rugam fa o minune pentru ea si fie ca binele oferit de oameni pentru viata Ruxandei sa fie inzecit. Greutatile nu se finiseaza aici, pentru ca ne despart la momentul actual, in jur la 50.000 euro cu toate cheltuielile suplimentare care pe parcurs vor aparea, sa o putem salva pe Ruxanda, un copil o fetita ca si toti altii doar ca soarta este prea nemiloasa cu ea... Va rugam din suflet repetat cat putem, sa mai facem inca un mic efort, inca un pas, inca o picatura de bunatate omeneasca si sa o salvam din mainile acestei dureri insuportabile,  pentru ca durere straina nu exista.(In galerie poze este confirmare de la clinica a pretului tratamentului)

Update17:12.2020 orele 13:42:  Dragii nostri, va informam despre  situatia la moment.  Aviasanul deja este achitat, s-a facut transfer cu 40 minute in urma de 15600 euro si mai asteptam o proforma de la ei cu 500 euro pentru achitarea zborului  donatorului.  Avionul doar asteapta sa auda de la noi cand sa decoleze. Se retine zborul doar din cauza protocoalelor si pandemiei cu clinica din Italia. La moment, clinica din Italia au rugat sa faca analize de compatibilitate cum a facut si donatorul care era, pentru a fi un garant si mama ca donator. Acest lucru acum se face, la fel actele ce tine de ambasada sunt gata, pentru Ruxanda. La moment asteptam cu totii confirmarea oficiala a acceptului spitalului din Italia. Si speram din suflet ca zilele acestea micuta deja sa poata zbura. Va multumim din suflet repetat pentru toata sustinerea si ajutorul de a salva viata  acest pui micut.   

Update 15.12.2020:  Dragii nostri, viata Ruxandei se masoara in ore, medicii au anuntat ca de urgenta micuta trebuie transportata cu avion particular si asta inseamna iarasi costuri enorme. Fetita este asteptata in Italia chiar si maine. Parintii astazi au primit toata informatia cu privire la costurile trasplantului, tratamentului post-operatoriu ce va dura cateva luni poate chiar si mai mult, riscul incompatibilitatii cu donatorul familiei, transportarea cu avionul particular care doar el costa 16.000 euro si respectiv de la suma  initiala de 70.000 euro care si ea a fost aproximativa dar nu exacta, clinica a oferit suma de 115.000 euro( suma ce asigura tratamentul post-operatoriu si donatorul strain in caz ca donatorul din RM nu va fi compatibil) si plus 16000 euro transportarea micutei cu avionul ambulant cu medici la bord.  Va rugam sa fim toleranti fata de schimbarile care ne anunta si familia si clinica, pentru ca  Dumnealor lucreaza in regim de urgenta iar suma finala  banut in banut, Dumnealor ne-au promis ca ne ofera cat de curand posibil prin invoice-ul de plata. Viata micutei acum depinde de aceasta suma enorma... Orice mica donatie e sansa micutei. Va multumim tuturor pentru ca alegeti sa fiti alaturi.

Mesajul mamei:

Bună ziua, oameni cu suflet bun. În familia noastră avem o mare durere. Fetița noastră are nevoie de transplant de ficat de urgență,  viața fetiței mele are un cost enorm. Speranța noastră să ne salvăm fetița este la o clinică de peste hotarele țării. Noi recent am mai  făcut o operație complicată dar cu succes, cu ajutorul Domnului, medicului și echipei de la clinică  însă cu părere de rău, ficatul nu funcționează și mi s-a spus că unica salvare este transplantul de ficat. Avem nevoie în jur de 70.000 dolari pentru transplant, investigații, reabilitare, acum suntem internați în spital și ochii nu se mai usucă când îmi văd pe zice trece copilul în stare tot mai gravă și mai gravă... Nu ne-am gândit că vom ajunge în așa situație să cerem ajutorul oamenilor, dar vă rog până la pământ, ajutați-mă să îmi salvez fetița. Mă voi ruga pentru fiecare ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească înzecit pentru binele oferit. Vă rog din suflet să nu mă lăsați, suma este foarte mare, de ea depinde acum viața Ruxandei și cer disperat ajutorul oamenilor.

Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și Domnul să vă binecuvânteze!

Campanie începută la 6 December 2020
În cîte zile s-a colectat 31
Creat de P CaritateMD
Regiune Or. Ialoveni
Categorie Social
Ene Ghenadie 5 Jan, 2021 15:25
50 EUR
Furculita Tamara 5 Jan, 2021 15:21
200 MDL
Borta Nadejda 5 Jan, 2021 15:20
100 MDL
Vasilasco Marianna 5 Jan, 2021 15:18
1,000 MDL
Tatiana Losii 1 Jan, 2021 00:55 232
25 EUR
Toate donațiile
13 May, 2021

Dragii nostri, asa cum a fost indicat ulterior, ca impreuna cu mama Ruxandei am luat decizia sa procuram un  ventilator pulmonar la  terapia intensiva pentru micutii cu acelasi diagnostic pe care l-a avut Ruxanda, sa stiti ca,  zilele acestea a ajuns ventilatorul la Institutul Mamei si a Copilului. Acest ventilator este de la micuta Ruxanda ce  va ajuta micutii sa isi salveze viata... Inca odata tinem sa va multumim pentru toata increderea si sustinerea,  din numele acelor care se lupta pentru viata lor si uneori raman singuri. Va multumim ca nu trecem cu vederea de nici o durere a unui copil chinuit. Plecaciuni pentru toata omenia si bunatatea omeneasca. 

https://www.facebook.com/osearaperfecta/videos/1204565539975365

Galerie

24 Feb, 2021

Dragii nostri, venim cu noutati la cazul micutei Ruxandei, unde o comunitate intreaga am luptat pentru viata ei dar  cu mare regret si cu mare durere in suflet, micuta  a pierdut aceasta lupta ...  Suma colectata este de 180.133 euro, diferenta de bani primita  de la clinica din Italia,  este de 88992 euro din transferul efectuat  catre clinica de 100.000 euro.   Suma totala ramasa de la Ruxanda este de 149408 euro si sunt repartizati pentru mai multe cazuri.  Cu toate ca fiecare caz este urgent, important si necesita la fiecare ajutor, selectia cazurilor de a fi repartizate donatiile ramase, au fost facute in baza situatiei de urgenta, a celor care au nevoie si ei de ajutor dar mai putin primesc donatii, a celor familii care nu cunosc cum isi pot aduce la cunostinta oamenilor, istoria lor trista de viata si a celor care risca sa nu isi mai poata continua tratamentul din cauza ca nu mai au cu ce achita tratamentul. Deci   banii ramasi de la Ruxanda au fost repartizati in urmatorul fel:

 1. Mihaela Axenti – 50.000 euro+ 23.000 euro
 2. Gabriela Negruta – 21508 euro
 3. Vera Bulicanu – 13.000 euro
 4. Denis Sodiev – 11900 euro
 5. Elena Miscoi – 5000 euro
 6. Daniel Ignatiev – 2000 euro
 7. Sofia Tanurcov – 1000 euro
 8. Madalin Luncas – 2000 euro
 9. Ventilator pulmonar, terapie intensiva pentru Centrul Mama si Copil – 20.000 euro( impreuna cu mama Ruxandei am decis sa oferim acest ventilator, care va ajuta de astazi toti copilasii ce se lupta pentru viata, inclusiv cu acelasi diagnostic pe care l-a avut Ruxanda. Credem  ca dorinta fiecarui om este sa ne salvam copii si sa ne fie cu totii sanatosi, sa se bucure de copilarie si de tot ce inseamna VIATA iar  acest ventilator- salvator este de la micuta Ruxanda care va face posibil salvarea  a sute de copilasi ca si ea, chinuiti de soarta)

La fel facem o totalizare a tuturor donatiilor  ce sunt confirmate prin facturile si transferurile efectuate in compartimentul DOCUMENTE, iar cheltuielile ce au fost suportate sunt urmatoarele:

 1. Servicii AviaSan Romania(transportarea de urgenta a micutei cu avion specializat si medici la bord) – 15650euro+500 euro
 2. Serviciile medicale acordate la terapia intensiva Italia – 11008 euro
 3. Repatrierea trupului neinsufletit al micutei – 3519 euro.

 

Dragii nostri, a fost un caz extrem de dificil si extrem de dureros si care si-a pus amprenta cu siguranta pe mult timp inainte, insa Credinta si vietile salvate ne aduce puteri sa credem in continuare in minuni si sa ne salvam copilasii, pentru ca nu merita nici unul sa sufere si sa fie lasat cu boala de unii singuri.

Mai jos atasam si mesajele primite de la cazurile ajutate si este o mare implinire pentru noi,  ca toti cei care au primit aceste donatii sunt extrem de recunoscatori si le-am aprins cat de putin speranta sa lupte si sa primeasca sansa la viata, pentru ca fiecare om, fiecare copil merita aceasta sansa.

Multumim cu plecaciune pentru orice strop de bunatate.

Galerie

22 Dec, 2020

Dragii nostri, in aceste momente,  micuta pleaca spre clinica unde din tot sufletul ne rugam ca medicii sa o salveze... Foarte multe obstacole, foarte multe greutati, foarte multa frica a fost si este de fapt pentru a salva acest pui micut si atat de nevinovat... Pana la urma clinica a oferit parintilor un pret, totul s-a schimbat... tratamentul cu recuperarea indelungata in jur la 6 luni de zile, cu asigurarea cu transplantul clinica a oferit un pret de 150.000 euro si acest pret include costul de baza fara complicatii... si acest lucru ne complica situatia din cauza ca clinica doreste toata suma in avans, iar noi la moment avem colectati 127.040 euro dintre care 16150 au fost achitati pentru Aviasan Romania(transportarea cu medici la bord). Ne incurajeaza ca, Ruxanda e puternica, rezista, chiar daca uneori nu mai poate, totusi rugaciunile oamenilor si ajutorul oamenilor face minuni pentru ea, pentru o fetita de 9 luni care se lupta intre viata si moarte si care oamenii isi doresc din tot sufletul sa faca aceasta diferenta si sa salvam viata micutei. Nu va putem reda ce a fost si ce este in sufletul mamei, nu va putem reda cat de atasati suntem de Ruxanda, nu va putem reda cu cata speranta astazi ne-am trezit ca in sfarsit acest pui mic si nevinovat poate zbura. Doamne, te rugam fa o minune pentru ea si fie ca binele oferit de oameni pentru viata Ruxandei sa fie inzecit. Greutatile nu se finiseaza aici, pentru ca ne despart la momentul actual, in jur la 50.000 euro cu toate cheltuielile suplimentare care pe parcurs vor aparea, sa o putem salva pe Ruxanda, un copil o fetita ca si toti altii doar ca soarta este prea nemiloasa cu ea... Va rugam din suflet repetat cat putem, sa mai facem inca un mic efort, inca un pas, inca o picatura de bunatate omeneasca si sa o salvam din mainile acestei dureri insuportabile,  pentru ca durere straina nu exista.(In galerie poze este confirmare de la clinica a pretului tratamentului) Din orice tara, din orice colt al lumii puteti dona aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-ruxanda-petco

Galerie

6 Dec, 2020

Am dat start campaniei

Ştiri