Din inimă pentru Samuel Țăruș

2,977 EUR Din 21,000 necesari
14%
189 Donații
50 Zile rămase
Nume Prenume Samuel Țăruș
Vârsta 4 ani
Suma necesară 21,000 Euro
Diagnostic Retard in dezvoltarea psihico-verbală

Mesajul mamei: 

Bună, tuturor celor care au inimă mare și ar dori să citească istoria noastră. Mă numesc Ana și am un băiețel pe nume Samuel. Acum are 4 anișori și este cu risc înalt de autism, are retard în dezvoltarea psihică și verbală, ceea ce reprezintă o neuroinflamație care a afectat sistemul nervos central. La moment are întârziere în dezvoltare, nu vorbește, doar uneori poate să repete câteva cuvinte, parțial înțelege ce i se spune, dar nu poate să comunice. La ai lui 4 anișori copilul meu niciodată nu mi s-a adresat cu cuvântul MAMA, iar eu, sincer, mi-aș dori foarte mult acest lucru. Trăiește în lumea lui,  are interese proprii și din acest motiv deseori e greu să-l întorci la realitate. Mă sperie faptul că nu poate fi desinestatator.

 Dar datorită străduințelor sistematice pe care le depunem zilnic, suntem mândri de succesele lui, însă rezultatul este încă departe de a fi normal. Avem șansa la o viață normală dacă vom urma tratamentul la centrul de medicina evreiască Beer David, care se specializează în tratarea acestei boli prin eliminarea neuroinflamației și a dereglării sistemului nervos. După înlăturarea problemei care îl împiedică, Samuel, va putea să se dezvolte  la fel ca și ceilalți copii sănătoși. Dar pentru a completa toate golurile de abilități pe care le are acum, vom lucra în continuare cu specialiști și vom crea abilități și cunoștințe noi care vor aduce roade și vom avea un copil plin de viață, gata pentru a trăi în această lume frumoasă - gata pentru a trece prin momentele frumoase din viață, cum ar fi studiile la facultate, anii de dezvoltare personală, apoi crearea propriei familii. Dar pentru aceasta trebuie să trecem prin acest tratament care este foarte costisitor pentru noi și e important faptul să ajungem la tratament până la vârsta de 6 anișori. De vârstă depinde mult recuperarea rapidă a cunoștințelor și abilităților, avem nevoie de ajutorul dvs pentru a aduna suma necesară. Vă rog din suflet să ne ajutați cu ce puteți, vom fi foarte recunoscători! Eu sunt sigură că împreună vom reuși să-i oferim lui Samuel o viață deplină. 

Suntem o familie grijulie, iubitoare, dar cu venit modest, cu toate că ambii muncim, însă cheltuielile necesare pentru tratament sunt pentru noi o povară care nu poate fi depășită fără ajutorul oamenilor cu inimă mare.

Mulțumesc mult pentru ajutor.

 

Campanie începută la 18 November 2022
Zile rămase 50
Creat de P CaritateMD
Regiune Orașul Dondușeni
Categorie Social
Violeta Bargan 7 Sep, 2023 23:39 20
5 EUR
Sănătate multa
Donație anonimă 5 Sep, 2023 09:47 16
192 MDL
Elena Vicol 24 Aug, 2023 18:20
1,061 MDL
Domnul este cu voi
Donație anonimă 12 Aug, 2023 23:30 392
586 MDL
Будьте здоровы!
Donație anonimă 10 Aug, 2023 17:09 105
97 MDL
Toate donațiile

Ştiri