Din inimă pentru Samuel Țăruș

547 EUR Din 21,000 necesari
3%
36 Donații
42 Zile rămase
Nume Prenume Samuel Țăruș
Vârsta 4 ani
Suma necesară 21,000 Euro
Diagnostic Retard in dezvoltarea psihico-verbală

Mesajul mamei: 
Buna,
toti celor care au o inima mare si ar dori sa citeasca istoria noastra. Ma numesc Ana si am un baietel pe nume Samuel. Acum are 4 anisori si este cu risc inalt la autism, are retard in dezvoltarea psihico verbala, ceea ce este o neuroinflamatie care a afectat sistemul nervos central. La moment are intirziere in dezvoltare, nu vorbeste, doar uneori poate sa repete careva cuvinte, partial intelege ce i se spune, dar sa comunice pentru el e ceva de neatins. La ai lui 4 anisori copilul meu niciodata nu s-a adresat la mine cu cuvintul MAMA, sincer mi-as dori foarte mult aceasta. Traieste in lumea lui si are interesele lui, din acest motiv deseori e greu sa-l intorci in realitate. Ma sperie faptul ca nu poate fi desinestatator.

 

Dar datorită străduințelor sistematice pe care le depunem zilnic, suntem mîndri de succesele lui, dar inca nu e rezultatul care ar fi aproape de normal. Avem șansa la o viață deplină pentru a trai, daca trecem tratamentul la centrul de medicina evreu Beer David, ei se specializeaza in tratarea acestei boli si anume prin eliminarea neuroinflamatiei si a dereglarii din acest sistem nervos. Dupa inlaturarea problemei care il impiedica, Samuel, va putea sa se dezvolte  la fel de bine ca si ceilalti copii sanatosi. Dar pentru a completa  toate golurile de abilitati care le poseda acum, vom lucra in continuare cu specialistii si vom crea abilitati si cunostinte noi care vor aduce roade si vom avea un copil plin de viata, gata pentru a trai acesta lume frumoasa. Pentru a trece prin momentele frumoase in viata cum ar fi studierea unei facultati, trecerea prin acesti ani de dezvoltare personala, apoi crearea Familei Proprii. Dar pentru aceasta  trebuie sa trecem prin acest tratament care este foarte costisitor pentru noi, si e important faptul sa ajungem la tratament pina la virsta de 6 anisori. De virsta depinde mult recuperarea rapida a cunostintelor si abilitatilor, avem nevoie de ajutorul dvs pentru a aduna suma necesara. Rog din suflet cine are pe inima sa ne ajute cu ceva, vom fi foarte recunoscatori! Eu sunt sigura ca impreuna vom reusi sa-i oferim lui Samuel o viata deplina. 

Suntem o familie grijulie, iubitoare, dar cu venit modest, cu toate că ambii muncim, însă cheltuielile necesare pentru tratament pentru noi este o povară care nu poate fi depășită fără ajutorul oamenilor cu inimă mare.

Multumesc mult pentru ajutor.

Campanie începută la 18 November 2022
Zile rămase 42
Creat de P CaritateMD
Regiune Orașul Dondușeni
Categorie Social
Nicu Agrici 25 Nov, 2022 22:34 16
500 MDL
Donație anonimă 25 Nov, 2022 02:02 49
100 MDL
Rotaru Ala 24 Nov, 2022 23:20
200 MDL
Donație anonimă 24 Nov, 2022 22:53 2
45 EUR
Donație anonimă 24 Nov, 2022 21:54 6
200 MDL
Toate donațiile

Ştiri