Selectați limba

Din inima pentru Sarra Anton

100,073USD donați din 100,000 USD necesari
25 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inima pentru Sarra Anton

Campanie începută la 13 Jun 2017
Creat de

C. P

Categorie Social


uBună ziua, mă numesc Olga. Pentru prima dată când încerc să cer ajutorul cuiva. Avem doi copii. Primul este Sebastian de 3,9 luni și cea de-a doua e mica prințesă Sarruta care la 13 iulie va împlini 2 anișori. Din nefericire pe data de 28 Septembrie 2016, ea a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului. Am stat o lună și o săptămână la Chișinău la Emilian Cotaga în reanimare. A suferit 3 operații, făceam odată la 2 luni tratament la Chișinău.De atunci suntem doar prin spitaluri. Ne este foarte greu pentru că costurile sunt enorme. Însă acum recent am primit o noutate, precum că am putea face tratament cu celulele stem, unde va fi posibil de înlăturat cicatrcile. Avem șanse de a pleca peste hotare  dar care ne costă. Operația și tratamentul ne va costa 50.000 dolari, noi suntem o familie simplă care nu ne putem permite această sumă, dar care ne dorim atât de mult ca Sarra să îi facă operație și să fie o fetiță care să nu mai aibă suferințele pe care le are acum. A suferit prea mult fetița noastră. Vă rog din suflet ajutați-ne să putem pleca, ajutați-ne să o salvăm pe Sarra de toate chinurile pe care le îndură. Vă mulțumim nespus de mult.

 

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 27 July 2017:

Dragii noștri, astăzi micuța Sarra la orele 10:00 a intrat în sala de operație. Pentru ea și familia ei va fi o zi grea, dar nu mai grea decât tot calvarul prin care a trecut micuța de până acum. Sarra este speriată, ea nu înțelege ce se întâmplă, iar starea mamei Olga este inexplicabilă, este și îngrijorată dar totodată trăiește un sentiment de mare încredere că în curând Sarruța va putea fi un copil cu adevărat fericit. Prea multe chinuri și dureri a văzut micuța în 2 ani de zile, prea multe lacrimi de durere au curs pentru micuță. În aceste momente vă rugăm din inimă să fim alături de ei, printr-o Rugăciune, un gând bun și o încurajare cu o mică donație, pentru că Sarra cu ajutorul nostru poate avea o șansă spre vindecare, o șansă de a uita chinurile prin care trece acum. Din suflet vă rugăm să o încurajăm pe Sarra și în continuare. Susținerea pe care o putem oferi îi va putea schimba radical viața.  Vă mulțumim din adâncul inimii pentru tot sprijinul de până acum. Mama Olga vă mulțumește cu plecăciuni!

ACTUALIZAT, 10 August 2017:

Dragii noștri donatori și susținători. Venim cu noutăți foarte bune. Suma necesară pentru întregul tratament al Sarrei a fost colectată. Spunem STOP DONAȚII. Împreună cu prietenii  noștri din România, Asociația " Salvează o inimă" și cu ajutor vostru, am putut face o minune pentru micuța Sarra ce a îndurat prea mult în trei ani de zile. Acum Sarrei și mamei sale  îi rămân să fie puternice și să aibă multă răbdare. Noi absolut toți donatorii, am schimbat iarăși un destin, noi am oferit o șansă unui suflețel îndurerat, noi am adus un zâmbet acestei fetițe și Speranță mamei care acum ca niciodată crede că chinurile Sarrei va fi doar o amintire. Vă multumim că existați, vă mulțumim că sunteți alături de acești copilași minunați, vă mulțumim că faceți o mică donație pentru copilașii noștri - viitorii Moldovei. Mulțumim din suflet.

ACTUALIZAT, 9 November 2017:

Dragi ingeri pazitori ai Sarrutei, asta mamica acestei minunate fetite vine cu un mesaj catre Dvs:

"Buna ziua. Sunt mamica Sarrei Anton fetița cu arsuri pe 40 % din suprafata corpului. Dupa Cum stiti Sarra a suportat deja 3 operații si citeva proceduri cu Celule Stem in Istanbul, adică prima etapa a tratamentului a trecuto cu bine. Desi operațiile sunt foarte riscante Sarra lupta si raspunde pozitiv la tratament. Rezultatele se vad si sunt foarte bune. Chiloizii care erau crescuti inafara au fost inlaturati. Dar mai avem nevoie sa facem si minuta dreapta pentru ca daca nu se face poate avea urmari grave. De aceea vreau sa va rog din suflet sa ne ajutati sa ajungem in Istanbul sa continuam tratamentul. Va rog din suflet ajutatine sa adunam suma necesara pentru tratament ."

Din inima pentru acest sufletel mai incercam  sa ii fim alaturi. Tot ce a fost mai greu a indurat micuta, este la jumatate de drum si are nevoie de toata sustinerea noastra. Sarra a trecut prin prea multa durere si chin. Va rugam repetat sa ajutam aceasta minunatenie de fetita care a fost incercata greu de viata.

ACTUALIZAT, 3 April 2018:

Astazi venim cu noutati de la micuta Sarra. Tratamentul aduce rezultate foarte bune, cu toate ca este unul destul de greu pentru Saruta, ea totusi rezista, este puternica si cel mai important este ca zambeste.

Un nou tratament, o noua lupta va fi nevoie sa inceapa micuta printesa. Dragii nostri, de la inceputul campaniei cu totii nu am fost indiferenti fata de chinurile si durerile micutei, am fost alaturi, am contribuit si am incercat sa ii schimbam destinul. Impreuna  ne-a reusit, ne-a reusit  sa facem ca astazi, Sarra sa fie la cel mai apropiat pas spre a se vindeca total, ne-a reusit sa ii aducem o minune, sa scape de toate chinurile pe care le-a avut. Sarra este spre bine, iar copilaria ei este de a fi una fericita, si asta se datoreaza doar datorita voua. Toate durerile, chinurile pot ramane o simpla amintire. Ingeri pazitori, micuta Sarra  are nevoie repetat sa fie ajutata. Orice mica donatie daca am face-o repetat, ar insemna ca micuta sa isi finiseze intregul tratament. 

Multumim cu plecaciune ca existati si va rugam sa ii fim alaturi pana la sfarsit, pentru ca inca un suflet de copil frumos va putea iesi invingator, iar pentru aceasta ea are nevoie de sprijinul nostru!

ACTUALIZAT, 15 May 2018:

Pentru fiecare zambet ce il vedeti acum la micuta Sarruta se ascund rugaciunile noastre, gandurile bune, sustinerea si donatiile de suflet ale fiecaruia. Aceste donatii au facut ca sufletelul ei senin si frumos astazi sa mai uite ce inseamna cicatrici, mancarimi si nopti nedormite. Daca am putea cantari anii ei de chin si dureri insuportabile cu siguranta ar fi mai greu decat intregul pamant... 40% din suprafata corpului a fost oparita in apa clocotita. E mult prea mult pentru un copilas care in curand va avea 3 anisori de chin. Insa acest calvar poate ramane o amintire...13.000 de euro o despart de o noua viata pe micuta. Suma nu e mica dar puterea omeneasca este mare. Cu pasi increzuti micuta blonduta poate ajunge spre vindecare. Si mamica Sarutei si noi va rugam sa oferim micile noastre donatii de 10, 20, 30 lei pentru o durere care cu ajutorul Domnului si al nostru poate lua sfarsit.  Din inima si din orice colt al lumii puteti face donatii prin paypal, card bancar, transfer bancar.

ACTUALIZAT, 27 August 2018:

Dragii nostri, micuta Sarruta se afla la tratament, cum spuneam de la inceput, drumul ei spre vindecare este unul foarte indelungat, destul de greu si foarte complicat. Sarra a inceput procedurile la manuta, sunt dureroase dar rezista si este puternica Saruta. Ingeri pazitori, aceasta blonduta mica dar atat de chinuita poate avea o viata noua, fara cicatrici, fara dureri, mancarimi si suferinta, doar datorita noua, acest sufletel micut chinuit poate avea o copilarie fericita. Jumatate de drum deja este parcurs, nu a mai ramas mult pentru a-i fi asigurat intregul tratament  si sa revina acasa un copil sanatos. Multumim cu plecaciune tuturor celor care au fost alaturi si repetat raman sa fie alaturi de micuta printr-o rugaciune, o donatie un gand bun pentru ca doar asa putem schimba destinul acestei fetite indurerate si incercate de viata.

Citește mai mult
Campanie începută la 13 June 2017
Creat de

C. P

Categorie Social
Toate donațiile