From the heart to Sarra Anton

100,096 USD Of the 100,000 required
100%
4819 Donations
547 In how many days was collected
Name Olga Anton
Age 2 years
Amount required 100,000 US Dollar

Hello, my name is Olga. This is the first time when I ask someone to help me. We have two kids. My son Sebastian's is 3.9 months old and my little princess Sarra on July 13 will turn two. Unfortunately, on September 28, 2016, she received burns on 40% of her body. We spent more than a month in Chisinau clinic Emilian Cotaga in intensive care unit. The girl underwent three surgeries and every 2 months we were going for treatment to Chisinau. Now, unfortunately, the clinic no longer accepts patients for rehabilitation. The doctor said that there is a chance to remove the scars and smooth the skin by using a silicone brought from France. Two months ago I bought a 20 × 20 piece and already ordered a second one. But for the treatment to go even better, we need to buy a daytime cream and a silicone for night use. On the right hand at night the girl puts a plaster cast. We need two pieces of silicone: 10 × 10 on the left hand and 10 × 15 on the right hand. But, unfortunately, we can not afford them. In addition, we order from Moscow injections that cost about 700 lei. I beg you to help us buy the cream and the silicone so that our little girl can fully experience this world.

Campaign began in 13 June 2017
In how many days was collected 547
Created P CaritateMD
Category Social
Anonymous donation 11 Dec, 2018 15:31
422 MDL
Anonymous donation 8 Dec, 2018 21:10
10 EUR
Anonymous donation 7 Dec, 2018 15:32
209 MDL
Ionel-Valentin Preda 6 Dec, 2018 20:48
10 USD
Multa sanatate si fericire!!!
Janina Mariana Neacsu 6 Dec, 2018 10:39 2
10 EUR
All donations
27 Aug, 2018

Dragii nostri, micuta Sarruta se afla la tratament, cum spuneam de la inceput, drumul ei spre vindecare este unul foarte indelungat, destul de greu si foarte complicat. Sarra a inceput procedurile la manuta, sunt dureroase dar rezista si este puternica Saruta. Ingeri pazitori, aceasta blonduta mica dar atat de chinuita poate avea o viata noua, fara cicatrici, fara dureri, mancarimi si suferinta, doar datorita noua, acest sufletel micut chinuit poate avea o copilarie fericita. Jumatate de drum deja este parcurs, nu a mai ramas mult pentru a-i fi asigurat intregul tratament si sa revina acasa un copil sanatos. Multumim cu plecaciune tuturor celor care au fost alaturi si repetat raman sa fie alaturi de micuta printr-o rugaciune, o donatie un gand bun pentru ca doar asa putem schimba destinul acestei fetite indurerate si incercate de viata.

Galerie

15 May, 2018

Pentru fiecare zambet ce il vedeti acum la micuta Sarruta se ascund rugaciunile noastre, gandurile bune, sustinerea si donatiile de suflet ale fiecaruia. Aceste donatii au facut ca sufletelul ei senin si frumos astazi sa mai uite ce inseamna cicatrici, mancarimi si nopti nedormite. Daca am putea cantari anii ei de chin si dureri insuportabile cu siguranta ar fi mai greu decat intregul pamant... 40% din suprafata corpului a fost oparita in apa clocotita. E mult prea mult pentru un copilas care in curand va avea 3 anisori de chin. Insa acest calvar poate ramane o amintire...13.000 de euro o despart de o noua viata pe micuta. Suma nu e mica dar puterea omeneasca este mare. Cu pasi increzuti micuta blonduta poate ajunge spre vindecare. Si mamica Sarutei si noi va rugam sa oferim micile noastre donatii de 10, 20, 30 lei pentru o durere care cu ajutorul Domnului si al nostru poate lua sfarsit. Din inima si din orice colt al lumii puteti face donatii prin paypal, card bancar, transfer bancar.

Galerie

3 Apr, 2018

Astazi venim cu noutati de la micuta Sarra. Tratamentul aduce rezultate foarte bune, cu toate ca este unul destul de greu pentru Saruta, ea totusi rezista, este puternica si cel mai important este ca zambeste.

Un nou tratament, o noua lupta va fi nevoie sa inceapa micuta printesa. Dragii nostri, de la inceputul campaniei cu totii nu am fost indiferenti fata de chinurile si durerile micutei, am fost alaturi, am contribuit si am incercat sa ii schimbam destinul. Impreuna ne-a reusit, ne-a reusit sa facem ca astazi, Sarra sa fie la cel mai apropiat pas spre a se vindeca total, ne-a reusit sa ii aducem o minune, sa scape de toate chinurile pe care le-a avut. Sarra este spre bine, iar copilaria ei este de a fi una fericita, si asta se datoreaza doar datorita voua. Toate durerile, chinurile pot ramane o simpla amintire. Ingeri pazitori, micuta Sarra are nevoie repetat sa fie ajutata. Orice mica donatie daca am face-o repetat, ar insemna ca micuta sa isi finiseze intregul tratament.

Multumim cu plecaciune ca existati si va rugam sa ii fim alaturi pana la sfarsit, pentru ca inca un suflet de copil frumos va putea iesi invingator, iar pentru aceasta ea are nevoie de sprijinul nostru!

Galerie

9 Nov, 2017

Dragi ingeri pazitori ai Sarrutei, asta mamica acestei minunate fetite vine cu un mesaj catre Dvs:

"Buna ziua. Sunt mamica Sarrei Anton fetița cu arsuri pe 40 % din suprafata corpului. Dupa Cum stiti Sarra a suportat deja 3 operații si citeva proceduri cu Celule Stem in Istanbul, adică prima etapa a tratamentului a trecuto cu bine. Desi operațiile sunt foarte riscante Sarra lupta si raspunde pozitiv la tratament. Rezultatele se vad si sunt foarte bune. Chiloizii care erau crescuti inafara au fost inlaturati. Dar mai avem nevoie sa facem si minuta dreapta pentru ca daca nu se face poate avea urmari grave. De aceea vreau sa va rog din suflet sa ne ajutati sa ajungem in Istanbul sa continuam tratamentul. Va rog din suflet ajutatine sa adunam suma necesara pentru tratament."

Din inima pentru acest sufletel mai incercam sa ii fim alaturi. Tot ce a fost mai greu a indurat micuta, este la jumatate de drum si are nevoie de toata sustinerea noastra. Sarra a trecut prin prea multa durere si chin. Va rugam repetat sa ajutam aceasta minunatenie de fetita care a fost incercata greu de viata.

Galerie

10 Aug, 2017

Dragii noștri donatori și susținători. Venim cu noutăți foarte bune. Suma necesară pentru întregul tratament al Sarrei a fost colectată. Spunem STOP DONAȚII. Împreună cu prietenii noștri din România, Asociația " Salvează o inimă" și cu ajutor vostru, am putut face o minune pentru micuța Sarra ce a îndurat prea mult în trei ani de zile. Acum Sarrei și mamei sale îi rămân să fie puternice și să aibă multă răbdare. Noi absolut toți donatorii, am schimbat iarăși un destin, noi am oferit o șansă unui suflețel îndurerat, noi am adus un zâmbet acestei fetițe și Speranță mamei care acum ca niciodată crede că chinurile Sarrei va fi doar o amintire. Vă multumim că existați, vă mulțumim că sunteți alături de acești copilași minunați, vă mulțumim că faceți o mică donație pentru copilașii noștri - viitorii Moldovei. Mulțumim din suflet.

Video

27 Jul, 2017

Dragii noștri, astăzi micuța Sarra la orele 10:00 a intrat în sala de operație. Pentru ea și familia ei va fi o zi grea, dar nu mai grea decât tot calvarul prin care a trecut micuța de până acum. Sarra este speriată, ea nu înțelege ce se întâmplă, iar starea mamei Olga este inexplicabilă, este și îngrijorată dar totodată trăiește un sentiment de mare încredere că în curând Sarruța va putea fi un copil cu adevărat fericit. Prea multe chinuri și dureri a văzut micuța în 2 ani de zile, prea multe lacrimi de durere au curs pentru micuță. În aceste momente vă rugăm din inimă să fim alături de ei, printr-o Rugăciune, un gând bun și o încurajare cu o mică donație, pentru că Sarra cu ajutorul nostru poate avea o șansă spre vindecare, o șansă de a uita chinurile prin care trece acum. Din suflet vă rugăm să o încurajăm pe Sarra și în continuare. Susținerea pe care o putem oferi îi va putea schimba radical viața. Vă mulțumim din adâncul inimii pentru tot sprijinul de până acum. Mama Olga vă mulțumește cu plecăciuni!

Galerie

Video

Am dat start campaniei

News