Din inimă pentru Sergiu Sandu 2

81,594 EUR Din 143,930 necesari
57%
5670 Donații
12 Zile rămase
Nume Prenume Sergiu Sandu
Suma necesară 143,930 Euro
Diagnostic Leucemie

Mesajul lui Sergiu:

Bună ziua, oameni cu suflet mare. De ceva timp trec prin multa suferinta. Am fost doborat de o boala cumplita. Sunt asteptat repetat la investigatii si la tratament, dar nu pot pleca, pentru ca deja este peste puterile mele. Cand eu, trebuie sa fiu cel care sa am grija de copii mei, de familia mea, boala mi-a luat puterile si familia mea are grija de mine... Gandul la copii la familie este tot pentru ce vreau sa lupt. Imi doresc din tot sufletul sa traiesc, sa inving boala, dar sunt in fata unei situatiei care ma doboara complet. Nu pot face fata la costul tratamentului, nu pot face fata de unul singur   sa imi  salva viata. Viata mea din pacate depinde aceasta suma. Daca credeam ca totul va fi bine, acum realizez ca nimic mai strasnic nu e decat sa stii ca viata ta, sta in mainile acestor bani. Sunt disperat, dar gandul ca cineva imi poate auzi istoria, ma face sa cred ca nu e totul pierdut, si ca, si  pentru mine exista sansa sa imi salvez viata. Am mare nevoie de ajutorul vostru, oameni cu suflet mare, va rog din tot sufletul daca puteti sa imi fiti alaturi, pentru ca doar ajutorul vostru imi mai poate da sansa sa traiesc si sa imi salvez viata. 

Va multumesc, si fie ca Dumnezeu sa va pazeasca de tot raul.

Campanie începută la 28 April 2022
Zile rămase 12
Creat de P CaritateMD
Regiune r. Criuleni, comuna Boscana
Categorie Social
SMS Moldcell 17 Sep, 2023 11:00
45 MDL
August
Ostaf Mariana 16 Sep, 2023 22:59 29
100 MDL
Donație anonimă 5 Sep, 2023 08:55 14
200 MDL
Multa sanatate!
Donație anonimă 12 Aug, 2023 23:32 392
1,955 MDL
Будьте здоровы!
Donație anonimă 8 Aug, 2023 05:51 17
195 MDL
Toate donațiile
5 Jan, 2023

Dragii nostri, va rugam sa ne acordati cateva minute, avem un mesaj tare urgent de la acest tatic... Din pacate, astazi Sergiu ne-a anuntat ca poate pierde intregul tratament... Nu stie ce sa faca... Toate finantele s-au epuizat iar pentru cea de a doua etapa a tratamentului Sergiu nu mai are bani(((( Doamne atat de mult a luptat Sergiu si  acum neputincios nu mai  poate lupta fara sa achite tratamentul... De cateva zile vorbim cu Sergiu, e tare disperat... Sincer nu avem cuvinte sa va descriem cat este de disperat si cat de trist este acest tatic.... dar il puteti privi sarmanul abia de isi tine lacrimile in acest video((((... Va rugam din suflet sa ne mobilizam si sa reusim sa ii oferim acestui tatic sansa sa isi salveze viata... Astazi ne-a zis ca vrea sa lupte si ca nu vrea sa moara((( are de crescut copii.

Va rugam sa ne unim si sa ne mobilizam cat mai urgent posibil pentru ca sansa acestui tatic de a-si salva viata costa, si costul este cu mult peste puterile lui.

Galerie

2 Jan, 2023
Un mesaj mai disperat nu am mai primit de la nici un tata. 
“Sunt in patul de spital si scriu sub picuratoarea care imi ia puterile, dar nu si dorinta... Sunt un tata ingenuncheat de cancer... un tata care mi-am lasat acasa copii plangand si am plecat cu speranta sa ma vindec... Risc sa nu primesc sansa la viata, risc sa nu pot nici macar incepe tratamentul, pentru ca viata mea are un pret de 76650 euro, o suma care m-a pus la pamant si mi-a aratat cat de nimeni este omul in fata unor hartii...Am ajuns timpuri grele, sa “cersim sanatatea” si sa asteptam, norocul ... aceasta asteptare ma distruge si imi ia ultimele sperante sa imi pot creste copii. Azi lupt pentru viata insa maine risc sa nu mai pot lupta din cauza banilor... E greu sa ceri cand esti tintuit la pat dar o alta solutie nu mai am... O fac de dragul familiei, copiilor care i-am lasat acasa in speranta ca ma voi intoarce... insa totul se masoara in bani... Indraznesc sa cer ajutorul oamenilor, si va rog in genunchi sa ma ajutati sa imi salvez viata, pentru ca nu am o alta solutie cum as putea face. Va rog din suflet ajutati-ma cu o mica donatie, cu o distribuire pe contul meu online de donatii aici: https://www.caritate.md/.../din-inima-pentru-sergiu-sandu-2
Paypal: paypal@caritate.md

28 Apr, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri