Din inimă pentru Sergiu Sîrbu

11,306 USD Din 18,000 necesari
63%
209 Donații
951 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Sirbu Sergiu
Vârsta 41 ani
Suma necesară 18,000 US Dollar

Mă numesc Sergiu, sunt din Chișinău. Am 41 de ani . Scriu această adresare cu speranța de a primi ajutor în situația în care mă aflu. De ceva timp mă chinui și lupt cu boala pe care o am. Am fost la o mulțime de medici, să văd ce am, pentru că eu cădeam, pierdeam cunoștința spontan și aveam dureri mari la cap. De 3 ori am pierdut cunoștința și mă loveam de tot ce era în preajmă. Am dureri cărora cu greu le fac față, iar medicii mi-au spus că am o formațiune de volum (tumoare glială) a emisferei stângi a creierului. Tumoarea pe care o am la creier se află într-o zonă sensibilă, iar medicii mi-au spus că unica mea scăpare este tratamentul peste hotare și am nevoie de radioterapie. Din păcate noi suntem o familie care abia își permite să se întrețină. Suntem 4 persoane, soția lucrează cu un salariu de 3000 lei, eu sunt invalid si primesc 250 lei lunar, și practic cu acești bani încercăm să ne întreținem. Mama mea de la țară a vândut toate pământurile ca să mă ajute să îmi cumpăr medicamente. Ultimele rezultate pe care le-am făcut, arată cu tumoarea crește din ce în ce mai mult. De aceea medicii mi-au spus că trebuie cât mai repede să încep tratamentul. Am nevoie de o sumă enormă pentru familia noastră, care lucrând chiar și  ani buni, nu vom putea aduna acești bani. Vă rog din toată inima să mă ajutați să mă fac bine, eu trebuie să întrețin o familie întreagă, iar acum când sunt bolnav, ne vine foarte greu să facem față situației. Oameni cu suflet mare, vă rog să ne fiți alături, să ne ajutați, să mă fac bine.

Vă mulțumesc oameni cu Credința în bunul Dumnezeu!

Campanie începută la 11 May 2017
În cîte zile s-a colectat 951
Creat de P CaritateMD
Regiune or. Chisinau
Categorie Social
Ghindeanu Mihai Valentin 18 Dec, 2019 09:12 10
2 USD
SMS Unite 12 Dec, 2019 20:59
45 MDL
Tel: 373*****76
SMS Moldcell 5 Dec, 2019 13:00
45 MDL
November
SMS Moldcell 5 Dec, 2019 13:00
45 MDL
November
SMS Moldcell 5 Dec, 2019 13:00
45 MDL
November
Toate donațiile
6 Apr, 2018

Dragii nostri cu totii cunoastem istoria lui Sergiu ce a trecut prin multe greutati si cu totii cunoastem cum s-a intors acasa dupa ce tumoarea a fost inlaturata. S-a intors un alt om, plin de viata, vesel si foarte recunascator, ca noi, oamenii i-am putut aduce speranta si sansa la viata. Acum Sergiu se afla la investigatii repetate, pentru un control strict ca boala sa nu recidiveze. Insa analizele au aratat ca defapt se formeaza o alta tumoare la creier. Pentru Sergiu se va incepe o noua lupta, un nou tratament care este costisitor pentru el. Astazi Sergiu ne roaga pe noi sa ne adresam catre Dvs, cei care l-ati salvat si care i-ati oferit sansa de a fi alaturi de familie. Ne roaga si ne implora sa-l ajutam repetat, pentru ca unica speranta pentru Sergiu suntem noi. Sunt necesari inca 8000 dolari pentru viata lui Sergiu. Din inima catusi de putin sa fim alaturi si sa oferim speranta la viata lui Sergiu.

Multumim!

4 Jul, 2017

Un mare salut vine astăzi din partea lui Sergiu Sîrbu. A revenit acasă cu noi forțe pentru o nouă viață. Primul lucru pe care l-a facut a fost la mama sa şi a îmbrățişat-o strâns, strâns pentru ca Doamna Larisa nici până acum nu îi vine a crede că Sergiu va avea o altă viață de cât cea de până acum. Ne-am văzut şi noi cu Sergiu astăzi, zâmbeşte, ne zice ca viața lui s-a schimbat la 180 de grade şi asta doar datorită oamenilor care au fost alături de el, care nu au rămas indiferenți la lacrimile disperate ale mamei sale. Ne mulțumeşte din adâncul sufletului, fără oameni frumoşi la suflet Sergiu nu era să se descurce singur. Astăzi Sergiu ne-a rugat să vă facem cunoştință cu medicul ce l-a operat, îi este atât de recunăscător ca i-a salvat viața,şi mai mult, ne spune că îl vizitau din oră în oră să vadă cum se simte.... Sergiu ne mărturiseşte că o astfel de atitudine nu a avut niciodată şi de aceea ne roagă din tot sufletul lui să-l ajutăm să îşi poată achita datoria de 2000 euro, pentru că aceşti medici minunați au făcut prea multe pentru el. Dragii noștri cu toții ştim că el era disperat, iar noi am putut trezi în el optimismul care demult s-a ascuns undeva adânc în suflețelul lui, Sergiu are nevoie să ducă până la sfârșit întregul curs, după care din 3 în 3 luni va pleca la consultații și careva tratamente. A rămas puțin 2000 euro pentru ca Sergiu să se pună pe picioare și să se angajeze, așa cum el își dorește foarte mult. Un sms, o mică donație şi Sergiu va fi cu adevărat împlinit. Este un bărbat credincios şi se roagă pentru toți cei care i-au salvat viața. Din inimă pentru Sergiu încă un mic sprijin:

https://www.caritate.md/donations/Din-inim%C4%83-pentru-Sergiu-S%C3%AErbu

Galerie

1 Jun, 2017

Priviti cum se simte dupa operatie Sergiu Sirbu Primul lucru pe care l-a facut Sergiu atunci cand s-a revenit un pic dupa operatie- a zambit, si a aratat semnul Victoriei, Da este o Victorie si e o Victorie Mare impotriva tumorii pe care a avut-o, Este un adevarat luptator curajos, Astazi Sergiu are nevoie de sustinerea noastra, astazi Sergiu ne roaga sa fim alaturi de el pana la bun sfarsit, Dragii nostri stim cu totii ca Sergiu a fost primit in avans de clinica unde se afla acum ???????? Cu ajutorul tuturor oamenilor frumosi ce nu au trecut cu vederea, s-a colectat 5680$- voi ati fost EROUL LUI Sergiu, mai e putin si Sergiu poate fi pe deplin fericit, E nevoie de 4320 $, doar atât costă restabilirea completă a lui Sergiu... Stropul de speranta si fericire pentru Sergiu, suntem NOI, cei care putem contribui mai departe. Pentru acest barbat curajos, puteti dona din tara sau de peste hotare, accesand link https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-sergiu-sirbu Sau puteți dona prin sms ( doar cetatenii RM ) . Abonatii Moldcell pot trimite un sms la nr 2910 cu text "Sergiu", abonatii Unite la nr 9002 "Sergiu". Abonatii moldtelecom pot apela de pe fix 090009002 ( pretul unui sms si apel este de 45 lei si puteti efectua nemilitat ). Pentru Sergiu puteți dona și la aparatele MMPS din țară , găsiți rubrica "Caritate". Vă mulțumim

Galerie

Video

19 May, 2017

Video

18 May, 2017

Video

Am dat start campaniei

Ştiri