Selectați limba

Din inima pentru Simona Mitronici

6,496EUR donați din 40,000 EUR necesari
102 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 15 June 2017
Creat de

C. P

Categorie Social

Din inima pentru Simona Mitronici

 Dragii mei, de câteva zile mă chinuiesc să scriu acest mesaj, scriu, șterg și iar scriu... Așa aș fi vrut să vin cu o veste bună, aș fi vrut să împart victoria cu voi, victoria din lupta cu boala Simonicai!!! Din păcate când ne pregăteam să plecăm acasă rezultele analizelor se înrăutățeau cu pași repezi. Așa că ultimile analize ne.au spus clar că plecarea noastră acasă se amână și lupta continuă. Leucemia s.a întors!!! Chinul s.a întors la puiul meu... De mai bine de un an nu mi.am văzut casa și nu mi.am văzut celelalte două fetițe care sunt suflete din sufletul meu și mă doare fiecare clipă petrecută departe de ele. Sunt departe căci am o misiune, să o fac pe Simona bine, am promis că ne vom întoarce acasă sănătoase și vom lua viața de unde am lăsat-o cu prea mult timp în urmă. Dragii mei, nu putem singurele... Avem iar nevoie de voi, vă rugăm din suflet să fiți alături de noi, Simona vrea să trăiască! Simona este un copil normal care mai are nevoie de puțin sprijin, vorbește, știe poezii, cântecele, știe să numere in romana și engleză până la 10, iar ieri mi.a spus că vrea să meargă la grădiniță... Vă rog din suflet să mă ajutați să îi împlinim această dorință firească la vârsta ei. Noi am început o nouă cură cu citostatice de patru luni, costul tratamentului a fost estimat la 40000euro. E mult, e foarte mult ... Nici nu știu cum să cer...ne.ati ajutat și ați făcut posibile zilele Simonicai până acum, vă rog nu ne lăsați, fiți alături de noi căci ne este imposibil financiar dar luptăm cum putem noi să zâmbim și să ajungem la un final fericit. Vă mulțumim din suflet!

ACTUALIZAT, 10 August 2017:

Dragii noștri venim cu noutăți destul de grele în cazul Simonei Mitronici. Așa cum mamei îi este greu să scrie, să vorbească... așa și noi suntem copleșiți de clipele dramatice prin care trece micuța și întreaga familie. Totul era bine... Simonica era externată de 3 luni și se pregăteau să zboare acasă. Deja vorbisem cu echipa de filmare să facem un reportaj frumos. Ca în ultimile zile, analizele să arate că boala s-a întors. Sint lucruri care mulți nu le știu: Simonica a trecut prin 2 transplante deja, 13 luni departe de casă. Și acum de la început. Vă rog să citiți până la urmă scrisoarea mamei, fiindca e greu de spus ceva... "Dragii mei, de câteva zile mă chinuiesc să scriu acest mesaj, scriu, șterg și iar scriu... Așa aș fi vrut să vin cu o veste bună, aș fi vrut să împart victoria cu voi, victoria din lupta cu boala Simonicai!!! Din păcate când ne pregăteam să plecăm acasă rezultele analizelor se înrăutățeau cu pași repezi. Așa că ultimile analize ne.au spus clar că plecarea noastră acasă se amână și lupta continuă. Leucemia s.a întors!!! Chinul s.a întors la puiul meu... De mai bine de un an nu mi.am văzut casa și nu mi.am văzut celelalte două fetițe care sunt suflete din sufletul meu și mă doare fiecare clipă petrecută departe de ele. Sunt departe căci am o misiune, să o fac pe Simona bine, am promis că ne vom întoarce acasă sănătoase și vom lua viața de unde am lăsat-o cu prea mult timp în urmă. Dragii mei, nu putem singurele... Avem iar nevoie de voi, vă rugăm din suflet să fiți alături de noi, Simona vrea să trăiască! Simona este un copil normal care mai are nevoie de puțin sprijin, vorbește, știe poezii, cântecele, știe să numere in romana și engleză până la 10, iar ieri mi.a spus că vrea să meargă la grădiniță... Vă rog din suflet să mă ajutați să îi împlinim această dorință firească la vârsta ei. Noi am început o nouă cură cu citostatice de patru luni, costul tratamentului a fost estimat la 40000 euro. E mult, e foarte mult ... Nici nu știu cum să cer...ne.ati ajutat și ați făcut posibile zilele Simonicai până acum, vă rog nu ne lăsați, fiți alături de noi căci ne este imposibil financiar dar luptăm cum putem noi să zâmbim și să ajungem la un final fericit. Vă mulțumim din suflet!"  Multumim din suflet!

ACTUALIZAT, 22 August 2017:

#Saveirina #saverobert #savesimona Dragii noștri venim cu noutăți frumoase în cazul Irinei Florea, Simonei Mitronici si Robert Istrati !!! Stop Donații!!! Doar cu ajutorul Asociației "Salvează o Inimă" am putut colecta suma necesară, ba chiar mai mult, datorită prietenilor noștri de suflet a fost colectată o sumă mai mare, și am putut schimba mai multe destine. Pentru Irina, 83.000 euro au colectat Asociația "Salvează o Inimă" iar noi am transferat 7000 euro. Dar să știți că noutățile nu se finisează aici și dat fiind faptul că Asociația "Salvează o Inimă" au colectat o sumă mult mai mare, ei au demostrat încă odată că nu există durere străină, că nu există hotare... 30.000 euro au fost redicționați Simonei Mitronici care se luptă din toate puterile pentru viață. Zicem STOP DONAȚII pentru Simonica. Nu ne ajung pur și simplu vorbe și cuvinte să vă arătăm tot respectul și recunoștința noastră, pentru faptele Dvs generoase aduse copiilor din Moldova. Și încă o noutate minunată pe ziua de azi : banii colectați în plus la cazul Irinuței de către noi, și anume 2750 euro au fost redicționați la 2 copii Robert Istrati (750).  Multumim enorm parintilor Irinucai ... Zicem si stop donatii pentru Robert. Ziua de astăzi este pur și simplu perfectă.  Multumim pentru simplu fapt ca existați.  Minuni există. Și 2000 euro au fost transferați lui Sergiu Iatmirschi,care nu încetăm să zicem că este cea mai grea campanie,  este unicul caz la care se donează mai puţin, vă rugăm atât de mult să fiți alături şi de Sergiu???? cu o  mică donaţie din suflet pentru acest adolescent care are viața înainte https://www.caritate.md/donations/serghei-iatmirschii  Cu mult respect, echipa " caritate.md"

Citește mai mult
Toate donațiile