Din inima pentru un copil rămas orfan!

0

Dragii noștri, probabil mulți ați auzit de tragicul accident unde un pui de omuleț, un băiețel de 3 anișori din Cimișlia și-a pierdut părinții și buneii (părinții tatălui). Laurențiu a supraviețuit printr-o minune. A ieșit din comă, a suportat o operație la piciorușul drept fiindcă era fracturat în 2 locuri. Acum vor urma alte operații și o cale lunga spre reabilitare. Mătușa puiului și bunica din partea mamei ne cer ajutorul. Situația lor financiara este grea și ele au nevoie de susținere în aceste momente atât de dureroase,pentrut al creste si a ii oferi un viitor. Puiul trebuie pus pe picioare.

Va rugăm priviți știrea cu accidentul aici: http://www.prime.md/rom/news/social/item41826/

1000 euro este suma pe care dorim să o colectam. Este destul de puțin, pentru că ne  dam seama că se va cheltui rapid, dar solicităm cel puțin un mic ajutor. Viața acestei familii a fost distrusă intr-o secundă... 4 morți și un copil de 3 ani rămas orfan.

Va rugăm mult donați pentru aceasta durere.

 

UPDATE, 06 February 2017:
Dragii noștri! Sîntem bucuroși să vă anunțăm că micuțul Laurențiu a inceput a merge și totul este bine! Vă mulțumim mult pentru toată sustinerea!

Cu respect, echipa caritate.md


Creat de 15 November 2016

D. Beschieru

Toate donațiile