Selectați limba

Din inimă pentru Vadim Ungurean

1,067EUR donați din 20,500 EUR necesari
28 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Vadim Ungurean

Campanie începută la 25 Sep 2018
Creat de

М. Катюша

Regiune Единец
Categorie Social

  • Nume: Ungurean
  • Prenume: Vadim
  • Vârsta: 30 ani
  • Diagnostica:  Leucemie mieloidă acută
  • Suma necesară estimativă: 20.500 euro
  • Tratament: Italia

Mesajul soției:

Bună ziua tuturor! Nu credeam că vreodată vom ajunge în situația dată, să cerem ajutorul oamenilor. Soțul meu Vadim, la vârsta de 30 ani a fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută. Până acum am încercat să ne descurcăm pe forțele proprii dar acum suntem epuizați și fără ajutorul oamenilor pur si simplu nu vom putea reuși. Preliminar am primit toate cheltuielile care ajung la 20.000 euro, este o sumă cosmică pentru noi, imposibilă de adunat, însă și timpul ne presează, este nevoie să începem cât mai repede tratamentul dar nu putem. Oameni de Bună Credință, vă implor să ne ajutați, noi nu putem face față de unii singuri la povara pe care acum o avem, ajutați-ne ca copilașii noștri să-și vadă tăticul sănătos, ajutați-ne să fim o familie. E cea mai grea încercare pe care o avem de trecut și ne sunteți ultima speranță a noastră.

Vă mulțumim pentru orice contribuție!

ACTUALIZAT, 7 May 2019:

Mesajul sotiei:
În aceste 6 luni petrecute de Vadim în spital in Italia, medicilor le-a reusit să-l aducă la starea de remisie. Dar, cât timp Vadim este în remisie, este necesară efectuarea transplantului de maduva osoasă pentru o însănătoșire completă. Cu cât mai rapid va fi efectuat transplantul, cu atat mai realiste sunt șansele lui Vadim de a reveni la o viață împlinită.
Costul transplantului de măduvă osoasă și al reabilitării postoperatorii este de 80 000 Euro, din care ne-a ramas sa stringem 20 500 eur.
Noi deja am parcurs o cale lungă, iar totul ce ni s-a întâmplat în ultimele luni s-ar putea numi o minune. Dar adevărata minune sunt de fapt oamenii care ne-au ieșit în cale.
Vă mulțumim din tot sufletul pentru susținerea pe care ne-o acordați! Si va rugam sa ne fiti alaturi de noi, pentru ca acum.ca niciodata avem nevoie de oameni!

Citește mai mult
Campanie începută la 25 September 2018
Creat de

М. Катюша

Regiune Единец
Categorie Social
Toate donațiile