Din inimă pentru Vitalie Stratonov

8,146 USD Din 10,350 necesari
79%
154 Donații
43 Zile rămase
Nume Prenume Vitalie Stratonov
Vârsta 47 ani
Suma necesară 10,350 US Dollar
Tratament Turcia
Diagnostic Cancer

Mesajul soției:

Bună ziua, dragi prieteni, vreau să vă povestesc povestea tristă a familiei noastre. La vârsta de 47 de ani, soțul meu, Vitalie Stratonov, a fost diagnosticat cu două forme diferite de cancer: cancer tiroidian papilar și cancer nazofaringian „Carcinoma”. În anul 2018, în orașul Kiev, au fost efectuate 2 operații pentru îndepărtarea glandei tiroide și a unei părți a tumorii din laringe. O altă parte a tumorii Carcinoma a rămas în nazofaringe, ea s-a dovedit a fi inoperantă. Acum, deja de 3 ani, luptăm cu această tumoare. Din 2019, la Kiev și Chișinău, au fost efectuate 12-13 tratamente de chimioterapie, dar, din păcate, nu a existat o dinamică pozitivă în reducerea tumorii. Dimpotrivă, ea și-a dublat dimensiunea și are acum 7 cm. Ea apasă pe creier și îi provoacă mari dureri de cap lui Vitalie, el și-a pierdut auzul la o ureche și nu poate respira prin nas. Carcinoma blochează toate aceste canale. La Chișinău, medicii nu ne pot ajuta cu nimic. Mulțumim prietenilor care ne-au recomandat să mergem în străinătate. Acolo am făcut diagnoza, iar medicii s-au angajat să ne ajute și ne-au dat 75% șanse pentru recuperare. Tratamentul trebuie început imediat, deoarece mult timp deja a fost pierdut pierdut.

Toți cei care îl cunosc pe Vitalie, știu că este o persoană foarte decentă și modestă, lui îi este jenant și dificil să ceară ajutorul cuiva, mai ales financiar ... de aceea, în calitate de soție, eu solicit acest ajutor. În acest moment, nu mai avem posibilități financiare de a continua tratamentul. Sunt foarte recunoscătare oamenilor, care timp de 3 ani de luptă, ne-au ajutat și nu au fost indiferenți față de nenorocirea noastră. Ajutorul lor a fost fie unul financiarfie printr-un sfat, printr-o rugăciune, prin cuvinte de susținere care ne-au dat speranță și credință în recuperare. Vă mulțumim mult pentru suportul vostru și pentru implicare!

75% este mult .. și merită să lupți pentru ele... iar Vitalie ar putea reveni la viața normală, să-și poată vedea fiica crescând ... dar fără ajutorul vostru nu putem face față. Înțeleg că în aceste vremuri mulți sunt într-o situație dificilă. Dar avem speranța că, câte puțin, vom putea colecta suma necesară. Sper din suflet să ne ajutați și vă doresc sănătate și bunăstare dumneavoastră și familiilor voastre.

Campanie începută la 6 April 2021
Zile rămase 43
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
SMS Moldcell 24 Jan, 2022 14:00
45 MDL
December
SMS Moldcell 24 Jan, 2022 14:00
45 MDL
December
Irina Balan 24 Jan, 2022 01:11 4
13 EUR
18 Jan, 2022 13:57
4,000 USD
Dar se face rai, banii au fost redirectionati de la cazul,
Din inimă pentru Igor Radu
SMS Unite 15 Jan, 2022 19:45
45 MDL
Tel: 373*****37
Toate donațiile
23 Sep, 2021

Dragii nostri, domnul Vitalie a trecut cu bine cele 33 de radio proceduri si 3 blocuri de chimioterapie, acum se asteapta rezultatele analizelor si speram sa fie bune aceste rezultate. Familia este optimista pentru ca tumoarea s-a micsorat si domnul Vitalie se simte mai bine. Multumim foarte ca sunteti alaturi in continuare si pentru sprijinul Dvs, care inseamna sansa domnului Vitalie sa isi salveze viata. 

Galerie

6 Apr, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri