Fii Craciunul in inimile copiilor necajiti, editia III-a

14,969 EUR Din 15,000 necesari
99%
377 Donații
69 În cîte zile s-a colectat
Suma necesară 15,000 Euro

Tot ce apare, cand ne gandim la sarbatorile  de iarna, este familia,este casa, cadouri, colinde, oamenii dragi, miros de portocale si inca multe multe mici bucurii ce ne aduce Craciunul... Sa stiti ca suntem la a III-a editie a campaniei de Craciun... si tot ce apare in toate campaniile noastre, cutreierate prin sate, este  o realitate care ne lasa uneori fara grai...este  o alta lume, acolo unde unii copilasi ingheata de frig, acolo unde nu exista bucurie, acolo unde sarbatorile se traiesc altfel... fara sperante, fara bucurie si fara gram de bucate pe masa... Daca v-ati intrebat vreodata unde sunt cele mai pure, neconditionate si calde zambete, sa stiti ca ele se ascund la oamenii din sat, copii, batrani, familii prinse de multe greutati, de multe poveri, iar portile deschise de noi, in prag de sarbatori vin sa coloreze an de an cu iubire, bucurie si speranta intr-un altfel de Craciun. Suntem  alaturi de sute de copilasi, de sute de familii care ne imbratiseaza cu zambetele lor pline de greutati si de tristete. Dragii nostri, la a III-a editie a campaniei de Craciun va invitam  sa alegem sa impartim fericirea, starea de spirit a Craciunului catre acesti copilasi, plini de chinuri si greutati dar cu mari sperante in OAMENI. Haideti sa incercam sa le aratam ca, Craciunul poate arata altfel, haideti sa nu uitam ca in Moldova noastra mica, exista prea multi copii , batrani chinuiti de soarta, haideti sa le cuprindem un pic grijile si sa le indulcim necazurile, sa aprindem lumina si sa aducem spiritul sarbatorilor.  Impreuna putem imparti bucuria de Craciun celor nevoiasi. Impreuna cu ei, putem fi mai impliniti in ajun de Craciun, pentru ca daruirea noastra, a voastra va face ca, un copil  sa zambeasca la masa de Craciun.   

Campanie începută la 27 October 2019
În cîte zile s-a colectat 69
Creat de P CaritateMD
Regiune Moldova
Categorie Social
Donație anonimă 4 Jan, 2020 09:50 44
200 MDL
Donație anonimă 1 Jan, 2020 00:34 2
50 MDL
Doamne ajuta!
Iuliana Sula 31 Dec, 2019 21:17
20 USD
Donație anonimă 31 Dec, 2019 20:53 20
404 MDL
Va iubim pe Toti!
SMS Unite 31 Dec, 2019 19:01
45 MDL
Tel: 373*****47
Toate donațiile
15 Jan, 2020

Campania de Craciun 2019

Eu am vazut priviri amortite de saracie, eu am simtit imbratisari ce dor, de strigat, de ajutor... eu am vazut ce zid de bucurie e o bomboana adusa-n dar... eu am vazut ce fericire e o paine calda pentru necajiti... Vorbim de legi, de omenie cand pe o margine de sat sta o umbra ascunsa de copil flamand... Acum, oricand, oriunde, mereu, omule, opreste-te pe un moment si... imbratiseaza un copil, un batran pentru ca... suntem sub unic cer, sub unic asternut si fii omul care alunga nori si fii omul care daruie iubire.

Campania de Craciun 2019 a ajuns in peste 100 localitati, va multumim ingeri pazitori ca ne sunteti alaturi ori de cate ori dorim sa impartim fericire, bucurie si bunatate. Priviti fericirea din ochii lor si nu uitati aceste momente de daruire raman pe o viata intreaga.

Va cuprindem cu drag,

Echipa Caritate.md - Unitate prin Caritate!

Galerie

27 Oct, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri