Fii eroul inimilor necajite- Editia II

303,402 MDL Din 450,000 necesari
67%
2091 Donații
37 Zile rămase
Suma necesară 450,000 Moldova Lei

Dragii nostri, timp de un an de zile am vizitat multi copii chinuiti de soarta, multi batrani impovarati de greutatile batranetii, multe familii care si-au pierdut locul de munca, multe mamici maltrate care le-am pastrat anonimatul, multi copii care de mici au crescut in violenta si saracie totala. In aceste luni de zile cutreierate am oferit o altfel de caritate, unde am reusit sa aducem nu numai produse alimentare pentru trupul lor dar am reusit sa le luminam sufletele. Astazi incepem o noua campanie - editia II  in care va rugam pana la cer sa ne sustineti. In toata frumusetea lumii, exista o alta lume cu prea multe vieti chinuite si fiind incentrul acestori vieti iti doresti cu tot sufletul sa le cuprinzi toata durerea, toate lacrimile, dar cel mai dureros si chinuitor este atunci cand cuprinzi un copilas chinuit si batut de proprii parinti, ii simti toata frica si teama care nu se descrie in cuvinte... Sunt istorii si istorii si va rig sa ne fiti alaturi astazi incepem editia II a acestei campaniei care a reusit sa schimbe deja 10 de familii. Vizitele noastre cu tot necesarul, le da o speranta ca viata lor poate fi altfel. Haideti impreuna, sa continuam sa aducem fericire, haideti impreuna sa continuam sa aducem picilor mici bucurii, haideti impreuna batranilor sa le pasim pragul casei si sa le punem pe masa lor goala- bunatati si un pic de lumina. Fii eroul inimilor necajite si ofera prin bunatate, cu bunatate speranta ca maine vor avea ce manca.

Campanie începută la 10 July 2021
Zile rămase 37
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
Cristina Cucu 23 May, 2024 01:16 25
200 MDL
Maria Garabaju 22 May, 2024 20:21 48
40 EUR
❤️
Sergiu Neteda 22 May, 2024 18:24 30
10 EUR
Elena Elena 22 May, 2024 15:32 18
50 MDL
Evelina Bustiuc 22 May, 2024 11:36 2
95 MDL
Pentru tanti Marusa
Toate donațiile
14 Apr, 2022

 Dragii nostri, cu inima mai deschisa si mai calda, intampinam cea mai mare sarbatoare crestina, sarbatorile pascale, ce ne aduce prilejul sa ne amintim sa fim mai buni, mai iertatori si sa luminam cat mai multe suflete necajite. Gustul amar al unui batran il simtim ori de cate ori deschidem poarta... din pacate,  batranetea este o haina tot mai grea de purtat unde  scumpirile cresc iar  saracia ii apasa si asa umerii obosotiti de atatea greutati.  Am ajuns timpuri unde cei mai necajiti sunt batranii nostri, am ajuns timpuri unde nu mai avem nici o scuza la cat de grea este povara unui batran. Dragii nostri, va rugam din suflet sa ne ajutati sa deschidem cat mai multe porti ale batranilor, sa le fim lumina si putina lor bucurie de Pasti. Sa le punem pe masa cateva bunatati care ei nu isi pot permite, sa le aducem o vorba buna si sigur sa le incalzim si asa sufletele pline de singuratate. Haideti sa fim si mai buni si va rugam sa ne sustineti ca sa putem ajunge la cati mai multi batranei singuratici.

Aici este deschis contul activ pentru campania de PASTI, pentru ai nostri batrani care istoviti de la atata saracie, sarmanii au si uitat ce inseamna o masa plina de bunatati: Din orice tara sau colt al lumii te rugam sa ne ajuti cu cat va lasa bunatatea sufletului, in ajun de sarbatori: 

https://www.caritate.md/donations/masa-bucuriei-de-pasti-editia-vi

13 Dec, 2021

Dragii noștri și în acest, în preajma sărăbătorilor de iarnă, gândul nostru se îndreaptă  spre casele unde este mai mare și mai multă nevoie de o bucurie, de o speranță și de sprijinul nostru. Ca de fiecare dată ne propunem să batem la ușa copiilor nevoiași, să intrăm în ograda unui bătrân, să le aducem lumină și un zâmbet pe fața lor, în preajma sărăbtorilor de iarnă. Și anul acesta ne propunem să le îndulcim necazurile, să aprindem lumină și să le aducem spiritul sărăbătorilor de iarnă. Ne dorim să fim Moș Crăciun  la câți mai  mulți copilași, să-i colendăm cu bunătate, speranță și cu multă iubire așa cum o făceam de fiecare dată. Vă invităm pe fiecare de Crăciun să dăruim și să facem câți mai mulți copii fericiți.

Haideți să încercăm să le arătăm, că, Crăciunul poate arata altfel și împreună putem alege să fim mai împliniți în ajun de Crăciun, pentru ca dăruirea  noastră, a voastră va face ca, un copil să zâmbească la masa de Crăciun.

Din orice țară, din orice colț al lumii puteți fi Moș Crăciunul unui copil aici:

https://www.caritate.md/donations/fii-craciunul-in-inimile-copiilor-necajiti-editia-a-iv-a

Galerie

15 Oct, 2021

#cudragpentruacasa Suflet și lumină, despre acest lucru astăzi ne-au arătat oamenii minunați de la Asociația Nevăzătorilor și a persoanelor cu deficiențe de vedere din Ialoveni. Astăzi marcăm ziua lor, a persoanelor care își privesc la fel de frumos viața, la fel de ingenioși și activi chiar dacă unii nu mai văd lumina zilei. M-am simțit onorată și încântată să venim la ei, să îi vedem, să îi ascultăm cântecele frumoase, să le vedem creațiile, și pur și simplu să le simțim căldura omenească. Și evident că, pe lângă prezența noastră, am venit cu un mic ajutor pentru cei peste 100 de oameni: produse alimentare și un proiector ce le va oferi posibilitate ca, filmurile sau lecțiile să fie adaptate pentru persoanele nevăzătoare. Recunosc că i-am descoperit altfel, oameni minunați care prin suflet ne-au cucerit cu toate activitățile lor. Le mulțumim din inimă pentru invitație.  O împlinire înainte de weekend am primit-o de la oameni care astăzi m-au convins încă odată că, daca există dorință, nici o deficiență nu este un obstacol sau o scuză.

Vă mulțumim că existați. 

Galerie

25 Jun, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri