Fii Crăciunul în inimile necăjite- ediția V

14,898 EUR Din 15,000 necesari
99%
834 Donații
33 În cîte zile s-a colectat
Suma necesară 15,000 Euro

Fără doar și poate, luna decembrie este perioada noastră preferată din an. Magia Sărbătorilor ne cuprinde de fiecare dată și oricâte probleme, neliniști sau motive de stress am avea, avem puterea să uităm de toate măcar pentru o clipă. Luna decembrie este și luna cadourilor, luna în care dăruim celor dragi nouă pentru că sunt alături de noi. În fiecare an, bunătatea lunii decembrie se îndreaptă către cele mai valoroase ființe de pe pământ: copiii, și anume la cei care sunt lipsiți de dragostea și grija părintească. De sărbători, alege sa fii Moș Crăciunul unui copilaș sau unui batrân rămas singur și împovărat de greutățile bătrâneții. Să mângâiem sufletele acestor ființe prin a dărui și împărți din puținul care îl avem, cu ei. Vă invităm să aducem cât mai multe zâmbete, cat mai căldură în inimile celor mai necăjiți ca noi. 

Campanie începută la 29 November 2022
În cîte zile s-a colectat 33
Creat de P CaritateMD
Regiune Moldova
Categorie Social
Donație anonimă 1 Jan, 2023 13:21 56
100 MDL
Donație anonimă 1 Jan, 2023 13:05 32
101 MDL
Alexandru Sandrovschii 1 Jan, 2023 03:47 11
74 EUR
La multi ani!
Alexandrina Botezat 31 Dec, 2022 23:58 25
191 MDL
Donație anonimă 31 Dec, 2022 13:59 53
300 MDL
Toate donațiile
27 Feb, 2023

15 Dec, 2022

https://www.caritate.md/donations/fii-craciunul-in-inimile-necajite-editia-v

In doua zile am reusit sa aducem caldura la 54 de batranei. Portocale, biscuiti, carne, cascaval, ceai si multe alte bunatati au adus pe chipul lor, RECUNOSTINTA. Iar cand lemnele au fost descarcate in ograda lor, pe chipul lor au fost LACRIMI, pentru  ca nu au cu ce incalzi soba, ne-au intalnit in casa, in scurte((((... Dragii nostri, e o mare nenorocire ce se intampla cu ai nostri batrani, e mare durere ce se intampla  in inimile acestor batrani. Ei nu mai spera la nimic, ei doar unica isi doresc,  ca iarna aceasta sa iasa cu bine, pentru ca din 54 de batrani vizitati nici unul nu a fost sa nu planga, nici unul nu a fost  sa zica ca are ce pune pe masa de sarbatori... E trist sa ne vedem batranii si mai chinuiti si mai disperati si mai plini de griji. Unica ce ne rugam Domnului si va rugam si pe voi, dragii nostri, ca in aceste 15 zile ramase pana la Revelion, sa reusim sa pasim pragul la cati mai multi... dar ei sunt multi,  sunt zeci de mii si credeti-ne nu exista o mai mare pomana inainte de sarbatori  pentru ai nostri batrani. 

Draga donator, daca ai dorinta si daca impartasi cu noi, ca numai batran sa nu fii la noi in tara,  atunci te rugam, de Craciun, de Revelion, haide sa incalzim la propriusobele batranilor nostri. Priviti-le fețele, oare asa trebuie sa arate un batran? Chinuit, trist, indurerat si cu priviri stinse? Nu... E in putinta noastra sa le aducem de sarbatori cat mai multa caldura, cat mai multa bucurie, inca nici un batran ajutat de noi, nu a fost sa ne uite.

Te rugam fii aici Craciunul, din orice tara,  in inimile necajite ale batranilor nostri, daruieste cat te lasa inima pentru un batran chinuit de o iarna prea grea pentru ei: 

https://www.caritate.md/donations/fii-craciunul-in-inimile-necajite-editia-v

PAYPAL: PAYPAL@CARITATE.MD 

Galerie

29 Nov, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri