Selectați limba

Hidroterapia și înotul schimbă vieți

1,070EUR donați din 35,000 EUR necesari
33 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Hidroterapia și înotul schimbă vieți

Campanie începută la 30 Apr 2019
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social

  • Obiectivul proiectului:  Extinderea serviciilor de Intervenție Timpurie și Reabilitare prin construcția și amenajarea unui bazin hidroterapeutic accesibil oricărui tip de dizabilitate.
  • Ajutorul necesar estimativ: 35.000 euro

Asociația Obștească ”Moldova AID”, partener oficial al Asociației MAD-Aid, Marea Britanie, implementează proiectul ”Hidroterapia și înotul schimbă vieți”.  Obiectivul principal al proiectului constă în extinderea serviciilor de Intervenție Timpurie și Reabilitare prin construcția și amenajarea unui bazin hidroterapeutic accesibil oricărui tip de dizabilitate.

Tratamentul acvatic inovativ va impulsiona procesul de abilitare al copiilor și tinerilor cu dizabilități, ce le-ar deschide accesul real la incluziunea socială, dezvoltarea gradului de independență prin mobilitate. Beneficiarii direcți ai proiectului sunt 38 copii și tineri cu dizabilități din 7 localități ale raionului care frecventează Centrul ”Phoenix”, 400 copii cu vârsta 3 luni – 18 ani care anual accesează gratuit serviciile de reabilitare la Centru.

Cu certitudine, de serviciile acvatice vor beneficia locuitorii orașului și raionului Rîșcani care au suferit sechele post-traumatice, pentru ameliorarea durerii articulare, prevenirea și tratarea obezității sau pur și simplu fortificarea sănătății.

Piscina va deveni un complex model competiv prin accesibilitate, condițiile și calitatea serviciilor prestate. Programul extins de activitate 7 zile a câte 12 ore va permite comunității să practice înotul, să folosească util orele de respiro, în zilele de odihnă plictisitoare de iarnă bazinul va permite oricărei familii practicarea modului sănătos de viață, savurâd șopotul apei.

Realizarea cu succes a acestui proiect social atât de necesar în regiune necesită suplimentar 35000 EURO.

Fiecare din noi poate contribui la transformarea acestei șanse în realitate pentru cei defavorizați de destin. Oameni de bună credință, pentru care caritatea este o chemare a sufletului, au demonstrat în repetate rânduri, că prin unitate și dăruire, omenie și cumsecăddenie, compasiune și sprijin, reușim să împlinim ceea ce la început părea nerealizabil.

Citește mai mult
Campanie începută la 30 April 2019
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social
Toate donațiile