Împreună pentru copiii bolnavi

54,629 EUR Din 40,000 necesari
136%
3620 Donații
1093 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Svetlana
Suma necesară 40,000 Euro

Dragi prieteni, suntem bucurosi sa va anuntam ca incepand cu 14.12.2017, dam start  campaniei "Impreuna pentru copiii bolnavi".  Campania va fi un exercitiu de solidaritate pentru  intreaga societate, ce are ca scop sa fim alaturi de copilasii bolnavi de cancer. Viata lor este in mainile noastre, de aceea ne propunem un program complex, pe o durata continua de a veni in sustinerea lor. Aceasta campanie ne permite sa actionam promt atunci cand timpul este in defavoarea acestor copii, ne permite sa fim si mai aproape de ei, ne permite sa le aducem mici bucurii in lupta lor pentru viata. Facem apel la solidaritate -  impreuna pentru copiii bolnavi.  Pentru ca luptele lor pot deveni comune, pot deveni mai usoare, printr-un simplu sms  la numarul 2910 cu codul "0101", poti salva o viata. Sustine copiii bolnavi de cancer, sustine lupta lor grea, sustine o viata de copil, sustine un suflet ce ii putem cu siguranta schimba destinul.

Campanie începută la 15 December 2017
În cîte zile s-a colectat 1093
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
Iatco Corneliu 11 Dec, 2020 11:35
1,000 MDL
Iatco Corneliu 20 Oct, 2020 12:19
1,000 MDL
Banaru Vadim 20 Oct, 2020 12:03
300 MDL
Raducan Lilia 20 Oct, 2020 12:03
300 MDL
Nezalzov Natalia 20 Oct, 2020 12:02
140 MDL
Toate donațiile
19 Jun, 2020

#giveahope prezinta primele rezultate ale concursului. Dragii nostri, mai intai de toate, multumim cu plecaciune pentru simplu fapt ca alegeti in cele mai grele momente sa fim alaturi de copii bolnavi. Acest copilas soare, a avut o zi de neuitat din partea noastra,a oamenilor. Matei avand o boala de oase, duce o copilarie deloc usoara insa mamica lui l-a invatat sa iubeasca viata asa cum nu am mai vazut, cu zambet, cu bucurie si fericire pentru orice micut progres pe care il face in lupta lui de a se face bine. Dragilor, micutul a vazut o bucatarie la o fetita si pur si simplu de jumatate de an visa sa aiba si el acea bucatarie. Parintii nu isi puteau permite, pentru ca tot ce strangeau se ducea pentru tratamente si medicamente. Insa, bunatatea noastra, i-a indeplinit visul si nu numai.... Bunatati, medicamente, jucarii, bazin, bucatarie si alte necesitati au fost oferite cu drag pentru acest copil minune. Multumim din suflet pentru fericirea acestor copilasi, iar mamica ne-a transmis sa va zicem un mare multumesc, asa surpriza nu au avut niciodata si vor tine minte toata viata. Mamica ne-a zis ca i-am luminat casa si lupta lor pentru o viata normala. 

Va multumim ca alegeti sa oferim bunatate si lumina acolo unde nu mai exista speranta!

Galerie

28 Jan, 2020

3 infuzomate performante procurate pentru chimioterapie

Echipa “ caritate.md”  a fost in vizita la puii de la sectia oncologica Chisinau cu mici bucurii. Dar cel mai important cadou si ajutor pe care l-am cumparat sectiei sunt 3 infuzomate performante pentru chimioterapie, din suflet atat cat putem si reusim. Le dorim picilor multa sanatate si medicilor multa putere si rabdare.  Speram ca micul nostru aport de astazi sa fie de ajutor copilasilor . De fiecare data cand pasim pragul sectiei oncologice ramanem cu un gust amar... de exemplu azi cand am inteles ca Patricia si de Revelion mi-a recitat poezie, ea inca nu a plecat acasa ... Ma rog sa vina ziua cand sectiile spitalelor vor ramane goale si nici un copilas nu va mai sti ce inseamna boala. Dragii nostri, daca vreti si va este aproape de suflet sa sustineti copilasii care lupta cu cancerul , pentru mici bucurii cand ii vizitam. 

Galerie

21 Dec, 2017

Cu mult drag am dat start Campaniei de Craciun. Iar prima vizita pe care am facut-o la inceput de drum, a fost la copilasii bolnavi de cancer. Am avut parte de o zi cat se poate de incarcata, pentru ca intr-un timp record am indeplinit dorintele la acesti copilasi. Spre fericirea noastra acesti minunati copilasi il asteptau pe Mos Craciun cu o mare nerabdare. A fost o zi cu multe emotii, a fost o zi in care ne-am propus sa aducem cat mai multe zambete si bucurii, a fost o zi cu adevarat implinita in care am reusit impreuna sa aducem pe chipul acestor suflete chinuite, fericire in ajun de sarbatori. Dragii nostri, pentru ca noi nu ne oprim aici, campania de Craciun continua. Avem nevoie si in continuare de sustinerea Dvs, avem nevoie de Dvs sa oferim un Craciun special pentru cei mai tristi ca noi. Pentru ca magia Craciunului ne face sa fim si mai buni, va rugam sa ne fiti alaturi, sa fim cei care cu adevarat putem face lucruri frumoase si speciale de sarbatori. Multumim pentru sprijinul oferit, si doar impreuna putem aduce spiritul sarbatorilor de iarna in case si sufletele necajite. Daruim si in continuare lumina si bucurie pentru un Craciun Fericit la familiile care au nevoie de noi. Multumim ca sunteti alaturi.

Galerie

Video

Am dat start campaniei

Ştiri