Matei suferă de o malformație congenitală cardiacă severă

32,133EUR donați din 67,000 EUR necesari
124 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 20 decembrie 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Chisinau
Categorie Social

Matei suferă de o malformație congenitală cardiacă severă

Multașteptat, pretios, Minune mică si neajutorată, suflețelul si inimioara familiei noastre la o vârsta atât de frageda de 3,5 luni s-a născut ca o Binecuvântare iar astăzi se lupta ca sa supraviețuiască. Vestea cutremurătoare ca va fi intr-o clipa diagnosticat cu o maladie foarte rară, unica in Republica Moldova putea fi doar intr-un coșmar îndepărtat, dar spre marea noastră durere acest coșmar este astăzi al familiei noastre. Micuțul nostru Matei suferă de o malformație congenitală cardiaca severa cu stenoza venelor pulmonare.

Matei urmează sa fie supus urgent unei operații foarte complicate si deosebit de costisitoare ce se estimează la 32.000,00 Euro si va fi efectuată în Germania, orașul Bad Oeynhausen, Centrul medical HDZ NRW. Totodata, postoperator va fi necesar de terapie intensivă, recuperare și astfel suma ar putea ajunge la 50.000,00 Euro, iar transportul copilului Matei Oțel pentru operație în Germania va fi în sumă de 16.240,00 Euro.

Ne adresam către toți oamenii de buna credință cu rugămintea respectuoasă de a ne susține financiar pentru acoperirea cheltuielilor necesare intervenției medicale, surse pe care noi nu le deținem.

Vă mulțumim pentru generozitate.

Cu deosebit respect și recunoștință,

Marcel Oțel  și Ina Oțel.

ACTUALIZAT, 5 ianuarie 2016: Noutăți bune din Germania. Operația lui Matei a avut loc cu succes! A fost o operație de 8 ore! Mateuș deja respiră singurel! Sigur reabilitarea va fi lungă și grea, dar puiul deja este un erou pentru noi toți. Le transmitem cele mai calde și puternice ganduri de bine și ne rugăm pentru acest licurici să se întoarcă cât mai curând acasă sănătoșel! Părinții și rudele le mulțumesc enorm celor care le sunt alături în aceste clipe! Dragii nostri, a rămas atât de puțin și facem 20.000 pentru Matei!! A rămas de colecat 10.000 pentru ca acest pui să aibă asigurat tot tratamentul în Germania. Încercăm? 
ACTUALIZAT, 11 ianuarie 2017:

Matei este o lecție de curaj, de putere - la doar 3 luni să lupți așa pentru viața. Dragostea de mama nu are limite și face minuni. Matei simte toată susținerea, mii de oameni se roagă pentru el și îi cunosc povestea.

Reabilitarea e grea și lungă, dar fiecare zi ce trece vine cu o îmbunătățire in starea puiului și o mare fericire pentru părinți.

Dragii noștri, au mai rămas să colectăm 9000 euro pentru micul luptător. El a demonstrat că poate! A trecut prin cea mai complicată operație din viața lui cu succes!

Inimioara lui Matei bate în ritmuri normale și este gata pentru o viața lungă și fericită.

Vrem mult să îi susținem pâna la sfârșit fiindcă tare costisitor este tratamentul și părinții ne roagă mult să îi ajutăm.

ACTUALIZAT, 25 ianuarie 2017:

Dragii noștri! Avem o urgență! Trebuia deja să fim externați . Ne-au externat și lui Matei - i s-a făcut rău si ne-au internat inăpoi.

Costurile de spitalizare au crescut enorm! Va rugăm până la cer ajutați-ne ! Jertviți, vă rugăm din suflet puțin din puținul vostru pentru puiul nostru!

Plecăciuni pentru voi, dragi donatori! Ina Oțel (mămicalui Matei)

Citește mai mult
Toate donațiile