Selectați limba

O jucărie pentru zâmbetul copiilor

120,003MDL donați din 120,000 MDL necesari
10 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 14 May 2019
Creat de

C. P

Categorie Social

O jucărie pentru zâmbetul copiilor

Dragii nostri, echipa caritate.md vine cu initiativa de a sustine proiectul „O jucarie pentru zambetul copiilor”. Acest proiect este implementat si peste hotarele tarii iar practica internationala a aratat ca impactul psihologic al acestui proiect este unul extraordinar.  Copii afectati emotionali sunt consolati cu o jucarie de agentii  de patrulare si anume aceasta jucarie aduce emotii : ea poate transforma lacrimile si frica acestor copii in zambete,  ii poate detasa de  la consecințele unei circumstanțe negative în care poate fi victimă copilul fiecăruia dintre noi.   O jucarie, emotional   ii ajuta pe copiii marcati pe viata de un act de violenta, de un accident rutier.

Dragii nostri, invitam pe fiecare sa aducem un zambet prin a darui o jucarie tuturor copiilor care au avut parte de un act de violenta sau o alta situatie negativa, ce se  pot transorma in traume pe viata.

Ne-am propus sa oferim la cati mai multi copilasi ce au trecut sau au de trecut prim momente groaznice, o jucarie  care ii va  face sa nu sa se simta singuri si parasiti. Un zambet poate fi adus prin acest minunat proiect care deja ne bucura de  rezultate impecabile, si anume, psihologic copii se simt mult mai bine iar cel mai important lucru ca ei se simt  in siguranta cand primesc ursuletul.

Valoarea unui ursulet este de 60 lei si ne propunem sa aducem in dar in jur la 1000 ursuleti. Va rugam din suflet sa sustinem impreuna acesti copii.

Citește mai mult
Toate donațiile