O masă caldă pentru nevoiași

25,077 EUR Din 25,000 necesari
100%
1339 Donații
23 Zile rămase
Nume Prenume Caritate.MD
Suma necesară 25,000 Euro

Suntem prinși într-o perioadă grea, suntem prinși într-o perioadă în care gândul ce va fi mâine sperie pe fiecare. Suntem prinși  într-o perioadă în care unele familii  abia de supraviețuiau prin munca la deal,  iar acum stând acasă fără lucru, ei nu au nici o sursă de existență, ei pur și simplu nu au ce mânca. Bătrânii, invalizii,familiile nevoiașe astăzi o duc extrem de greu, noi deja avem sute de mesaje în care oamenii pur si simplu ne cer ajutor pentru mâncare, pâine și ceva călduț să poată pune la copii lor pe masă. Dragii noștri, campania noastră de Paști va fi alături pe întreaga perioadă de pandemie și după, pentru că zilnic suntem martori la neputința oamenilor de a supraviețui  în aceste momente de cumpănă și frică, ce ne așteaptă ziua de mâine. Știm că  în toate casele în care vom reuși să intrăm această campanie va fi doar despre suflet, dăruire, bunătate și tot ce înseamnă un om pentru om, o mână întinsă pentru o altă mână plină de greutăți. De Paști,  să fim lumina pentru cât mai multe suflete necăjite.Haideți să susținem cu o masă caldă pe cei care nu au ce pune pe masă, iar din păcate acum, în această perioadă, tot mai multe familii, tot mai mulți  bătrâni ne așteaptă ca niciodată.

Campanie începută la 12 March 2020
Zile rămase 23
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
Barcar Eugeniu 13 Apr, 2024 15:00
200 MDL
Cu Domne Ajută
Donație anonimă 22 Mar, 2024 17:20 11
386 MDL
Doamne ajuta!
Golub Tatiana 13 Mar, 2024 00:15 6
10 USD
Gherman Sevcenco 5 Jan, 2024 15:57 27
200 MDL
Chirāu Liuba 14 Dec, 2023 11:11 2
100 MDL
Toate donațiile
16 Apr, 2020

"Mie nu-mi aduceti, doar pentru copii ceva paine, eu voi rabda...." Oare cat vor mai rabda? Oare cati copii si batrani trebuie sa mai adoarma flamanzi in tara asta ca sa priveasca cineva in partea lor? Om cu om se alina, mana cu mana se hraneste, bunatatea sufletului ne uneste ... Ne vom stradui sa nu lasam nici o scrisoare primita fara atentie, dar totodata ajungem si acolo unde nu au posibilitate sa ne scrie,acolo unde deja nu mai era speranta ca cineva va deschide poarta si va spune : " Suntem cu voi" Va multumesc ca ne ajutati sa ajutam! https://www.caritate.md/donations/o-masa-calda-pentru-nevoiasi

Galerie

14 Apr, 2020

O masă caldă pentru nevoiași continuă cu mare amploare. Daca ați ști câtă mulțumire în privirile lor și câtă recunoștință în cuvântul "MULȚUMIM"  că nne ducem, le pășim pragul  și îi aducem o speranță că nu sunt singuri. 

Mulțumim, oameni frumoși, pentru simplu fapt că împreună facem posibil să ne ajutăm om cu om, să nu uităm că sunt copii, părinți, bătrâni care și așa și-au dus existența de pe o zi pe alta iar acum sunt în pragul disperării. Mesajele de ajutor și de disperare le primim zilnic... sunt atât de multe și atât de disperate... Depinde doar de noi, oamenii, să ne ajutăm om cu om. Continuăm în același ritm cu echipamente de protecție să aducem o masă caldă pentru nevoiași. 

Galerie

12 Mar, 2020

Am dat start campaniei

Ştiri