Să fie PACE pe PĂMÂNT

1,235,794 MDL Din 2,560,000 necesari
48%
2496 Donații
216 În cîte zile s-a colectat
Suma necesară 2,560,000 Moldova Lei

Update 26.02:

Dragii nostri, venim cu cateva precizari. In urma discutiilor cu organele de stat, am convenit sa oferim ajutor sub forma de carduri la farmacii, la magazine cu produse alimentare, cu produse igienic si alte necesitati oamenilor veniti din Ucraina pentru a-si putea alege singuri cele necesare. Cele mai calduroase multumiri va aducem si saptamana viitoare venim cu informatie noua si promitem sa va tinem la curent cu toate noutatile si va asiguram o transparenta maxima ca si la toate cauzele plasate. Multumim cu plecaciune.

Apel din data de 25.02:
In semn de solidaritate fata de copii mamele, bunicii care vin din Ucraina este lansata aceasta campanie cu indemnul la PACE. Nu Exista mama, nu exista copil, nu exista tata, nu exista bunei sa nu isi doreasca acum ca niciodata, pacea pe PAMANT. Dragii nostri, in aceste momente trebuie sa fim uniti, trebuie sa avem ganduri luminoase, trebuie sa cultivam ce a mai ramas SFANT pe acest PAMANT: Omenia, Bunatatea si Credinta. Noi nu ne dorim polemici, discutii, panica dar ne dorim sa actionam si sa AJUTAM acesti copii, aceste mamici si toti oamenii ce vin la noi ACASA. Sa le deschidem usile, sa le deschidem inimile noastre si sa le aratam ca noi suntem pregatiti sa fim alaturi si sa le oferim suport. Te invitam sa fii alaturi de campania sa fie „PACE PE PAMANT” si anume sa le procuram produse alimentare, produse de igiena, o masa calda, medicamente si multe alte necesitati. Intre culturi si oameni nu trebuie sa exista granite.
Multumim din suflet si fie ca IUBIREA, RATIUNEA SI PACEA sa predomine pe acest pamant plin de frustrari.

Campanie începută la 25 February 2022
În cîte zile s-a colectat 216
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
SMS Unite 28 Sep, 2022 13:11
45 MDL
Tel: 373*****61
Donație anonimă 5 Aug, 2022 10:13 71
5 USD
Stanislav Zvonov 15 Jul, 2022 00:03 5
5 EUR
SMS Moldcell 21 Jun, 2022 15:00
45 MDL
May
Petter Reistad 1 Jun, 2022 11:01
952 MDL
Toate donațiile
13 Apr, 2022

Pentru ca bunatatea nu are granite, pentru ca om cu om se ajuta, noi continuam sa fim alaturi de acesti oameni ce si-au lasat, casa,  o munca intreaga si au plecat cu ochii inchisi sa isi salveze viata. Multumim dragii nostri, ca existati, mltumim ca va pasa, nu e zi sa nu fim alaturi de acesti oameni care ne povestesc durerile si spaima cu care acum ei traiesc zi si noapte...

23 Mar, 2022

28 de zile cu ganduri bune de la 3300 de oameni in care am ales sa strangem de mana, Bunatatea, Credinta, Speranta, Omenia, in care am ales sa oferim  iubirea ce o purtam, la toti COPIII PAMANTULUI, si sa le aratam ce-i mai bun pe acest pamant. Sa invete de mici sa iubeasca, sa stie de mici ca, in fratie si pace trebuie sa creasca, pentru ca  VIATA e tot ce avem mai pretios pe acest PAMANT, pentru ca ei sunt  cea mai valoroasa comoara ce ne-a Binecuvantat Bunul Dumnezeu. Suntem parte dintr-o familie, si apartinem unui loc pe care nimeni nu ni-l poate lua. Suntem copiii pamantului si daca ne dorim un viitor pentru toti copii lumii, atunci conteaza ca noi, maturii astazi sa le cultivam omenia, credinta, bunatatea, ca ei maine sa devina OAMENI. Dragii nostri, va multumim cu plecaciune pentru ca ati ales sa deschidem granitele bunatatii natiunii noastre si sa fim o mare familie pentru toti copiii lumii, va multumim cu plecaciune ca ati ales sa cuprindeti si acesti copilasi, veniti speriati la noi in tara. 

Multe am reusit sa facem: 400 vouchere pentru produse alimentare in valoare de 1000 lei, 400 vouchere in valoare de o mie de lei pentru medicamente, zi de zi suntem alaturi cu aprovizionare de produse alimentare la cantina din Sireti si bucatarii acestei cantine asigura cu mancare calda in fiecare zi pentru 400 de refugiati, la fel  am aprovizionat cu produse alimentare si de igiena a 3 centre ce tin 80-120 de refugiati,  dar cel mai valoros lucru, pe care noi impreuna cu voi,  l-am facut, este sa fim OAMENI. Acest lucru l-am demonstrat intr-un timp record, si astazi nu este despre moldoveni, romani, ucraineni, etc..., astazi este despre OAMENI din toata lumea. 

Multumim cu plecaciune, noi continuam sa ducem bunatate acolo unde e mare nevoie de OMENIE. Daca iti pasa si daca la fel consideri ca dincolo de natiune trebuie sa fie OMUL, atunci te rugam sa fii si mai departe alaturi de acesti copii. 

https://www.caritate.md/donations/sa-fie-pace-pe-pamant

2 Mar, 2022

#SaFiePacePePamant https://www.caritate.md/donations/sa-fie-pace-pe-pamant “Mustele cauta rani si albinele flori. Oamenii buni cauta calitati, iar barfitorii defecte” Este valabil in aceste zile, unde am reusit o maxima mobilizare pentru cei refugiati, in care unii totusi vor sa caute defecte.
Dragii nostri, despre toate campaniile sociale am fost deschisi si ramanem deschisi pentru orice ajutor pe care noi oamenii simpli il putem oferi, pentru ca durere straina nu exista, pentru ca copii straini nu exista si din prima zi a deschiderii campaniei “Sa FIE PACE PE PAMANT” am demonstrat acest lucru. Datorită suportului oferit de către voi am reușit să asigurăm cu cele necesare o bucătărie care a organizat încă din prima zi când au trecut frontiera refugiații din Ucraina cu mâncare caldă.
Stiti ce inseamna acest lucru, ca de 5 zile, oferim peste 200 de portii de pranz pentru familiile de refugiati cazati in Chisinau. Dar acesti bucatari minunati nu se vor opri aici. Ei vor mari portiile si vor fi oferite zilnic peste 400 de portii de mancare calda. Acesti bucatari minunati, lucreaza zilnic de la 08:00-02:00 pentru cat mai multi refugiati.
 Zilele acestea am reusit sa impartim 150 de vouchere a cate 1000 lei pentru medicamente la farmacia Farmacia Familiei si 150 vouchere a cate 1000 lei de fiecare, pentru produse alimentare si de igiena la magazinul Linella. Dragii nostri, noi continuam cu pasi increzuti campania: “SA FIE PACE PE PAMANT” asa cum am facut-o anterior, la campaniile noastre frumoase: BATRANETE FARA GRIJI si FII EROUL INIMILOR NECAJITE. Nici pe o secunda nu uitam de ai nostri batrani, nici pe o secunda nu uitam de ai NOSTRI. 
Acum ai nostri sunt si copiii refugiati la noi in tara si atat de speriati de realitatea crunta. Multumim din suflet, oameni frumosi, oameni sufletisti pentru ca ati ales ca bunatatea, in zilele acestea sa nu aiba granite. https://www.caritate.md/donations/sa-fie-pace-pe-pamant

Galerie

26 Feb, 2022

Dragii nostri, venim cu cateva precizari. In urma discutiilor cu organele de stat, am convenit sa oferim ajutor sub forma de carduri la farmacii, la magazine cu produse alimentare, cu produse igienic si alte necesitati oamenilor veniti din Ucraina pentru a-si putea alege singuri cele necesare. Cele mai calduroase multumiri va aducem si saptamana viitoare venim cu informatie noua si promitem sa va tinem la curent cu toate noutatile si va asiguram o transparenta maxima ca si la toate cauzele plasate. Multumim cu plecaciune.

25 Feb, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri