Vladimir vrea atât de mult să trăiască! Să oferim o șansă!

17,866EUR donați din 46,000 EUR necesari
43 zile rămase
Modalități de donație

Vladimir vrea atât de mult să trăiască! Să oferim o șansă!

Campanie începută la 19 aug 2016
Creat de

D. Beschieru

Regiune Chişinău
Categorie Social

Vladimir Bivol este un băiețel de doar 8 ani din orașul Bender. Puiul suferă de cancer la rinichi și are nevoie urgentă de operație complicată peste hotare și tratament indelungat cu chimioterapie timp de 6 luni.

Valoarea totală a spitalizării este de 91.000 euro. O suma enormă pentru niște părinți cu salariu de 3600 lei. Tatăl și mama nefiind angajată fiindcă se află nonstop cu Vladimir în spital. Părinții vă roagă enorm să îi ajutați să își salveze copilul. Orice donație, orice gest va fi un mare ajutor pentru el, pentru că nu exista copii străini. Vladimir putea fi copilul fiecăruia din noi.

Va rugăm nu treceți cu vederea povestea puiului - împărtășiți povestea prietenilor. Orice share contează. Orice leuț donat e o speranța. Să fim mai buni.

Vă mulțumim mult!

ACTUALIZAT, 2 noiembrie 2016:

Încet încet ne apropiem de 2000 euro. Vladimir merită toate laudele și susținerea noastră. Puiul a învins cancerul și în curând se va întoarce sănătoșel acasă. Haideți să ajutăm părinții puiului să achite operația care i-a salvat viața. Să donăm minimul pentru acest bărbățel adevărat. Trimiteți un sms, faceți un apel de la telefonul fix, o donație la terminal QIWI sau online cu cardul. Împreună vom reuși!

Din inimă donații cu orice card în orice valută aici: http://www.caritate.md/donations/vladimir-bivol

Pentru Vladimir puteț idona și prin sms la nr. 9002 (doar abonații Unite), sau prin apel de pe fix: 090009002. Puteți dona prin aparatele QIWI (bpay cu codul: 17002002)

Să fim mai buni!

ACTUALIZAT, 2 ianuarie 2017:

Primii donatori din 2017! Vă mulțumim!!! Început de an frumos! Înca puțin și facem 4000! Vladimir și părinții lui vă mulțumesc!!!

Astăzi am vorbit cu mamica puiului, Vladimir a început să mănînce mai bine, se îngrasă câte puțin și prinde la putere! Trimitem un sms pentru acest voinic? Sau o mică donație? Am reușit cu atâția copii, o să reușim și cu Vladimir! Merită la fel tot ajutorul și sustinerea noastră.

Prin prea mult greu a trecut acest copil. E timpul să se întoarcă acasă ... Să fim alături de micul luptător .

ACTUALIZAT, 3 ianuarie 2017:

ACTUALIZAT, 6 ianuarie 2017:

ACTUALIZAT, 3 februarie 2017:

Buna dimineața.  Zâmbărețul și soarele nostru astăzi este mai trist, mai pasiv.

Cursurile de chimioterapie sunt grele... Puiul luptă în continuare, dar este obosit. Atâtea luni de zile departe de casa și de cei dragi. Și Vladimir, și mămica lui sînt deja epuizați și zilnic ne spun cât de mult visează să se întoarcă acasă! Și noi abia așteptăm să îi întâlnim la aeroport!!! Sănătoși, veseli și să lasăm toate durerile în urmă.

Dragii noștri, acuș avem 13.000 pentru Vladimir! Încă 30.000 euro îl despart de suma finală! 30.000 încă datorează părinții clinicii și a rămas puțin timp până Vladimir va fi externat.

Un mare multumesc tuturor care au donat nu odată pentru acest pui. Noi, și părinții, și Vladimir venim la voi iarăși cu rugămintea să ne ajutați să ducem la bun sfârșit și cazul lui.

15.000 sms? Credeți că e posibil? 30.000 omuleți să doneze 1 euro pe contul online? Sau cine știe poate ajunge scrisorica noastăa la cineva care își permite mult mai mult să ajute? Minuni există, oameni buni sunt și nu odată am înțeles asta. Vladimir vă roagă să îl susținem acum mai mult ca niciodată.

Încă un piculeț a rămas. Din inima.

Citește mai mult
Campanie începută la 19 august 2016
Creat de

D. Beschieru

Regiune Chişinău
Categorie Social
Toate donațiile