Vladimir vrea atât de mult sa trăiască! Sa oferim o șansă!

1

Vladimir Bivol este un băiețel de doar 8 ani din orașul Bender. Puiul suferă de cancer la rinichi și are nevoie urgentă de operație complicată peste hotare și tratament indelungat cu chimioterapie timp de 6 luni.

Valoarea totală a spitalizării este de 91.000 euro. O suma enormă pentru niște părinți cu salariu de 3600 lei. Tatăl și mama nefiind angajată fiindcă se află nonstop cu Vladimir în spital. Părinții vă roagă enorm să îi ajutați să își salveze copilul. Orice donație, orice gest va fi un mare ajutor pentru el, pentru că nu exista copii străini. Vladimir putea fi copilul fiecăruia din noi.

Va rugăm nu treceți cu vederea povestea puiului - împărtășiți povestea prietenilor. Orice share contează. Orice leuț donat e o speranța. Să fim mai buni.

Vă mulțumim mult!

UPDATE, 06 January 2017:

UPDATE, 03 January 2017:

UPDATE, 02 January 2017: Primii donatori din 2017! Vă mulțumim!!! Început de an frumos! Înca puțin și facem 4000! Vladimir și părinții lui vă mulțumesc!!!

Astăzi am vorbit cu mamica puiului, Vladimir a început să mănînce mai bine, se îngrasă câte puțin și prinde la putere! Trimitem un sms pentru acest voinic? Sau o mică donație? Am reușit cu atâția copii, o să reușim și cu Vladimir! Merită la fel tot ajutorul și sustinerea noastră.

Prin prea mult greu a trecut acest copil. E timpul să se întoarcă acasă ... Să fim alături de micul luptător .

UPDATE, 02 November 2016: Încet încet ne apropiem de 2000 euro. Vladimir merită toate laudele și susținerea noastră. Puiul a învins cancerul și în curând se va întoarce sănătoșel acasă. Haideți să ajutăm părinții puiului să achite operația care i-a salvat viața. Să donăm minimul pentru acest bărbățel adevărat. Trimiteți un sms, faceți un apel de la telefonul fix, o donație la terminal QIWI sau online cu cardul. Împreună vom reuși!

Din inimă donații cu orice card în orice valută aici: http://www.caritate.md/donations/vladimir-bivol

Pentru Vladimir puteț idona și prin sms la nr. 9002 (doar abonații Unite), sau prin apel de pe fix: 090009002. Puteți dona prin aparatele QIWI (bpay cu codul: 17002002)

Să fim mai buni!

Creat 19 August 2016

A. Darii

Toate donațiile