Ştiri

24 Sep

2% redirectionate din impozitele pe venit, au schimbat 4 destine!

Dragii nostri, pentru ca durere straina nu exista, pentru ca bunatatea ne reprezinta, pentru ca om cu om se ajuta, astazi va spunem un mare multumesc pentru gestul adus prin 2% directionate catre fundatia noastra.  Suma totala parvenita de la persoanele fizice pentru anul 2018 este in valoare de 100921, 48 lei.  Elena Stratanenco - tanara care a trait 5 ani cu un diagnostic gresit, Iurie Cramarenco-pensionarul care nu isi poate asigura operatia necesara la ochi cu o pensie mizera, Ion Bucsan - de la 42 de kg cu sanse 0 primite la viata, astazi respira si traieste datorita noua si sansele sa se intoarca acasa sanatos sunt enorme, Chiril Rijov - un copil soare, destept si atat de cumintel are nevoie de reconstructia urechiusei pentru a auzi, toti acesti oameni au beneficiat de aceste 2%.
Dragilor, acest gest care astazi au adus deja lacrimi de bucurie nu ne-a costat nimic, doar dorinta noastra de a ajuta si alegerea facuta pentru o fapta de suflet a adus astazi atatea sperante, atata putere pentru cei pusi la pamant de greutati. Va multumim pentru daruirea si pentru o familie atat de mare si frumoasa in fapte, ganduri si inimi. Pur si simplu sunteti minunati... Multumim ca ati ales prin 2% sa fiti alaturi de noi, alaturi de aceste persoane cu incercari ale vietii mult prea grele.
Si nu uitati, dragii nostri, gestul nostru de suflet prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, il putem repeta si la anul,  va invitam sa alegem si sa fim de ajutor oamenilor, prin Legea a 2% in perioada ianuarie-mai 2020.
Va cuprindem si va dorim un sfarsit de saptamana implinit!

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-bucsan-ion

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-elena-stratanenco-2

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-chiril-rijov

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-iurie-cramarenco