Din inimă pentru Bucșan Ion

38,055 EUR Din 46,000 necesari
83%
1499 Donații
604 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Bucsan
Vârsta 46 ani
Suma necesară 46,000 Euro

  • Nume: Bucșan
  • Prenume: Ion
  • Vârsta: 46 ani
  • Diagnostica: Cancer de colon
  • Suma necesară estimativă: 36.000 euro
  • Tratament: Turcia

Mesajul familiei:

La cei 46 de ani ai săi, Ion Bucșan, bărbat harnic, dornic de a-și bucura copiii, rudele prin rodul muncii mâinilor sale, este, practic, într-o prăpastie a unei maladii cumplite. În ianuarie 2018 a fost supus unei intervenții chirurgicale, urmată de altele 3 doar într-o lună. În urma acestor intervenții i s-a aplicat ileostoma. A urmat o perioadă de recuperare dominată de chinuri dureroase, dar și de speranțe stropite cu lacrimi amare...În urma unor investigații ulterioare a fost diagnosticat cu Adenocarcinom al rectului, un verdict categoric, fatal, care a debusolat la maximum atât spiritual cât și financiar familia, soția având un salariu foarte mic pentru a acoperi necesitățile dictate de situația creată. La moment, unica soluție este tratamentul pe o perioada de câteva luni cu chimioterapii, după care o operație în Turcia, foarte costisitoare.Venim cu rugămintea către oamenii cu suflet mare și credință în Bunul Dumnezeu, de a-l ajuta să acumuleze banii necesari pentru investigații și operație. E o situație mai mult decât dramatică, un moment în care e necesar să ne gândim la omenie, ajutor, receptivitate, bucuria de a trăi, de a vedea zilnic răsăritul soarelui. Cu ajutorul dumneavoastră sper să-i dăruim aceste clipe senine lui Ion Bucșan.

Campanie începută la 22 January 2019
În cîte zile s-a colectat 604
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau, com Truseni
Categorie Social
Donație anonimă 16 Sep, 2020 22:34 87
100 MDL
SMS Moldcell 16 Sep, 2020 13:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 16 Sep, 2020 13:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 16 Sep, 2020 13:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 16 Sep, 2020 13:00
45 MDL
July
Toate donațiile
17 Jul, 2020

Dragii nostri, timp de patru luni de zile domnul Ion a trecut printr-un infern greu de imaginat...Din cauza carantinei nu putea pleca la tratament, pastilele se finisau si durerile erau enorme, discutand cu sotia domnului Ion, ei au luat decizia sa plece de urgenta la tratamentul necesar. Ieri seara am primit acest mesaj disperat al unei femei, care cu greu de se mai poate descurca... 

"Nu mi-am putut imagina vre-o dată, că am sa iau de la viață o lecție atât de dură, nu mi-am imaginat ca viața unui om are un pret atât de mare. Uneori mă gândesc, oare cu ce am greșit în viață, ca să merit asta? Din păcate, am primit această lecție prin cel mai dureros mod, prin suferința celui mai apropiat și iubit om. Voi, oameni cu suflet mare, care ne stați alături, ne dați putere in fiecare zi pentru a învinge, pentru a ajunge la cel mai mare vis al nostru, sa ne întoarcem acasă, la căsuța noastră, să stăm cu toți la masă, sa revină zimbetele și să dispară lacrimile și suferința pentru totdeauna. Mi-e foarte greu, dar am încredere în Dumnezeu și merg mai departe. Va rog, sa ne fiți alături și în continuare, avem mare nevoie de ajutorul vostru. Ştiu că lume bună este, pentru că asta mulți au demonstrat donând din puținul lor. O mica plăcere a cuiva, înseamnă speranța in vindecare a celui care suferă... Aveți grijă de voi și de cei dragi, apreciați fiecare moment...pentru ca nu știi ce ne pregătește viața"

Va rugam din suflet sa incercam repetat sa ajutam acest minunat om care lupta pentru viata lui si cei 8500 dolari e o suma imposibila de a continua mai departe tratamentul: Din orice tara, din orice colt al lumii donatiile se pot face aici: 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-bucsan-ion

Galerie

2 Oct, 2019

Mesajul primit de la sotia domnului Ion ce are nevoie cat mai urgent de operatie:

Cu puțin timp în urmă am făcut acest video...
Îmi tremurau nu numai mâinele dar și sufletul cât suntem de disperați, pentru ca soțul meu are nevoie urgent de o operație vitală,  și nu o putem face pentru că numai avem cu ce achita. Nu mai știu unde sa-mi găsesc speranța și șansa să îmi salvez viața soțului. Va rog din suflet, vă implor din inimă ajutați-ne în cele mai grele momente din viata noastră. Suntem epuizați financiar și ne face lupta pentru viața să fie imposibilă.
Orice donație, orice distribuție, orice leu, înseamnă viața soțului meu care se lupta cu cancerul. https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-bucsan-ion

Galerie

22 Jan, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri