Ştiri

17 Aug

Câte un pic pentru Vladimir Bivol!

Astăzi l-am văzut pe Vladimir. Doamne, nu am putut să stăm mai mult de un minut cu el. Scumpicul, atât îl durea, dar ca un bărbat adevărat răbda. Și când i-am spus că totul va fi bine ne-a zis că știe. Cât de dureros este să îți vezi așa copilul. Cel mai strașnic e că din cauza documentelor mămica lui Vladimir nu a putut ajunge în Turcia. Tăticul este lângă el și mămica undeva la mii de km plânge și se roagă. În câteva zile ne străduim din răsputeri să rezolvăm problema și să o aducem alături de puiul ei.

Dragi prieteni, avem la dispoziție câteva săptămâni pentru a colecta banii pentru operația lui Vladimir. Săptămâni în care puiul va face chimioterapie și va trece perioada de reabilitare.

Noi sperăm, de fapt suntem siguri că puiul acesta nu poate lăsa pe nimeni indiferent.

Va rugam mult să donați cât de puțin, minim, dar să donați. Fiindcă nimeni nu merită atâta suferință și el putea fi puiul oricui.

Vă rugăm mult să ne ajutați.

Din inimă Donații online pentru minunea de copil puteți face cu orice card în orice valută accesând linkul generosity.com (fiți atenți când donați vi se sugerează "generosity gift", puteți apăsa "edit" și alegeți zero ca să nu achitați procent site-ului).

Pentru Vladimir puteți dona și prin sms la nr. 9002 (doar abonații Unite) sau apel de pe fix la 090009002.

Puteți dona prin aparatele QIWI (Bpay cu codul 17002002).

Puteți folosi PayPal ssainsus@yahoo.com (cu text Vladimir).

Puteți dona direct pe contul fundației „Sfântul Gheorghe”
Mun.Chișinău, or.Codru, str.Tadeuș Malinovschi 16
c/f 1010620001522
Cod IBAN MD47MO2224ASV35534787100
BC “Mobiasbanca – Groupe Societe Generale” SA
MOBBMD22.