Ştiri

24 Dec

Minuni de Craciun!

Minuni de Craciun!

Dragii donatori, un gest minunat și de suflet vine din partea companiei  "Balkan Pharmaceuticals". E vorba de o donație de 2000$ pentru masa de Crăciun! Astăzi am dat start campaniei de Crăciun și deși urma să vizităm 30 familii, deja datorită donației generoase ale companiei "Balkan Pharmaceuticals" vom face fericiți cel puțin 60 de familii! Banii colectați pe caritate.md, donațiile cash, produsele pe care le-ați donat, hăinuțele și produsele de igienă, urmează să ajungă la minim 60 familii până în data de 30 decembrie!!! Avem peste 3000$!! Este un rezultat minunat!!! Astăzi am început cu o familie din Chișinău și 4 din Ialoveni! De mâine, vom vizita 10 familii zilnic! Am vizitat astăzi bătrânii nevoiași și le-am adus bucurie in casă, mai urmează încă aproximativ 15 familii de bătrâni.... pentru că ei într-adevăr merită!

O săptămână plină de nebunie și aventură prin satele Moldovei. Ialoveni, Costești, Cimișlia (Selemet), Hâncești, Orhei (Voroteț, Cihoreni), Sângera, Călărași, Leova (Tomai, Cupcui) etc.

Când am planificat această campanie mă gândeam că va fi tare ușor. Cât acolo? Vreo 20 familii... Dar astăzi am vizitat ultimele familii! Știți câte au fost în total? 79 familii! 79 familii aprovizionate cu produse alimentare și nu numai! Cadouri, jucării, vise împlinite, lacrimi de fericire! Nu vrem să vă întristăm astăzi și să vă spunem ce sărăcie avem în unele sate... Azi vă voi vorbi doar de bine! Despre copii educați, muncitori, despre copii deștepți, curați, pentru care sărăcia nu este un motiv ca să-și plângă de milă, dar un motiv să fie puternici și să lupte! Copii care știu poezii, rugăciuni, copii care erau extrem de fericiți când le dăruiam un brad cu jucării! Mame pentru care o mașina de spălat era ceva de domeniul fantasticului! Bătrâni care plângeau că cineva le-a pășit pragul.

7 zile - 79 familii... Dar un an? 2...??

Vrem din suflet să vă mulțumim tuturor pentru donații!

Mulțumim dragi moldoveni pentru coletele pline cu de toate!!! Mulțumim mult magazinului "Old Riga" pentru atâta răbdare!

Mulțumim mult personalului pentru ajutor!!! Mulțumim mult, în special domnului Dumitru Beschieru (președintele fundației sf. Gheorghe) pentru tot ajutorul și pentru faptul că chiar și în ziua de Revelion am mers să vizităm ultimile 5 familii.

Acum putem să vă spunem "La mulți ani"!

Anul 2016 a fost încărcat, dar acesta a adus și sute de copii fericiți, zeci de vieți salvate !!!! Pentru că doar împreună putem face lucruri mari!!!

Cu mult respect și recunoștință, Svetlana Sainsus și echipa www.caritate.md