Вместе поможем ученикам гимназии «Спиридон Оглиндэ» из с. Купкуй

49,316 EUR Из 40,000 необходимых
123%
34 Пожертвования
536 За сколько дней было собрано
Имя Фамилия Elena Revenco
Требуемая сумма 40,000 Euro

Гимназия «Спиридон Оглиндэ» из деревни Купкуй направлена ​​на развитие спортивного духа студентов, поскольку эти ученики заняли первое место в на спортивных состязаниях в Леове, несмотря на то что условия для развития здесь намного хуже, чем в городских регионах. Но самое главное, это то что у детей огромное желание заниматься спортом, а мы, в свою очередь, ответственны за благородную миссию расти и воспитывать здоровые поколения. Поэтому для тех детей кто желает добиться успехов в спорте, мы хотим построить футбольное поле. Мы желаем предоставить этим замечательным ученикам минимальные условия для развития, но финансовые возможности нас останавливают. Нам больше всего хочется создать оптимальные условия для будущих поколений. Нам больно видеть этих талантливых детей у которых нет элементарных условий. Тем более, что в этой гимназии учатся дети, оставшиеся без родителей и лишенные родительской любви. От имени этих детей, которые так сильно хотят иметь свое футбольное поле, мы обращаемся к вам, помочь нам вырастить поколение, у которого будет шанс на светлое будущее. Может быть, это все звучит слишком торжественно, но эти дети, которые растут в сложных условиях, заслуживают лучшего. Поэтому мы предлагаем создать необходимые условия, которые откроют им новые перспективы, чтобы это и будущие поколения имели все возможности расти и развиваться. Когда все люди поймут насколько важна школа, насколько важно дать этим детям возможность развивать свои навыки, предоставляя все необходимые условия, тогда у нас будет другое будущее. Мы, взрослые люди, ответственны за создание новых поколений, где каждый ребенок заслуживает счастья и шансов чтобы открыть свой потенциал. Призываем вас помочь нам в постройке футбольного поля для этих детей, потому что они являются гордостью нашей деревни.

Кампания началась 5 July 2018
За сколько дней было собрано 536
Создано P CaritateMD
Область Cupcui
Категория Социальная сфера
Анонимное пожертвование 23 Dec, 2019 11:33
53,000 MDL
Craciun Fericit
Анонимное пожертвование 3 Dec, 2019 17:10
5,000 EUR
Анонимное пожертвование 16 Oct, 2019 15:47
5,000 EUR
Melnic 7 Oct, 2019 10:41
50 EUR
Анонимное пожертвование 1 Oct, 2019 19:22
5,000 EUR
sa fiti sanatosi si sa va vedem pe arene internationale
Bсе пожертвования
18 Jun, 2019

Dragii nostri, tinem sa va anuntam ca, cu ajutorul Domnului si al tuturor, in curand, speram din tot sufletul, sa indeplinim visele a peste 200 de copii din sat, unii fiind lasati de parintii, altii defavorizati si neavand nici macar strictul necesar, insa cunoastem ca serile lor vor fi pline de sport si ocupatie. Este cea mai mare dorinta sa le oferim acestor copii defavorizati un mic aport in viata si asa mult prea grea. Stim ca ei abia asteapta sa isi poata organiza si la ei acasa, competitii sportive. Avand rezultate remarcabile la categoria sport, acesti copii, fiind in vacanta, vin zilnic sa vada si chiar sa ajute cate putin la visul lor. Este un vis comun in care ne punem mari sperante ca vom reusi si vom indeplini asteptarile pe care le au copii defavorizati din sate. Este un mare succes sa vedem ca deja suntem la jumatate de drum. Dar cel mai important este ca acesti copii nu se simt lasati si ca fiind undeva departe ei sunt auziti. Multumim din suflet si va rugam din tot sufletul sa ne fiti alaturi pana la urma, nu va vom putea reda niciodata emotiile acestor copilasi si cata bucurie se ascunde in sufletele lor.

Ne inchinam in fata tuturor pentru tot sprijinul si sustinerea care ne face sa continuam si sa aducem vise acolo unde nu se asteptau.

Galerie

Video

26 Mar, 2019

Lucrarile pentru visul celor 280 de elevi din sat s-au inceput. Avem multe greutati, avem multe inca de facut pentru ca lucrarile sunt nu din unele usoare, am intampinat multe lucrari suplimentare care spre fericirea noastra si le-a asumat antreprenorul din considerentul ca cunoaste si el ca acest proiect de suflet este asteptat de copii. Pe langa toate greutatile ne bucura faptul ca fiecare care lucreaza sunt atat de responsabili si se dedica suta la suta. Nu e zi pentru copilasi sa nu vina si sa se uite si ei cum decurc lucrarile, cum ne vad lucrand aduc si ei apa, servesc lucratorii cu dulciuri, prajituri si acest lucru ne face sa fim atat de mandri de ei, ne face sa nu renuntam si sa continuam mai departe in pofida tuturor greutatilor. Dragii nostri, indraznim sa cerem repetat ajutorul Dvs, o parte din cheltuieli au fost stranse de catre primarie, insa totusi neputinta financiara isi pune amprenta si avem mare nevoie de sustinerea Dvs pentru copii din sate, pentru ca de obicei satele sunt uitate si asta doare caci foarte multi copii cresc in sate, foarte multi copii din sate merita sa aiba si ei cat de cat conditii normale. Multumim cu plecaciune pentru toata sustinerea ce o daruti copiilor din sate.

Galerie

Video

29 Jan, 2019

Un mare multumim pentru toti oamenii care ne sunt alaturi de acest proiect unic si mult asteptat de acesti copilasi ai satului Cupcui. Ne punem mari sperante sa reusim sa fie indeplinit visul lor cel mare, de a avea propriul stadion unde deja ne-au spus ca si-au format echipa de fotbal. Multumim din suflet ca sunteti alaturi de copiii din sate. Cu toate ca posibilitatile financiare acestui sat nu sunt atat de mari, dar totusi se incearca si se depune efort de a oferi si de a creste generatii demne dar totodata sa fie un exemplu de urmat pentru acesti elevi. Acesti copii se bucura de reusitele lor si sunt mandri, cu toate ca nu dispun de toate conditiile necesare ei totusi se claseaza printre cei mai buni, iar acest proiect unic le va oferi si mai mult posibilitatea sa reuseasca in domeniul sportului si vor si mai motivati sa isi dezvolte capacitatile sportive.

Multumim cu plecaciune!

Galerie

Video

26 Nov, 2018

Am dat start campaniei

Новости