Împreună pentru elevii gimnaziului "Spiridon Oglindă" s. Cupcui

22,399 EUR Din 40,000 necesari
56%
25 Donații
17 zile rămase
Nume Prenume Elena Revenco
Suma necesară 40,000 Euro

Gimnaziul „ Spiridon Oglindă”  din satul Cupcui, își propune să dezvolte spiritul sportiv al elevilor, deoarece sunt cei care au obținut primul loc la categoria sport din raionul Leova, cu toate că  posibilitățile și condițiile noastre  sunt mult mai mici decât la nivel urban. Dar cel mai important este că copiii au o dorință enormă de a se ocupa cu sportul, iar noi cei maturi responsabili de cea mai nobilă misiune de a crește și a educa generații corecte, dezvoltate și nu în ultimul  rând o generație sănătoasă, dorim,  pentru ei, cei care obțin multe rezultate de reușită, să construim un teren de fotbal.  Nu putem să nu le oferim acestor minunați copii condițiile minime pentru a-și dezvolta performanțele obținute, însă posibilitățile financiare ne opresc. Suntem cei care cel mai mult ne dorim să creăm pentru generații viitoare o viață și o copilărie frumoasă, pentru că nouă acest lucru ne-a lipsit. Cel mai mult ne doare că acești copii sunt talentați, însă nu au condițiile necesare.   Cu atât mai mult că  în acest gimnaziu învață copii care au fost lăsați de părinți și sunt lipsiți de dragostea părintească. Pentru ei, pentru acești copii care își doresc din tot sufletul să aibă un teren de fotbal, ne adresăm din numele lor către Dvs, să contribuim și să creștem generații sănătoase, generații ce nu vor ști de lipsuri și griji. Poate că sună solemn, dar acești copii loviți de soartă cu multe griji și nevoi nu merită să fie neglijați și noi ne propunem să le creăm condițiile necesare  ce ar deschide noi perspective, ce ar face mai fericită generația care crește acum în acest sătuc și cele viitoare. Când toată lumea va înțelege cât de importantă este școala, cât de important este să le oferim posiblitatea să-și dezvolte abilitățile prin acordarea tuturor condițiilor necesare atunci vom avea și un alt viitor. Noi cei maturi, ne aflăm la pilonii de bază în a construi generații demne, generații unde fiecare copil merită să fie fericit și  să-și descopere potențialul.  Vă invităm să ne fiți alături în construcția terenului de fotbal pentru acești elevi pentru că ei sunt mândria satului nostru.

Mulțumim!

Campanie începută la 5 July 2018
Creat de P CaritateMD
Regiune Cupcui
Categorie Social
Donație anonimă 18 Jun, 2019
10 EUR
Donație anonimă 16 Jun, 2019
11 USD
Donație anonimă 4 Jun, 2019
5,000 USD
cu drag
Donație anonimă 3 May, 2019
5,000 USD
speram curind picii sa joace fotbal si sa ne invitati la primul meci serios❤️
Donație anonimă 16 Apr, 2019
5,000 EUR
good luck
Toate donațiile
18 Jun, 2019

Dragii nostri, tinem sa va anuntam ca, cu ajutorul Domnului si al tuturor, in curand, speram din tot sufletul, sa indeplinim visele a peste 200 de copii din sat, unii fiind lasati de parintii, altii defavorizati si neavand nici macar strictul necesar, insa cunoastem ca serile lor vor fi pline de sport si ocupatie. Este cea mai mare dorinta sa le oferim acestor copii defavorizati un mic aport in viata si asa mult prea grea. Stim ca ei abia asteapta sa isi  poata organiza si la ei acasa, competitii sportive. Avand rezultate remarcabile la categoria sport, acesti copii, fiind in vacanta, vin zilnic sa vada si chiar sa ajute cate putin la visul lor.  Este un vis comun in care ne punem mari sperante ca vom reusi si vom indeplini asteptarile pe care le au copii defavorizati din sate. Este un mare succes sa vedem ca deja suntem la jumatate de drum.  Dar cel mai important este ca acesti copii nu se simt lasati si ca fiind undeva departe ei sunt auziti. Multumim din suflet si va rugam din tot sufletul sa ne fiti alaturi pana la urma, nu va vom putea reda niciodata emotiile acestor copilasi si cata bucurie se ascunde in sufletele lor.

Ne inchinam in fata tuturor pentru tot sprijinul si sustinerea care ne face sa continuam si sa aducem vise acolo unde nu se asteptau.

Galerie

Video

26 Mar, 2019

Lucrarile pentru visul celor 280 de elevi din sat s-au inceput. Avem multe greutati, avem multe inca de facut pentru ca lucrarile sunt nu din unele usoare, am intampinat multe lucrari suplimentare care spre fericirea noastra  si le-a asumat antreprenorul din considerentul ca cunoaste si el ca acest proiect de suflet este asteptat de copii. Pe langa toate greutatile ne bucura faptul  ca fiecare care lucreaza sunt atat de  responsabili si se dedica suta la suta. Nu e zi pentru copilasi sa nu vina si sa se uite si ei cum decurc lucrarile, cum ne vad lucrand aduc si ei apa, servesc lucratorii cu dulciuri, prajituri si acest lucru ne face sa fim atat de mandri de ei, ne face sa nu renuntam si sa continuam mai departe in pofida tuturor greutatilor. Dragii nostri, indraznim sa cerem repetat ajutorul Dvs, o parte din cheltuieli au fost stranse de catre primarie, insa totusi neputinta financiara isi pune amprenta si avem mare nevoie de sustinerea Dvs pentru copii din sate, pentru ca de obicei satele sunt uitate si asta doare caci foarte multi copii cresc in sate, foarte multi copii din sate merita sa aiba si ei cat de cat conditii normale. Multumim cu plecaciune pentru toata sustinerea ce o daruti copiilor din sate.

Galerie

Video

29 Jan, 2019

Un mare multumim pentru toti oamenii care ne sunt alaturi de acest proiect unic si mult asteptat  de acesti  copilasi ai  satului Cupcui. Ne punem mari sperante sa reusim sa fie indeplinit visul lor cel mare, de a avea propriul stadion unde deja ne-au spus ca  si-au format echipa de fotbal. Multumim din suflet ca sunteti alaturi de copiii din sate. Cu toate ca posibilitatile financiare  acestui sat nu sunt atat de mari, dar totusi se incearca si se depune efort  de a oferi  si de a creste generatii demne dar totodata sa fie un exemplu de urmat pentru acesti elevi. Acesti copii se bucura de reusitele lor si sunt mandri , cu toate ca nu dispun de toate  conditiile necesare ei totusi se claseaza printre cei mai buni,  iar acest proiect unic le va oferi si mai mult posibilitatea sa reuseasca in domeniul sportului si vor si mai motivati sa isi dezvolte capacitatile sportive. 

Multumim cu plecaciune!

Am dat start campaniei

Ştiri