Together we can help the pupils of Gymnasium "Spiridon Oglinda" village Cupcui

49,316 EUR Of the 40,000 required
123%
34 Donations
536 In how many days was collected
Name Elena Revenco
Amount required 40,000 Euro

Gymnasium ”Spiridon Oglinda” from Cupcui village is aimed at developing the sports spirit of pupils, as they took first place in Leova sports competitions, despite the fact that the conditions for development here are much worse than in urban areas. But the most important thing is that these children have a great desire to do sports, and we feel responsible for the noble mission of growing and nurturing healthy generations. Therefore, for those children who want to achieve success in sports, we want to build a football field. We want to provide these wonderful pupils with minimal conditions for development, but we don’t have financial possibilities to do so. We want to create optimal conditions for future generations. It hurts to see these talented children who do not have basic conditions for training. Moreover, in this gymnasium, there are children who have no parents and are deprived of parental love. On behalf of these children, who want to have their own football field, we ask you to help us raise a generation that will have a chance for a brighter future. Maybe it all sounds too solemn, but these children who grow up in difficult conditions, deserve better. Therefore, we want create the necessary conditions that will open new prospects for them and for future generations. When all people will understand how important the school is, how important it is to give these children the opportunity to develop their skills, providing all the necessary conditions, then we will have a better future. We, the adults, are responsible for creating new generations, where every child deserves happiness and a chance to develop according to its potential. We urge you to help us build a football field for these children, because they are the pride of our village.

Thank you!

Campaign began in 5 July 2018
In how many days was collected 536
Created P CaritateMD
Region Cupcui
Category Social
Anonymous donation 23 Dec, 2019 11:33
53,000 MDL
Craciun Fericit
Anonymous donation 3 Dec, 2019 17:10
5,000 EUR
Anonymous donation 16 Oct, 2019 15:47
5,000 EUR
Melnic 7 Oct, 2019 10:41
50 EUR
Anonymous donation 1 Oct, 2019 19:22
5,000 EUR
sa fiti sanatosi si sa va vedem pe arene internationale
All donations
23 Oct, 2019

O zi de suflet, o zi cu emotii mari , cu oameni calzi si senini.  Echipa caritate.md a fost alaturi de copilasii satului Cupcui  unde am putut indeplini indeplini visul de a le construi un stadion adevarat, profesionist, un stadion unde se formeaza adevaratii campioni. Atata recunostinta si caldura rar mai intalnim , de fiecare data ramanem atat de placut surprinsi de acesti copii minunati ... destepti si recunoscatori pentru ce li se ofera.. Ei au meritat ca acest vis sa li se indeplineasca si suntem fericiti ca am putut fi alaturi de acesti copii minunati. Sa ne fie sanatosi toti copilasii si sa aiba o copilarie adevarata. 

Va multumim enorm dragii nostri, pentru increderea si sustinerea care ne ofera putere sa fim o speranta pentru toti copiii.

Galerie

18 Jun, 2019

Dragii nostri, tinem sa va anuntam ca, cu ajutorul Domnului si al tuturor, in curand, speram din tot sufletul, sa indeplinim visele a peste 200 de copii din sat, unii fiind lasati de parintii, altii defavorizati si neavand nici macar strictul necesar, insa cunoastem ca serile lor vor fi pline de sport si ocupatie. Este cea mai mare dorinta sa le oferim acestor copii defavorizati un mic aport in viata si asa mult prea grea. Stim ca ei abia asteapta sa isi poata organiza si la ei acasa, competitii sportive. Avand rezultate remarcabile la categoria sport, acesti copii, fiind in vacanta, vin zilnic sa vada si chiar sa ajute cate putin la visul lor. Este un vis comun in care ne punem mari sperante ca vom reusi si vom indeplini asteptarile pe care le au copii defavorizati din sate. Este un mare succes sa vedem ca deja suntem la jumatate de drum. Dar cel mai important este ca acesti copii nu se simt lasati si ca fiind undeva departe ei sunt auziti. Multumim din suflet si va rugam din tot sufletul sa ne fiti alaturi pana la urma, nu va vom putea reda niciodata emotiile acestor copilasi si cata bucurie se ascunde in sufletele lor.

Ne inchinam in fata tuturor pentru tot sprijinul si sustinerea care ne face sa continuam si sa aducem vise acolo unde nu se asteptau.

Galerie

Video

26 Mar, 2019

Lucrarile pentru visul celor 280 de elevi din sat s-au inceput. Avem multe greutati, avem multe inca de facut pentru ca lucrarile sunt nu din unele usoare, am intampinat multe lucrari suplimentare care spre fericirea noastra si le-a asumat antreprenorul din considerentul ca cunoaste si el ca acest proiect de suflet este asteptat de copii. Pe langa toate greutatile ne bucura faptul ca fiecare care lucreaza sunt atat de responsabili si se dedica suta la suta. Nu e zi pentru copilasi sa nu vina si sa se uite si ei cum decurc lucrarile, cum ne vad lucrand aduc si ei apa, servesc lucratorii cu dulciuri, prajituri si acest lucru ne face sa fim atat de mandri de ei, ne face sa nu renuntam si sa continuam mai departe in pofida tuturor greutatilor. Dragii nostri, indraznim sa cerem repetat ajutorul Dvs, o parte din cheltuieli au fost stranse de catre primarie, insa totusi neputinta financiara isi pune amprenta si avem mare nevoie de sustinerea Dvs pentru copii din sate, pentru ca de obicei satele sunt uitate si asta doare caci foarte multi copii cresc in sate, foarte multi copii din sate merita sa aiba si ei cat de cat conditii normale. Multumim cu plecaciune pentru toata sustinerea ce o daruti copiilor din sate.

Galerie

Video

29 Jan, 2019

Un mare multumim pentru toti oamenii care ne sunt alaturi de acest proiect unic si mult asteptat de acesti copilasi ai satului Cupcui. Ne punem mari sperante sa reusim sa fie indeplinit visul lor cel mare, de a avea propriul stadion unde deja ne-au spus ca si-au format echipa de fotbal. Multumim din suflet ca sunteti alaturi de copiii din sate. Cu toate ca posibilitatile financiare acestui sat nu sunt atat de mari, dar totusi se incearca si se depune efort de a oferi si de a creste generatii demne dar totodata sa fie un exemplu de urmat pentru acesti elevi. Acesti copii se bucura de reusitele lor si sunt mandri, cu toate ca nu dispun de toate conditiile necesare ei totusi se claseaza printre cei mai buni, iar acest proiect unic le va oferi si mai mult posibilitatea sa reuseasca in domeniul sportului si vor si mai motivati sa isi dezvolte capacitatile sportive.

Multumim cu plecaciune!

Galerie

Video

26 Nov, 2018

Am dat start campaniei

News