Să-i dam o şansă la viaţă!

413EUR donați din 413 EUR necesari
138 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 6 decembrie 2016
Creat de

L. Ion

Regiune Chisinau
Categorie Persoane cu dizabilități

Să-i dam o şansă la viaţă!

O poveste tristă, dar adevărată. O familie din Prajila, raionul Floreşti, este disperată şi cere ajutorul oamenilor pentru a-şi putea salva copilaşul de doar doi ani. Este vorba despre Liviu Fatu, care a fost diagnosticat cu leucemie acută.

Mama băieţelului spune cu lacrimi în ochi şi inima plină de durere că are o viaţă grea. Actualmente ea nu lucrează, iar soţul ei munceşte cu ziua. Nici casă nu au şi locuiesc la mama ei. Mai mult, familia se întreţine din salariu de 950 de lei al bunicuţei băiatului, care munceşte la şcoala din sat.

Potrivit acesteia, acum două săptămâni, copilaşul ei s-a îmbolnăvit de pneumonie, iar după o săptămână de tratament acasă a fost trimisă, împreună cu Liviu, la spitalul raional, ulterior la spitalul din Bălţi, iar în mai puţin de o oră la Institutul Mamei şi Copilului din Capitală ca acolo să fie informată că trebuie să meargă urgent la Institutul Oncologic, unde a şi primit vestea rea.
Familia băieţelului nu are posibilitate de a achita tratamentul, este nevoie să cumpere medicamente de peste hotare şi cere cu disperare să fie ajutată pentru a-şi putea vedea copilul sănătos. Mai mult, mama lui Liviu spune că nu are bani nici pentru ai cumpăra băieţelului de mâncare.
Împreună putem să îl salvăm pe Liviu. Oameni de buna credinta cerem ajutorul vostru!
 

 

Citește mai mult
Toate donațiile