Împreună pentru spitalele Moldovei

16,936 MDL Din 146,855 necesari
12%
107 Donații
7 Zile rămase
Suma necesară 146,855 Moldova Lei

Am initiat un proiect in sustinerea spitatelor din Moldova. Cu totii cunoastem care este situatia reala in toate spitalele din Moldova. Mobila uzata, aparate invechite si  deteriorate, frig si umezeala sunt doar cateva din conditiile indecente atunci cand pacientii sunt internati. Pentru ca primim solicitari atat din partea spitalelor sa fie ajutati dar si e la cei care fiind in calitate de pacienti ne-au scris si chiar ne transmiteau pozele in ce conditii au fost internati, am decis sa initiem acest proiect de viitor, pentru bunastarea si pentru necesitatile noastre, ale oamenilor. De aceea venim cu rugamintea tuturor cetatenilor  din tara, de peste hotare sa ne sustinem reciproc si sa miscam lucrurile din loc, pentru ca in toate situatiile doar  noi oamenii, am fost capabili sa aducem o schimbare pentru sociatatea noastra. 

Campanie începută la 5 March 2020
Zile rămase 7
Creat de P CaritateMD
Regiune Chișinău
Categorie Social
Donație anonimă 25 Sep, 2020 01:20 2
30 EUR
SMS Moldcell 16 Sep, 2020 13:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 16 Sep, 2020 13:00
45 MDL
July
Donație anonimă 11 Sep, 2020 16:06 6
1,500 MDL
Canciucov Mariana 10 Sep, 2020 20:05 2
50 MDL
Toate donațiile
21 Sep, 2020

Lucrurile frumoase se fac doar impreuna si va multumim enorm dragii nostri, ca atunci cand initiem un proiect social de amploare pentru viitorul societatii noastre, ne sustineti si ne oferiti un ajutor colosal pentru a misca lucrurile din loc. 

Astazi aducem Multumiri moldovenilor din SUA pentru donatiile minunate de carucioare care sunt atat de necesare in spital.  Am vizitat spialul nr. 4, unde sunt internati multi pacienti in stare paleativa( unii neavand rude cine macar sa ii viziteze si  isi petrec aici ultimile zile din viata( Din partea fundatiei am reusit sa ajutam si cu scutece pentru maturi, dar ne dam seama ca ajung pentru tare putin timp, asa ca orice ajutor si donatie e binevenita. Va multumim pentru ca incetul cu incetul reusim samiscam lucrurilor din loc. Medicilor si asistentelor medicale le dorim multa sanatate si rabdare.

https://www.caritate.md/donations/impreuna-pentru-spitalele-moldovei

Galerie

12 Aug, 2020

Dragi donatori, va multumim din suflet ca va pasa si ca impreuna suntem puternici si misca muntii din loc. Rezultatele nu se las asteptate si priviti ce am reusit impreuna cu voi, dragii nostri, sa ne facem conditii mai bune in spitalele din Republica Moldova. Va multumim din suflet si nu uitati ca doar oamenii sunt schimbarea si pot misca lucrurile din loc. Priviti schimbarile ce au oferit pacientilor conditii decente din una din sectia spitalului Centrul Mama si Copil. Nu ne oprim aici si continuam, impreuna cu oamenii buni sa aducem pacientilor conditii mai bune si la alte spitale. 

Va multumim din suflet, pentru toata increderea si ajutorul oferit, este de nepretuit!

Galerie

5 Mar, 2020

Am dat start campaniei

Ştiri