Bătrânețea fără griji

10,566 EUR Din 20,000 necesari
53%
417 Donații
23 Zile rămase
Nume Prenume Caritate.md
Suma necesară 20,000 Euro

  • Proiect: Bătrânețea fără griji
  • Suma necesară estimativă pe o perioadă îndelungată: 20.000 euro
  • Ajutorul necesar: Stabil, lunar vor primi ajutor sub diferite forme cel puțin 50 de batrâni din toată Moldova.
  • Obiectivul proiectului: Însumează grija, afecțiunea, căldură și respectul față de vârstnici cu scopul de a le ușura bătrânețea.

Impactul și conceputul proiectului:

Dragii noștri, din considerentul că avem multe cereri de ajutor de la persoanele în etate, dar și atunci când am organizat campanii de sărbători, am vizitat în mare parte, mulți bătrâni unde lacrimile lor și vocea lor mult prea tristă, am decis să acționăm și să nu îi lăsăm uitați. Sunt bătrâni cu povești de viață impresionante, cu amintiri care dor la bătrânețe, atunci când ei nu au cui să se destăinuie. Unii bolnavi, alții triști, pe alții sărăcia îi doboară, dar mai mult decât orice îi doare singurătatea. Asta am citit pe chipul lor, iar ochii lor au spus toată durerea ce o țin în sufletul lor. De aceea caritate.md a luat decizia de a iniția un proiect de suflet, unde fiecare dintre noi va putea ajuta cât mai mulți bătrâni, unde căldura noastră le va aduce mici bucurii, unde  zilele lor pot fi și mai senine, fără frig, cu multă căldură și la propriu, și la figurat. De la început ne propunem să vizităm lunar 50 de bătrânei din toată Moldova unde vor primi produse alimentare, lemne pentru iarnă, haine, produse de igienă și multe alte necesități care ne permit să le facem bătrânețea fără griji, mai ușoară, pentru că ei merită pe deplin, o bătrânețe liniștită. Ei sunt cei care au dat viața pentru viață, iar respectul nostru înseamnă faptele noastre față de ei. Îndemnăm pe fiecare să fim alături de acești bătrânei care au rămas singuri, care mai sunt vizitați din când în când, dar pentru unii trec luni sau ani în care nimeni nu-i întreabă cum se mai simt. Totul se face anume pentru acești bătrânei care la apusul vieții au rămas singuri, lipsiți de forțe, iar sărăcia a pus stăpânire pe ei. Vă invităm, nu doar de sărbători, dar în fiecare zi să ajutăm și să facem ca singurătatea să nu pună stăpânire pe ei. Anume ei sunt cei care ne-au învățat să fim mai buni și acum ei au nevoie de noi pentru a uita de greutățile vieții. Proiectul se va derula sub genericul: "O bătrânețe liniștită să le oferim scumpilor noștri bătrânei".

Campanie începută la 22 October 2018
Zile rămase 23
Creat de P CaritateMD
Regiune Moldova
Categorie Social
Moraru Alina 16 Jul, 2019 16:33 15
42 MDL
Cojocariu Paul Bogdan 13 Jul, 2019 11:38 13
2,006 MDL
Donație anonimă 8 Jul, 2019 18:22 254
7 USD
I am sorry,please forgive me
I thank you
I love you
God Bless You!
Donație anonimă 4 Jul, 2019 16:27 3
2,035 MDL
Donație anonimă 2 Jul, 2019 09:32 254
7 USD
I am sorry,please forgive me
I thank you
I love you
God Bless You!
Toate donațiile
12 Mar, 2019

Si pentru ca martie este despre mamici, bunici, femei, am ales sa fim aproape si sa aducem zambete de 8 martie celor mai tristi ca noi. Am incercat sa le facem ziua mai frumoasa cu putina lumina si caldura din partea noastra. Dar incercand sa aducem zambete, am depanat amintiri si au fost multe lacrimi de amintiri, dureri tinute in suflet de ani... Emotii unice, tristi suntem de fiecare data cand iesim de la ei... pentru ca... nu asa ar trebui sa arate batranetea. Totusi ziua de 8 martie a fost una speciala pentru aceste batranele cu poverile si greutatile vietii dar atat de senine in suflet. Va multumim ingerii nostri, pentru increderea si sustinerea zilnica. Noi va iubim. Priviti si savurati ce bucurie am oferit cu totii impreuna. E minunat cand schimbarile incep de la noi.

Galerie

Video

6 Mar, 2019

Emotii, fericire, implinire, mila, toate sentimentele intr-o zi.... Asta simt cand vizitam batranii. De fiecare data ma intreb cum rezista ei? In fata singuratatii? In fata saraciei? Cum...? oare cat de dezamagiti se simt de starea in care au ajuns? Oare cat de suparati sunt cand vad cum se traieste astazi? De felul in care a ajuns lumea..? Pacat sa ii vedem atat de neajutorati. Batranetea poate arata altfel... si pic cu pic, noi putem sa le aducem macar un zambet uneori... Este atat de important pentru ei sa nu se simta uitati... sa simta ca ne pasa. Noi va multumim enorm celor care donati pentru campania dedicata batranilor si va rugam enorm sa ne sustineti in continuare. Cat de mult ne dorim ca intr-o zi sa nu fie casa unde nu am ajuns sa daruim pic de fericire. La sfarsitul zilei suntem epuizati, inglodati, dar atat de fericiti si impliniti pentru ca i-am facut sa zambeasca. Daruiti emotii, daruiti sperante in ziua de maine. Ei au nevoie de noi. Priviti cu cata caldura ei ne primesc.

Galerie

Video

22 Oct, 2018

Am dat start campaniei

Ştiri