Selectați limba

Din inima pentru Adriana Proca

45,346USD donați din 72,000 USD necesari
481 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 19 January 2017
Creat de

C. P

Categorie Social

Din inima pentru Adriana Proca

Eu mă numesc Proca Adriana, am 15 ani, eleva în clasa a 9-a. Eu învăț bine, mereu sunt activă și particip la activități extrașcolare. Am o familie mare și frumoasă: părinții, două surori și un frate, care mă așteaptă acasă.

Pe data de 09.01.2017 am fost internată în spital cu anemie, însă după puncție am fost transferată la alt spital, eu nu știam de ce, tata îmi spunea că rezultatul de la puncție nu este clar și trebuie să mă trec niște aparate.

Cînd am ajuns aici și am văzut toți acești copii, am izbucnit în plîns, am aflat că ei sunt bolnavi de leucemie deci și eu sunt.

Mi s-a spus că aceasta boala se tratează, însă avem nevoie de o suma enormă de bani, acum prețul vieții mele este de 127.000 $. Din păcate părinții mei nu au așa posibilități.

Dacă aveți posibilități, vă rog să ajutați părinții mei să strîngă aceasta suma, cîte puțin. Puțin cîte puțin, fac mult.

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 24 January 2017:

În aceste momente pe Adriana au luat-o ca să îi pună cateterul pentru chimioterapie. Zilnic vorbim doar cu tata. Mama încă nu are putere, încă i se pare un vis, încă speră că mâine dimineața Adriana va merge la lecții , dar nu va începe chimioterapia. Aceste poze și video fac cât o mie de cuvinte.

Donați pentru acest omuleț frumos. Din inima donați cu orice card din orice colț al lumii sau paypal.

Hai Moldova! Hai că putem!!!

ACTUALIZAT, 28 January 2017:

ACTUALIZAT, 29 January 2017:

ACTUALIZAT, 1 February 2017:

ACTUALIZAT, 31 March 2017:

Luna aprilie incepe cu o noutate grozava!!!!! toti banii pt Adriana Proca au fost colectati!!!! Ura Dragii nostri salvatori, va multumim din suflet pt donatiile voastre!!!! Vrem sa aducem mari multumiri asociatiei " salveaza o inima" din Romania. Domnului Vlad Placinta , care deja de atatea ori ne-a salvat!!!! Va multumim din inima frati romani ca simtiti durerea copiilor nostri si ca sinteti alaturi de noi!!!! 78.000 euro au colectat " salveazaoninima"!!! Va multumim!!!!! 44.144 dolari colectati pe caritate.md !!!!Am reusit!!!!!! va multumim!!!cu mult respect si recunostinta, echipa " caritate.md"!

ACTUALIZAT, 8 October 2017:

Dragii si scumpii nostri ingeri pazitori, avem noutati superbe. Adriana Proca a promis ca va invinge cancerul? Iata ca astazi venim cu noutati minunate. Frumoasa noastra Adriana a invins. Minuni exista! Ultimele analize arata ca Adriana este perfect sanatoasa si ca in curand se intoarce acasa. O luptatoare exemplu, revine acasa, este o VICTORIE bine meritata pentru invingatoarea noastra. Este o VICTORIE comuna, a TUTUROR. Adriana va multumeste, pentru toate gandurile, pentru toata sustinerea, pentru simplu fapt ca ati fost alaturi. Plecaciuni pana la pamant medicilor pentru tot. Multumim lui Dumnezeu ca a avut grija de Adriana, multumim ca existati, multumim ca va pasa si multumim ca aduceti multe, multe sperante celor indurerati. Minunile le facem noi, sa stiti ca noi toti, vom lasa ceva minunat in urma noastra, toti acesti copii salvati, toate aceste destine schimbate se datoreaza faptului ca noua ne pasa si ca prin omenia noastra facem lumea mai buna. Prin faptele noastre vom putea schimba lumea, vom putea avea o lume mai fericita. Va multumim pentru toate minunile pe  care le realizam impreuna. In curand inca un EROU se intoarce acasa, doar datorita voua. Mii de multumiri pentru tot sprijinul de pana acum. 

ACTUALIZAT, 11 October 2017:

Cu emotii mari si lacrimi de fericire a fost intampinata invingatoarea noastra la aeroport. Adriana Proca a invins cancerul. Pentru noi toti momentele de asteptare la aeroport erau unice iar emotiile ce au coplesit pe toata lumea care au venit sa o intampine erau numai de fericire si bucurie. Adriana a fost asteptata cu mult drag si dor de toti: parinti, surioara, fratior, rudele si colegii de clasa. Cu lacrimi in ochi Adriana ne marturiseste ca acum vrea sa-si traiasca viata. A fost un an greu pentru ea, dar si pentru familie. Multumim tuturor pentru toata sustinerea, multumim lui Dumnezeu ca a avut grija de ea. Tanara frumoasa astazi incepe o noua viata. Acest lucru se datoreaza voua, sufletele dragi care intotdeauna sunteti alaturi, si care intotdeauna aduceti bucurie si sperante. Pentru ca nimic nu s-ar putea intampla fara ajutorul oamenilor, miilor de oameni, va multumim cu plecaciune pentru tot sprijinul. Minuni exista.

ACTUALIZAT, 5 September 2018:

In exclusivitate de ziua internationala a caritatii, invingatoarea noastra la "O seara perfecta".

Multumim pentru viata, ingeri pazitori!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1148781688604239&id=1586268231601801

Citește mai mult
Toate donațiile