Din inima pentru Adriana Proca

45,346 USD Din 72,000 necesari
63%
1906 Donații
481 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Adriana Proca
Suma necesară 72,000 US Dollar

Eu mă numesc Proca Adriana, am 15 ani, eleva în clasa a 9-a. Eu învăț bine, mereu sunt activă și particip la activități extrașcolare. Am o familie mare și frumoasă: părinții, două surori și un frate, care mă așteaptă acasă.

Pe data de 09.01.2017 am fost internată în spital cu anemie, însă după puncție am fost transferată la alt spital, eu nu știam de ce, tata îmi spunea că rezultatul de la puncție nu este clar și trebuie să mă trec niște aparate.

Cînd am ajuns aici și am văzut toți acești copii, am izbucnit în plîns, am aflat că ei sunt bolnavi de leucemie deci și eu sunt.

Mi s-a spus că aceasta boala se tratează, însă avem nevoie de o suma enormă de bani, acum prețul vieții mele este de 127.000 $. Din păcate părinții mei nu au așa posibilități.

Dacă aveți posibilități, vă rog să ajutați părinții mei să strîngă aceasta suma, cîte puțin. Puțin cîte puțin, fac mult.

Campanie începută la 19 January 2017
În cîte zile s-a colectat 481
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
Donație anonimă 14 May, 2018 15:24
1,000 EUR
Cazanji Natalia 14 Jul, 2017 10:06 29
200 MDL
MMPS Terminal 20 May, 2017 12:30
100 MDL
BPay Terminal 28 Apr, 2017 18:52
50 MDL
Numărul cecului: 101489588582413
MMPS Terminal 18 Apr, 2017 19:34
10 MDL
Toate donațiile
12 Sep, 2022

Adriana Proca va multumeste pentru viata. Acest mesaj, aceste emotii, aceste ganduri, aceasta implinire a Adrianei este doar datorita voua, ingeri pazitori. Multumim ca va pasa, multumim pentru vietile salvate si pentru bunatatea sufletului care ofera putere, speranta si sansa celor aflati in pragul disperarii. Adriana a reusit sa fie o adevarata invingatoare si niciodata nu va uita cine au fost ingerii ei salvatori. Plecaciuni si recunostinta pentru alegerea de  a jertvi, darui si veni in ajutorul sufletelor necajite si prinse in mainile unor boli atat de nemiloase. 

Galerie

15 Feb, 2021
Dragii nostri, Adriana Proca va multumeste la infinit pentru viata salvata.  Si noi nu incetam sa va multumim pentru toata daruirea, toata bunatatea, toata omenia care salveaza vieti. Mutumim ca existati, multumim ca va pasa, ca sunteti alaturi si de fiecare data vom repeta ca minunile in vietile acestor destine salvate sunt doar datorita oamenilor si Credintei, pentru ca reusim, durerea sa o transformam in speranta, lacrimile in zambete si recunostinta, frica, neputinta, disperarea in VIATA iar tot ce inseamna bunatatea oamenilor, daruirea oamenilor, generozitatea oamenilor, omenirea in ansamblu ea poate fi citita pe chipul acestor vieti salvate, fara sa explicam ce inseamna o mana de ajutor intinsa la timp, un gand bun si o rugaciune. Ce poate fi mai frumos decat sa ne bucuram impreuna cu ei ca astazi ei traiesc viata, respira sanatosi si sunt recunoscatori ca Bunul Dumnezeu a lucrat prin oameni si sunt in viata. Adriana Proca este cea care de fiecare data nu uita pe nici o clipa sa multumeasca oamenilor care i-au salvat viata, iar noi la randul sau va multumim ca VA PASA!

Galerie

5 Feb, 2020

Adriana Proca la Vorbe Bune cu Lilu!

29 Nov, 2019

Dragii nostri Adriana Proca risca sa nu mai poata merge!

Mesajul Adrianei: 

Bună ziua, sunt Adriana Proca, sper că nu m-ați uitat, la 15 ani am fost diagnosticată cu leucemie și cu ajutorul vostru am reușit să înving cumplita boala. Însă peste un timp după tratament am început să am dureri de picioare și mi-au diagnosticat că am necroză aseptică de cap femural. Din cauza tratamentului făcut cartilajul a fost distrus și osul a început să se roadă. Din luna mai eu merg cu cârje pentru că din cauza durerii nu pot să calc pe piciorul stâng. Acum medicii au spus că este nevoie de operație pentru protezarea șoldului, pentru că în câteva luni situația s-a agravat destul de mult. Am restricții în ceea ce privește mișcarea picioarelor și dacă nu fac operația în scurt timp pot ajunge să nu pot merge. Operația este destul de costisitoare pentru noi și nu avem altă soluție decât să apelăm din nou la ajutorul vostru. Eu sper că nici acum nu o să mă lăsați și o să mă ajutați să trec și peste aceasta!

Vă mulțumesc mult pentru toată susținerea, vă îmbrățișez!

Aici este contul meu online de donatii: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-adriana-proca-2

Galerie

5 Sep, 2018

In exclusivitate de ziua internationala a caritatii, invingatoarea noastra la "O seara perfecta".

Multumim pentru viata, ingeri pazitori!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1148781688604239&id=1586268231601801

11 Oct, 2017

Cu emotii mari si lacrimi de fericire a fost intampinata invingatoarea noastra la aeroport. Adriana Proca a invins cancerul. Pentru noi toti momentele de asteptare la aeroport erau unice iar emotiile ce au coplesit pe toata lumea care au venit sa o intampine erau numai de fericire si bucurie. Adriana a fost asteptata cu mult drag si dor de toti: parinti, surioara, fratior, rudele si colegii de clasa. Cu lacrimi in ochi Adriana ne marturiseste ca acum vrea sa-si traiasca viata. A fost un an greu pentru ea, dar si pentru familie. Multumim tuturor pentru toata sustinerea, multumim lui Dumnezeu ca a avut grija de ea. Tanara frumoasa astazi incepe o noua viata. Acest lucru se datoreaza voua, sufletele dragi care intotdeauna sunteti alaturi, si care intotdeauna aduceti bucurie si sperante. Pentru ca nimic nu s-ar putea intampla fara ajutorul oamenilor, miilor de oameni, va multumim cu plecaciune pentru tot sprijinul. Minuni exista.

http://mobi.protv.md/stiri/social/emotii-lacrimi-si-fericire-fata-din-budesti-care-a-invins-leucemia---2037951.html

Galerie

Video

8 Oct, 2017

Dragii si scumpii nostri ingeri pazitori, avem noutati superbe. Adriana Proca a promis ca va invinge cancerul? Iata ca astazi venim cu noutati minunate. Frumoasa noastra Adriana a invins. Minuni exista! Ultimele analize arata ca Adriana este perfect sanatoasa si ca in curand se intoarce acasa. O luptatoare exemplu, revine acasa, este o VICTORIE bine meritata pentru invingatoarea noastra. Este o VICTORIE comuna, a TUTUROR. Adriana va multumeste, pentru toate gandurile, pentru toata sustinerea, pentru simplu fapt ca ati fost alaturi. Plecaciuni pana la pamant medicilor pentru tot. Multumim lui Dumnezeu ca a avut grija de Adriana, multumim ca existati, multumim ca va pasa si multumim ca aduceti multe, multe sperante celor indurerati. Minunile le facem noi, sa stiti ca noi toti, vom lasa ceva minunat in urma noastra, toti acesti copii salvati, toate aceste destine schimbate se datoreaza faptului ca noua ne pasa si ca prin omenia noastra facem lumea mai buna. Prin faptele noastre vom putea schimba lumea, vom putea avea o lume mai fericita. Va multumim pentru toate minunile pe care le realizam impreuna. In curand inca un EROU se intoarce acasa, doar datorita voua. Mii de multumiri pentru tot sprijinul de pana acum.

Galerie

31 Mar, 2017

Luna aprilie incepe cu o noutate grozava!!!!! toti banii pt Adriana Proca au fost colectati!!!! Ura Dragii nostri salvatori, va multumim din suflet pt donatiile voastre!!!! Vrem sa aducem mari multumiri asociatiei " salveaza o inima" din Romania. Domnului Vlad Placinta, care deja de atatea ori ne-a salvat!!!! Va multumim din inima frati romani ca simtiti durerea copiilor nostri si ca sinteti alaturi de noi!!!! 78.000 euro au colectat " salveazaoninima"!!! Va multumim!!!!! 44.144 dolari colectati pe caritate.md !!!!Am reusit!!!!!! va multumim!!!cu mult respect si recunostinta, echipa " caritate.md"!

Video

1 Feb, 2017

Video

29 Jan, 2017

Video

28 Jan, 2017

Galerie

Video

24 Jan, 2017

În aceste momente pe Adriana au luat-o ca să îi pună cateterul pentru chimioterapie. Zilnic vorbim doar cu tata. Mama încă nu are putere, încă i se pare un vis, încă speră că mâine dimineața Adriana va merge la lecții, dar nu va începe chimioterapia. Aceste poze și video fac cât o mie de cuvinte.

Donați pentru acest omuleț frumos. Din inima donați cu orice card din orice colț al lumii sau paypal.

Hai Moldova! Hai că putem!!!

Galerie

Video

Am dat start campaniei

Ştiri