Din inimă pentru Alexandr Patrașco

29,562 EUR Din 86,000 necesari
34%
734 Donații
9 Zile rămase
Nume Prenume Alexandr Patrașco
Suma necesară 86,000 Euro
Tratament Turcia
Diagnostic Sarcom Ewing

Update 16.01 ora 15:30: Mesajul tatalui:  Dragi oameni cu suflet mare, va multumim enorm pentru sustinerea morala si financiara, suntem complesiti de emotii si de receptivitatea Dvs, ne inchinam pana la pamant de tot ce oferiti fiului meu. Nu am cuvinte cat de recunoascatori suntem. Va scriu acest mesaj pentru ca as dori sa facem cateva precizari. Noi in fiecare zi discutam cu medicii, pentru a vedea care este costul total al tratamentului.  La moment suma exacta a tratamentului, clinica nu ne poate oferi, pentru ca avem de trecut cateva cure de chimioterapie si radioterapie, dupa care vom face analize minutioase si doar atunci medicii ne vor zice cand va fi operat Alexandr. Din ultimele discutii, Dumnealor ne-au anuntat ca o suma estimativa a intregului tratament( si aici ma refer la cel putin 8 luni plus operatia, reabilitarea) va ajunge pana la 100.000 euro. Sa spunem ca suntem epuizati emotional e putin spus. Insa de ieri pana astazi am primit atata sustinere din partea oamenilor, si acest lucru ne face sa credem ca si fiul meu are o sansa la viata, sustinerea Dvs ne-a intarit si ne ofera doze de putere si incredere in aceasta lupta nemiloasa intre viata si moarte. Va multumim si va vom tine la curent cu toate schimbarile si cu intregul tratament. Avem mare nevoie de oameni si ingenunchez in fata tuturor sa ne fiti alaturi, pentru ca viata fiului meu are un cost atat de mare pentru noi.  

Mesajul părinților:

Noi, Partaşco Ghenadie si Patraşco Ala, ne adresăm către Dvs. pentru a ne ajuta să ne salvăm feciorul nostru Alexandr. A fost diagnosticat cu o forma agresivă și rară de cancer. 
Pentru un tratament adecvat și eficient am apelat la clinici din străinătate unde în noiembrie i  s-a administrat prima procedură de tratament.
Tratamentul va fi de lungă durată (în dependență de dinamică - 6-12-18 luni) şi foarte costititor. Costul total a intregului curs de tratament la moment de clinica nu poate fi stabilit exact, pentru că variază în dependență de rezultatele analizelor. La moment din forțele proprii și  cu ajutorul oamenilor, prietenilor rudelor am cheltuit în jur la 35.000 euro și am ajuns să nu mai putem face față mai departe, ca băiatul nostru să prelungească tratamentul vital.  În aprilie se preconizează intervenția chirurgicală, iar costul acestia clinica îl va estima doar în martie-aprilie,  după care va urma un curs de tratament pe perioada de până la un an. 
Bugetul familiei noastre este epuizat și ne aflăm în pragul disperării din cauza că  tratamentul nu se admite a fi sistat. 
Oameni cu suflet mare, ne adresăm respectuos către fiecare din Dvs., cu rugămintea de a ne ajuta să ne salvăm fiul și să putem lupta pentru viața fiului nostru. Vă rugm din suflet să ne fiți alături cu orice mică donație, care acum pentru noi e totul. 

Va mulțumim anticipat.

Atenție: (Suma data este indicată  în baza calculării invoice-ului primit pentru prima etapa a tratamentului, suma finală încă medicii nu au stabilit-o) 

Campanie începută la 14 January 2021
Zile rămase 9
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
Verdes Felicia 3 Mar, 2021 22:16
2,000 MDL
Donație anonimă 3 Mar, 2021 17:40 5
100 MDL
Donație anonimă 3 Mar, 2021 17:10 2
5,000 MDL
Vlad L 3 Mar, 2021 17:10 3
2,000 MDL
Graur Efim 3 Mar, 2021 13:34 4
700 MDL
Toate donațiile
2 Mar, 2021

Stimati donatori și susținători, 
Noi părinții lui Alexandr vă suntem nespus de rescunoscători pentru susținerea Dvs. În momentul de grea încercare a feciorului nostru Alexandr și a familiei noastre ne închinăm în fața voastră pentru că ne-ați oferit posibilitatea să luptăm pentru viața fiului nostru. 
Din donațiile Dvs. acumulate pe platforma caritate.md, către clinică a fost transferată suma de 16450 euro  care a asigurat administrarea a 25 sesiuni de radioterapie si 10 sesiuni de chimioterapie.
Plus astăzi 12579 euro ce  a permis acoperirea parțială a tratamentului administrat în perioada 22.03 - 30.04.2021cu valoarea de 36300 euro (examinare, chimioterapie și intervenția chirurgicală 33000 euro).
Către data de 30.04.2021 costul sumar al tratamentului va constitui 75927 euro. 
La data de 01.03.2021 medicul a informat ca după intervenția chirurgicală se va continua tratamentul cu cu un curs continuu de chimioterapie care se va finaliza la finele lunii noiembrie 2021. Fiind informaţi și despre algoritmul sesiunilor de tratament ce urmează a fi administrate iar acesta fiind identic cu cel administrat pînă în prezent, respectiv cunoscînd deja costurile sesiunilor administrate, suma totala a intreg cursului de tratament inclusiv şi cu alte cheltuieli de suport va constitui estimativ nu mai putin de 145000 euro. Cifrele ne sperie, însă văzând că Alexandru merge spre bine, ne dă puterea și atunci când nu mai putem. Sperăm din tot sufletul să găsim și putere și finanțe să ne salvăm viața fiului nostru, căci nimic nu ne dorim mai mult decât să-l vedem pe Alexandru salvat din mâinile acestei boli. Ne punem mari speranțe să ne susțineți și în continuare, pentru că ne sunteți salvarea noastră când noi suntem la pământ de greutăți.

Vă mulțumim din suflet pentru susținerea Dvs și vă dorim din tot sufletul sănătate. 

Galerie

14 Jan, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri