Selectați limba

Din inimă pentru Alexandru Anton

2,791EUR donați din 40,930 EUR necesari
4 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 30 September 2018
Creat de

C. P

Regiune Causeni
Categorie Social

Din inimă pentru Alexandru Anton

  • Nume:Anton
  • Prenume: Alexandru
  • Vârsta: 32 ani
  • Diagnostica: Melanom malign
  • Suma necesară:40.930 euro
  • Tratament: Turcia

Mesajul soției:

Bună ziua! Mă numesc Ina, sunt soția lui Alexandru Anton care la 32 de ani suferă de Melanom malign deja cu metastaze în ficat. Încerc cu greu să-mi adun gândurile pentru a putea reda situația în care ne aflăm. Cînd am aflat vestea tristă la început ne-am speriat, dar am încercat să ne adunăm forțele pentru a lupta. Timp de șase luni am încercat practic totul, în speranța că vom reuși, dar din pacate situația s-a agravat și puterile noastre  scad pe zi ce trece. Cu o mare epuizare de forță spunem că, din păcate,  nu mai putem lupta singuri...avem nevoie de ajutor, orice ajutor contează pentru șansa noastră de a ne vedea tăticul acasă lângă noi.  Însă costul tratamentului peste hotare este prea mare, dar trebuie început cât mai repede, fiindcă starea soțului se schimbă pe zi ce trece. Mi se rupe inima să-l văd cum se chinuie, când știu că este un bărbat puternic. Eu și copiii avem nevoie de el și știu că luptă pentru noi acum, pentru că suntem o familie unită dar care viața ne-a pus la mare incercare.

    Orice ajutor din partea oamenilor cu inimă mare ți de bună Credință, va fi o scânteie de speranță ca într-o zi ne vom vedea soțul si tăticul sănătos acasă. Vă mulțumesc și sper din tot suflet să ne ajutați!

ACTUALIZAT, 16 October 2018:

Dragii nostri, venim cu noutati in privinta familiei Anton. Cu mare regret, Alexandru s-a stins din viata, aducem condoleantele noastre familiei.  Dat fiind faptul ca s-au colectat 3729 euro pentru cauza, pentru tratamentul ce urma sa-l urmeze Alexandru,  acesti bani urmau a fi redirectionati pentru o alta cauza la fel de urgenta si pentru a oferi posibilitate de a salva o viata. In urma cererii de refuz primite ( atasam mai jos cererea) de la sotia lui Alexandru, Comisia Fundatiei a luat decizia de a  oferi  posiblitatea, ca in comun acord cu Dvs, cei care ati donat, sa luam decizia cu  privire la suma donata, pentru ca  platforma caritate.md opteaza pentru corectitudinea gestionarii donatiilor primite. Aceasta suma de  3729 euro  urmau a fi redirectionati la cel mai urgent caz la momentul actual si anume la Dorin Guzun tanarul de 27 de ani care are nevoie urgent de a incepe tratamentul. https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-dorin-guzun  Va rugam sa ne informati printr-un mesaj daca sunteti deacord ca acesti bani sa fie oferiti acestui tanar pentru tratament sau sa fie returnati inapoi catre Dvs.

Multumim dragi donatori pentru incredere si ca sunteti alaturi .

ACTUALIZAT, 15 November 2018:

Dragii nostri, suma ramasa a fost redirectionata lui Dorin Guzun. Va multumim mult pentru tot!

Citește mai mult
Toate donațiile