Din inimă pentru Ana Todorciuc

28,522 EUR Din 91,800 necesari
31%
2792 Donații
19 Zile rămase
Nume Prenume Ana Todorciuc
Vârsta 28 ani
Suma necesară 91,800 Euro
Tratament Turcia
Diagnostic Leucemie acută

Mesajul prietenilor:


La vârsta la care ar trebui să se bucure de viață alături de cei dragi și să ghideze dulcea copilărie a băiețelului ei în vîrstă de 4 ani, Ana Todorciuc absolventa Colegiului de Arte,, Nicolae Botgros '' or. Soroca, specialist planificare și monitorizare numerar luptă pentru VIAȚĂ. Ana a fost diagnosticată cu leucemie acută, iar boala a avansat rapid și se manifestă într-un mod extrem de agresiv. Supraviețuirea este miza cea mai mare în lupta contracronometru iar șansa Anei la viață este efectuarea unui transplant de măduvă în afara țării noastre, care are un preț uriaș. 

Fiecare gest mic este un ajutor măreț pentru Ana și înseamnă fericire pură pentru băiețelul ei de a se bucura în continuare de căldura mamei sale.

Orice donație este binevenită în această cursă de supraviețuire.

Campanie începută la 24 May 2023
Zile rămase 19
Creat de P CaritateMD
Regiune R. Briceni, Lipcani
Categorie Social
FILIPP ALEXANDR 9 Jun, 2024 11:10
70 MDL
ajutor material pu Todorciuc Ana
SMS Unite 5 Jun, 2024 12:48
45 MDL
Tel: 373*****73
Donație anonimă 31 May, 2024 01:17
95 MDL
Elena Prijilevski 25 May, 2024 05:40 93
20 USD
Ecaterina Beregoi 24 May, 2024 23:45 35
10 EUR
Toate donațiile
20 Mar, 2024

Pe aceasta mamica o cunoastem de mai bine de 1 an... O femeie ce emana tare multa lumina... Puterea ei de a lupta si a-si salva viata este copilasul ei mic... Cand si nu mai poate, un pic mai poate pentru familia ei, pentru ca nu vrea nici pe o secunda sa se gandeasca, ca ii poate pierde....

 Dragii nostri, o minune de mama are nevoie de ajutorul nostru sa isi continue lupta pentru viata. Rugaciunile ei sunt catre Bunul Dumnezeu care spera sa fie auzite si sa lucreze prin OAMENI pentru ca  are nevoie sa achite tratamentul vital.

Ana ne roaga sa nu o lasam de una singura, pentru ca de una singura ea nu poate iesi o invingatoare... Va rugam sa continuam sa o ajutam.

Pentru VIATA aceste mamici se poate dona din orice tara aici sau colt al lumii aici, prin orice tip de card bancar, paypal, paynet, transfer bancar:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-ana-todorciuc

Galerie

1 Sep, 2023


Cata fericire si bucurie se citea pe chipul acestei mamici inainte de boala... Si cat de tare te poate distruge aceasta boala.  
Dragii nostri, Ana e o mamica extraordinara ce nu poate de una singura sa isi salveze viata...Medicii sunt optimisti si Ana simte ca are putere suficienta sa poata iesi o invingatoare din mainile cancerului doar ca Ana nu are destui bani sa isi achite aceasta sansa la viata...
91.800 euro costa sansa acestei mamici sa isi salveze viata… Dragii nostri, priviti puiul cat de fericit era alaturi de mamica lui… Va rugam sa ajutam, salvarea acestei mamici este transplantul si e mare nevoie cat mai urgent de bunatatea noastra si ajutorul nostru…

 Din orice tara sau colt al lumii pentru viata Anei se poate dona aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-ana-todorciuc

 Paypal@caritate.md

Galerie

1 Aug, 2023
Durere fara margini pentru tanara mamica ce se lupta pentru viata ei.
Dragii nostri, va rugam pret de cateva minute sa ascultam mesajul dureros si disperat al mamicii Anei, care ne roaga sa nu ii lasam de unii singuri in aceasta lupta prea grea pentru ei.
Va rugam sa ajutati cu cat puteti si sa distribuiti poveste acestei tinere mamici...  are mare nevoie de ajutorul si sustinerea noastra.
Din orice tara, pentru viata Anei se poate dona pe contul activ de donatii prin card bancar, transfer bancar, paypal, paynet, sms, apel telefonic, aici:
Paypal@caritate.md

Galerie

27 Jun, 2023

O frumoasa mamica are mare nevoie de ajutorul oamenilor sa isi poata salva viata.
Viata ei depinde de 91800 euro, o suma imposibila pentru familie. Ana a fost diagnosticata cu leucemie acuta iar sansa ei de salvare este transplantul de maduva osoasa care se poate face doar peste hotarele tarii.
Multi cunosc istoria ei trista si disperata de aceea va rugam pe fiecare sa nu treceti cu vederea. daca puteti sa donati un minim... sau sa distribuiti, va fi de mare ajutor.

 Pentru viata Anei, va rugam sa donati din orice rara sau colt al lumii, aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-ana-todorciuc

 Paypal@caritate.md

 Expediați un SMS cu conținutul 932 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Galerie

24 May, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri