Din inimă pentru Andrea Butnaru

6,571 EUR Din 19,300 necesari
34%
393 Donații
37 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Andrea Butnaru
Vârsta 22 ani
Suma necesară 19,300 Euro
Tratament Spania
Diagnostic Malformație Chiari tip I

Mesajul tinerei:

Salutare! Mă numesc Andrea, 22 de ani, studentă și de câteva luni mă aflu într-un impas. Recent am fost diagnosticată cu: Malformație Chiari tip I, siringomielie C1-Th11, atrofie medulară difuză C2-Th11. Protruzii discale cervicale, toracice și lombare. Totul a început de la o mică vizită la medicul oftalmolog cu acuză de ochi uscat, din motivul care am fost direcționată la IRM Cerebral pentru a exclude alte posibile cauze a acestei probleme. Doar că s-a indentificat cu totul altceva, ceea ce nici nu se presupunea.
Această siringomielie împreună cu celelalte componente ale sale după multiplele explicații și presupuneri, am obținut-o genetic, de la naștere, n-aș fi putut-o nicidecum ocoli. Doar că ar fi cu mult mai simplu dacă s-ar fi depistat din copilărie, 22 de ani e mult prea mult. Pe cale medicamentoasă nu se tratează și nici nu aduce careva îmbunătățiri, doar o invazie chirurgicală poate schimba parcursul distrugerii măduvei spinării, apariției paraliziei, pierderea capacității de a simți durere și temperatura de-a lungul spatelui și la mâini, deformarea coloanei vertebrale...
Numeroasele dureri de cap, spate, amețeli, perioadele de vomă, slăbiciunea staticii care începu-se preponderent încă din 2018 să mă deranjeze nu erau, nu sunt și nu pot fi asociate cu oboseala, grijile unui student și simplu fapt că totul e din cauza somnului după cum îmi părea; erau niște simptome care dădeau de înțeles că ceva nu este în regulă.
Ceea ce este în favoarea mea acum, este timpul. Din motiv că totul progresează nu în ore, zile și luni, ci ani.. am norocul să am la dispoziție cel mult jumătate de an, 6 luni este termenul limită indicat, ca să reușesc să adun suma de 19 300 EUR pentru o intervenție la o clinică din Spania, Barcelona și ca totul să nu genereze în ceea ce presupune un chist siringomielnic. Însă cu cât totul se va face mai rapid, cu atât este mai sigur că nu v-a avea loc o progresare.
Suma fiind una enormă, prin încurajarea și sfatul medicului am hotărât să încerc prin intermediul oamenilor buni, să primesc șansa la o intervenție chirurgicală care mă poate salva de la paralizie. 
Rugămintea mea este să mă ajuți să-mi continui parcursul, încă n-am reușit să realizez nici-un sfert din posibilitățile vieții. Te rog din suflet, să îmi oferi șansa de a duce la bun sfârșit începuturile. 

Îți mulțumesc OM bun!

Campanie începută la 12 July 2021
În cîte zile s-a colectat 37
Creat de Andrea Butnaru
Regiune S.Flocoasa
Categorie Social
Dl VASILE CUSNIR 17 Aug, 2021 12:43
200 RON
Stoica Maricica 17 Aug, 2021 12:42
100 RON
ROMAN ALEXANDRU DANIEL 17 Aug, 2021 12:42
8 RON
Culea Luminița 14 Aug, 2021 22:55 8
100 MDL
Vlad Golovco 14 Aug, 2021 01:55
10 USD
Toate donațiile
17 Aug, 2021

Dragii nostri, am fost anuntati de catre Andrea ca in urma scrisorii deschise, tanara a reusit sa ajunga la inimile Ministerului Sanatatii si a fost anuntata ca operatia va fi efectuata pe polita de asigurare. Andrea este extrem de recunoscatoare tuturor oamenilor care au fost alaturi si sunt alaturi de ea, iar noi ne rugam pentru ea, ca operatia sa fie una cu succes, ii dorim sa se recupereze cat mai curand si sa isi indeplineasca toate visele pe care le are, pentru ca este o domnisoara minunata. Multumim oameni dragi ca in fiecare zi aceasta tanara se trezea cu un strop de speranta ca va fi bine.

Suma colectata pentru Andrea a fost oferita in comun acord, pentru Tatiana Svet, o tanara care risca sa ramana paralizata iar operatia este necesara cat mai urgent. Este unul dintre cele mai urgente cazuri si speram ca si Tatiana sa isi primeasca sansa la viata.  https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-tatiana-svet-1

Plecaciuni pentru toata bunatatea si generozitatea voastra. 

12 Jul, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri