Din inimă pentru Tatiana Șveț

35,010 USD Din 35,000 necesari
100%
1733 Donații
60 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Tatiana Șveț
Vârsta 16 ani
Suma necesară 35,000 US Dollar
Diagnostic Scolioză gr. IV

Mesajul mamei: 

Dragi oameni cu suflet bun, vin cu un apel disperat pentru fiica mea de 16 ani. Tatiana este fiica mea și suferă de scolioza, gradul IV. Din păcate situația se agravează și unica noastră șansă este intervenția chirurgicală care nu se poate efectua la noi în țară. În toți acești ani am încercat să găsim diferite soluții ca fata mea să scape de toate chinurile, însă fără succes. Acum unica noastră salvare este intervenția chirurgicală, care pentru noi costă enorm. Avem nevoie de 35000 dolari pentru operație la coloana vertebrală. Suma este enormă pentru noi, vă rugăm disperat,  oameni cu inima mare, să ne ajutați, ca Tatiana să se facă bine.

Vă mulțumim din suflet pentru tot ajutorul!

Campanie începută la 30 July 2021
În cîte zile s-a colectat 60
Creat de P CaritateMD
Regiune Or. Sângerei
Categorie Social
Donație anonimă 28 Sep, 2021 02:28 9
10 EUR
Iti urez multa sanatate, Taniusha! Esti minunata, Ingerii buni sa-ti fie alaturi!
Donație anonimă 28 Sep, 2021 01:38 77
1,451 MDL
Hristos a inviat!...si bland, bun si milostiv este Domnul. Nu va temeti caci cu noi este Dumnezeu!
Dan Siminea 25 Sep, 2021 22:26 77
814 MDL
Tatiana, sa te ajute bunul Dumnezeu Hristos si Maica Sa cea preacurata! Doamne ajuta!
Oleg Corduneanu 24 Sep, 2021 19:43 16
50 MDL
Donație anonimă 24 Sep, 2021 17:32 119
442 MDL
Doamne ajuta.
Toate donațiile
2 Jun, 2022

Salutare draga donator. Astazi mamica Tatianei ne-a transmis aceste poze, aceasta bucurie pentru ei. Noi suntem mai mult decat impliniti si fericiti pentru aceasta tanara minunata care a primit sansa, datorita voua, ingeri pazitori, sa isi traiasca viata fara chinuri si dureri. Atat de schimbata, atat de fericita, atat de implinita, mamica Tatianei ne zice ca niciodata nu a mai vazut-o asa. Si cand ne aducem aminte cat de disperata era Tatiana, pentru ca in fiecare zi boala progresa tot mai mult si mai mult si ii distrugea pur si simplu tot corpul. Insa acum Tatiana se bucura de viata, este atat de recunoscatoare dragii nostri, incat uneori nu ii vine a crede ca viata ei s-a schimbat spre bine, ca este sanatoasa si ca atunci cand plange, ea plange  de fericire ca este bine acum, datorita ajutorului nostru la timp, datorita oamenilor care nu au lasat, pentru ca altfel risca sa fie tintuita la pat.

Multumim pentru viata ei, pentru ca astazi aceasta tanara isi traieste viata din plin. Ce poate fi mai frumos pentru noi, sa stim ca unindu-ne am salvat-o pe Tatiana.

Plecaciuni pentru bunatatea voastra!

Galerie

5 Oct, 2021

Implinire sufleteasca. Dragii nostri, doar priviti, Tatiana Svet, tanara care a suferit atatia ani de scolioza avansata, astazi datorita faptului ca ne-am implicat cu totii,  tanara se bucura de o viata normala, fara dureri. 10 ore operatia, 5 medici si bunul Dumnezeu au facut pur si simplu minune pentru ea. Va multumim pentru fiecare donatie, distribuire si fiecare gand bun, este atat de important sa fim uniti si sa ne ajutam intre noi. Va multumesc enorm pentru tot. Tatiana si mamica ei va transmit cele mai calde ganduri si imbratisari. 

Cu mult drag,

Echipa caritate.md - Unitate prin Caritate

Galerie

13 Sep, 2021

Dragii nostri, Tatiana a plecat de urgenta, pentru ca operatia nu mai putea fi amanata, starea ei se agrava si familia au reusit sa se inteleaga in avans sa plece chiar daca toate cheltuielile pentru operatie nu sunt acoperite. Tatiana va roaga din suflet sa o ajutam inca putin, inca un ultim pas pentru Tatiana. Este pe ultima suta de metri sa poata primi sansa la viata unde chinurile pot disparea, insa de una singura nu reuseste. Ingeri pazitori, Tatiana in 6 luni de zile a trait dureri chinuitoare, starea ei este grava, va rugam din suflet sa o ajutam pana la final. Sansa acestei tinere suntem noi si acum ea ca niciodata are mare nevoie de noi repetat.

Va multumim cu plecaciune pentru tot sprijinul. E o mare binecuvantare sa avem atatia oameni alaturi de toate sufletele necajite.

 

Galerie

23 Aug, 2021

Dragii nostri, a mai ramas inca putin ca Tatiana sa fie operata. Va rugam din suflet sa o sustinem repetat, pentru ca sansa sa se faca bine este atat de aproape, insa mai e nevoie de 5000 de dolari. Va rugam din suflet  sa punem inca un strop de ajutor si chinurile, suferinta Tatianei  poate sa dispara. Operatia ar putea-o salva de la paralizie. Atunci cand am primit mesajul Tatianei si ne-a zis ca boala atat de mult a progresat in 5 luni de zile, incat risca sa devina o leguma, e greu de imaginat cum traieste in fiecare zi Tatiana. Va rugam repetat, inca un mic efort  sa o salvam pe Tatiana. Binele se intoarce inzecit, iar binele oferit pentru a salva o viata de om chinuit, se intoarce inmiit. 

Din orice tara o putem sustine inca putin pe Tatiana aici:  https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-tatiana-svet-1

30 Jul, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri