Din inimă pentru Andrei Manica

4,347 USD Din 100,000 necesari
4%
314 Donații
37 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Andrei Manica
Vârsta 31 ani
Suma necesară 100,000 US Dollar
Diagnostic Anemie aplastica

Mesajul soției:

Bună ziua, mă numesc Liliana și scriu acum cu lacrimi în ochi și cu un strigăt disperat al sufletului meu ce îmi tremură de durere. Soțul meu de 31 ani  trece printr-o mare încercare a vieții.....În luna august am primit vestea care ne-a zbuciumat viața. Andrei a fost diagnosticat cu anemie aplastica. Unica șansă primită a fost tratamentul peste hotare care este foarte și foarte costisitor.  Apelez la toți oamenii cu Credință, vă implor să mă ajutați. Vă rugăm din suflet să ne fiți alături cu oricât de puțin, pentru că acest puțin îmi poate salva soțul și tatăl copiilor mei. Cât de dureros și cât de mult îmi plânge sufletul de neputință. Dacă aș putea mi-aș vinde și sufletul doar ca să-mi văd soțul salvat....Îl iubim nespus de mult și nu ne vedem viața fără el. Vă rugăm din suflet,să ne susțineți speranța și șansa de a ne salva soțul și tatăl a două fetițe minunate.

Vă mulțumim enorm!

Campanie începută la 22 October 2019
În cîte zile s-a colectat 37
Creat de P CaritateMD
Regiune raionul Cantemir, s. Tartaul
Categorie Social
Ion Burasvili 27 Nov, 2019 22:00 43
10 USD
Constantin Bolboceanu 27 Nov, 2019 21:46 69
191 MDL
Olga Iovu 26 Nov, 2019 13:12 37
2 USD
Valentina Harea 26 Nov, 2019 12:20 67
5 EUR
Donație anonimă 25 Nov, 2019 22:37
100 USD
Toate donațiile
21 Dec, 2019

Dragii noștri, venim cu noutăți în privința sumei colectate. Din suma totală colectată de 7345 dolari, 2000 dolari au fost transferați clinicii pentru investigații, cei care au cerut returnarea donațiilor, au fost returnate, iar ceilalți care ne-au informat că doresc să fie redirecționați donația Dumnealor către altă cauză, vă anunțăm că donațiile Dvs        (suma totală 2557 dolari) au fost redirecționate lui Mihail Zavorot, este tatăl care are nevoie cât mai urgent de operație la cap în Germania. https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-mihail-zavorot

Mulțumim  tuturor pentru suportul oferit, pentru  deciziile Dvs și vă dorim fiecăruia sărbători frumoase și luminoase.

Galerie

5 Dec, 2019

Fundația de caritate "Caritate.md" către donatorii campanii "Din inimă pentru Andrei Manica"

                                                     Adresare

   Prin prezenta, Fundația de caritate "Caritate. md" vă informează că stopează campania "Din inimă pentru Andrei Manica" de colectarea a fondurilor bănești inițiată la data de 22 octombrie 2019 din zecile de mesaje primite de la donatori cu privire la returnarea donației către ei, cu privire la informația mediatizată în mediul online  https://www.facebook.com/groups/salvamimpreuna/permalink/1913519672128214/ cât și mesajele în privat din partea donatorilor cu privire la nemulțumirea și nedumerirea comportamentului familiei.   

   Vă aducem la cunoștință faptul că motivele care au stat la baza unei astfel de decizii sunt destul de grave și serioase, fiind expuse mai jos:

1.  comportamentului nedemn  și grosolan,

2. comportament dolosiv și viclean,

3. lipsa de respect față de donatori și a Fundației,

4. Neprezentarea tuturor actelor necesare stipulate în Legea cu privire la filantropie şi sponsorizare pentru a beneficia de donație filantropică (lipsa transparenței din partea familiei).

Ținem să vă asigurăm că Fundația de caritate "Caritate.md" are ca scop de a veni în ajutorul celor aflați în dificultate și suferință și care organizează și verifică cu strictețe colectarea, repartizarea, și folosirea mijloacelor bănești colectate în strictă conformitate cu legislația în vigoare.

În situațiile în care apar dubii sau careva abateri din partea beneficiarilor, Fundația dispune de dreptul de a înceta campaniile inițiate. 

Totodată, Vă informăm ca urmare a colectării de fonduri în campania "Din inimă pentru Andrei Manica" a fost colectată suma totală de 7,345 USD dintre care 2000 USD au fost deja transferați la clinica Emsey Hospital International Turkey, unde a fost internat Manica Andrei, pentru efectuarea investigațiilor.

Cu referire  la suma restantă în mărime de 5,345 USD, vă informăm că Fundația nu poate să o elibereze solicitantului Manica Liliana din cauza neprezentării documentului ce confirmă costul tratamentului, cât și din cauza  parvenirii cererilor de la donatori de a le fi restituită suma donată. 

În contextul celor expuse mai sus, Fundația se adresează către donatori și solicită respectuos de a decide asupra donațiilor efectuate în campania "Din inimă pentru Andrei Manica", fie :

  1. Solicită returnarea donatei
  2. Redirecționează donația către alt caz. 

Așteptăm de la fiecare răspunsul!

     Fundația "Caritate  md" Vă urează sănătate și vă mulțumește enorm pentru că sunteți alături de oamenii care au nevoie de sprijinul Dumneavoastră!

 Director Fundației -  Dumitru Beschieru       

Mai jos atașăm cererea transmisă doamnei Liliana Manică.

                                        

22 Oct, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri