Din inimă pentru Mihail Zavorot

27,374 EUR Din 48,000 necesari
57%
1471 Donații
39 Zile rămase
Nume Prenume Михаил Заворот
Vârsta 38 ani
Suma necesară 48,000 Euro

  • Nume: Mihail
  • Prenume: Zavorot
  • Vârsta: 39 ani
  • Diagnostica: Tumoare la cap
  • Suma necesară: 40.000 euro
  • Tratament: Germania

Mesajul soției:

Bună ziua. Numele meu este Olga. Am un soț Mihail și două fiice fermecătoare, 3 și 5 ani. S-a întâmplat că, în 2016, soțul meu a fost diagnosticat cu o tumoare în cap. A fost luată decizia de a efectua operația de îndepărtare a acesteia. Cu toate acestea, în timpul operațiunii, s-a constatat că este imposibil să-l elimină complet, deoarece este într-un loc greu accesibil. Fragmentul a fost eliminat și, conform rezultatelor histologiei, a fost diagnosticat – meningiom atipic. Pentru a exclude recidiva, au fost prescrise 30 sesiuni de radioterapie. Timp de un an și jumătate totul a fost bine... Dar la acest moment tumorea rămasă a început să crească. Chirurgii insistă asupra unei intervenții chirurgicale repetate, dar, din păcate,  echipamentul necesar pentru a încerca îndepărtarea completă a tumorii lipsește.  În Germania sunt gata să se ocupe de acest caz. Dar când a fost exprimată chiar și o sumă provizorie, ne-am dat seama că nu ne putem descurca singuri. Prin urmare, apelăm la toată lumea de ajutor și suntem foarte recunoscători în avans tuturor celor care răspund.

Vă mulțumim din suflet

Campanie începută la 21 March 2019
Zile rămase 39
Creat de Ольга Заворот
Regiune Кишинев (Молдова)
Categorie Social
Donație anonimă 2 Jun, 2020 15:36 9
200 MDL
Victoria Cecalin 2 Jun, 2020 11:47 3
200 MDL
Iulia Cherimova 2 Jun, 2020 11:44 4
200 MDL
Donație anonimă 2 Jun, 2020 00:56 47
10 EUR
Mamatiuc Ilie 1 Jun, 2020 22:27 37
200 MDL
Totul va fi bine
Toate donațiile
29 May, 2020

Dragii nostri, Mihail este in reanimare, starea este stabila dar ramane la fel de complicata.  Fetitele sunt acasa cu bunicii si de o luna de zile nu si-au auzit tatal, nu l-au vazut, o luna de rugaciuni cu lacrimi si durere pt taticul lor, o luna in care in fiecare seara ele spera sa isi poata vedea macar un pic, tatal... dar din pacate nu e posibil, taticul lor este dupa o operatie extrem de complicata si zilele acestea sotia ne-a anuntat ca pentru recuperare clinica cere toata suma. De inca 22400 euro acum depinde viata lui Mihail.  Dragii nostri, situatia este grava si extrem de urgenta, sotia nu mai are nici o solutie cum si de unde sa mai ia bani... 22400 euro e costul unei sanse de a salva taticul lor... Ingeri pazitori, este nevoie de ajutorul nostru repetat, va rugam din suflet, ajutati-ne sa putem salva viata acestui tatic, ajutati-ne sa nu lasam doua fetite fara tatal lor. Din orice tara, din orice colt al lumii puteti dona aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-mihail-zavorot

Galerie

7 May, 2020

Dragii nostri,este extrem de urgent. Cu cateva minute in urma am vorbit cu sotia domnului Mihai care este dupa operatie extrem de riscanta si complicata unde i-a fost exterpat ochiul din cauza tumorii la cap. Au plecat la risc in Germania pentru ca operatia nu mai putea fi amanata si risca, stand acasa, in carantina, sa isi piarda viata... Acum acest tatic este in reanimare, medicii au reusit sa ii salveze viata dar starea ramane la fel de grava, operatia a dat complicatie si sotia nici macar nu poate intra la el, din cauza carantinei. Doamne si asa cancerul distruge atatea suflete in cale dar..."cancerul in carantina" e pur si simplu coplesitor de distrugator ... Sotia in lacrimi, plange si ne implora sa ii ajutam, pentru ca o zi in spital costa in jur la 1000 euro si din pacate au ajuns sa nu mai poata achita... Dragii nostri, multi deja il cunosc pe acest tatic minunat... cu atata speranta a plecat in Germania ca e ultima operatie si va reveni acasa la copii lui, atat de frumos ne vorbea despre familia lui... Doamne un om atat de luminos, curajos si intelept si cum incerca cu propriile forte sa se descurce cu aceasta boala nemiloasa... Insa astazi sotia lui, pur si simplu in genunchi ne roaga sa nu trecem cu vederea la durerea lor, viata lui costa, un pret imposibil pentru ei. Va rugam din suflet, haideti sa ne dezicem de un mic moft al nostru ( o cafea, o ciocolata orice...) si sa ii oferim sansa sa isi poata vedea din nou familia.Haideti sa ne invitam prietenii, cunoscutii, rudele si sa donam, sa distribuim sa ne unim bunatatea pentru viata acestui tatic aici: https://www.caritate.md/don…/din-inima-pentru-mihail-zavorot

Expediați un SMS cu conținutul 493 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Galerie

25 Nov, 2019

Dragii nostri, Mihail are nevoie disperat si  repetat de ajutorul nostru. Prima operatie a fost cu succes, insa din cauza ca tumoarea este localizata intr-un loc periculos, medicii nu au putut inlatura toata tumoarea. Acum dupa mai multe analize, acest tatic are nevoie de inca o operatie mult mai radicala, mult mai complicata si foarte costisitoare. Cu parere de rau ochiul nu mai poate fi salvat, insa viata acestui tatic poate fi salvata daca ii vom fi alaturi pentru ca operatie este de urgenta si cu mult peste puterile familiei. Este un tatic extraordinar, un tatic care nu isi pierde curajul si speranta, insa fara noi el nu va reusi. Va rugam repetat sa ii fim alaturi. 40.000 euro sunt necesari pentru radioterapie, operatie si reabilitare. O mana de ajutor a noastra ii salveaza viata. 

Va multumim cu plecaciune pentru orice ajutor!

Galerie

3 May, 2019

Dragii nostri, in urma discutiei cu sotia, Mihail este dupa operatie. Medicii sunt optimisti cu toate ca nu a fost inlaturata toata tumoarea, insa operatia a decurs cu succes. Acum cu totii asteapta ce vor spune medicii si care va fi cursul tratamentului. Multumim cu plecaciune, Mihail continua sa lupte si sprijinul oamenilor este vital.

Va multumim din suflet!

Galerie

21 Mar, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri