Din inimă pentru construcția azilului "Zorika"

1,233 EUR Din 5,000 necesari
25%
57 Donații
17 zile rămase
Nume Prenume Natalia
Suma necesară 5,000 Euro

  • Ajutorul necesar: Construcția azilului Zorika
  • Suma necesară: 5000 euro

Asociatia obsteasca pentru protectia Animalelor "Doctor Vet" a fost creata pentru a ajuta animalele fara adapost, care au fost abondanate de stapani, au fost pierdute s-au ranite, care au nevoie de ajutor veterinar.
Problema animalelor fara adapost este acuta in aproape toate regiunile tarii. Suntem o echipa de voluntari care din dorinta de a salva si a ajuta am intemeiat acest azil care se afla in localitatea Cricova si va purta numele "Zorika". Aici animalele vor fi sterilizate, tratate, si isi vor gasi noi familii adoptive. In prezent in azil se afla deja un numar de caini si pisici care au nevoie de sustinerea voastra. Ne dorim sa lucram impreuna pentru a reduce numarul animalelor fara adapost. 

     Dragi prieteni ne adresam cu mare rugaminte catre D-voastra ca sa ne sustineti sa finisam, sa amenajem si sa dotam azilul cu toate cele necesare pentru inceput (materiale de constructii, custi pentru animale, saltele, plapume, paturi, vesela, detergenti, mincare pentru animale). Avem nevoie mare de un transport pentru a ne deplasa si transporta animalele bolnave. Puteti face un act de binefacere prin sustinerea financiara a campaniei noastre. Va rugam sa fiti alaturi de noi!
Suntem uniti prin bunatate.

Campanie începută la 31 October 2018
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
Donație anonimă 3 Jun, 2019
700 MDL
Donație anonimă 28 May, 2019
404 MDL
Donație anonimă 8 May, 2019
1,000 MDL
Candale Ilie 6 May, 2019
842 MDL
Sănătate multă și Doamne ajuta sa se facă bine!
Donație anonimă 5 May, 2019
100 MDL
Toate donațiile

Ştiri