Din inimă pentru Cristian Staver

36,870 EUR Din 150,000 necesari
25%
2116 Donații
16 Zile rămase
Nume Prenume Cristian Staver
Vârsta 27 ani
Suma necesară 150,000 Euro
Tratament Turcia
Diagnostic Accident rutier

Mesajul disperat al mamei: 


Bună ziua! Oameni cu sufletul mare, din păcate suntem puși în situația de a cere ajutorul DVS. Doar cu sprijinul oamenilor, putem să-i oferim o șansă la viață.
La data de 9 iulie a avut nenorocul să fie victima unui accident rutier, ca urmare a tamponării unei motociclete cu un autovehicul. Cristian în vârstă de 27 de ani a fost lovit grav. A trecut printr-o operație chirurgicală și numeroase proceduri chinuitoare. După atâta timp de luptă pentru viață, am fost anunțați că doar o operație în Germania îl mai poate salva viața. Costul operației este de peste 300.000 euro, o sumă cu adevărat colosală pentru că este nevoie urgent de ea... Venim cu marea rugăminte să ne fiți alături în aceste momente cumplite și să ne ajutați cu suport financiar.

Prea mult chin pentru un suflet atât de tânăr!!! Vă implor din suflet să mă ajutați să îmi salvez fiul.

Vă mulțumesc din suflet și fie ca Bunul Dumnezeu să vă păzească de toate necazurile.

Campanie începută la 9 August 2023
Zile rămase 16
Creat de P CaritateMD
Regiune Condrița, Chișinău
Categorie Social
Donație anonimă 9 Jul, 2024 12:51 11
50 MDL
Din suflet pentru un suflet ❤️
SMS Moldcell 1 Jul, 2024 18:00
45 MDL
May
SMS Moldcell 1 Jul, 2024 18:00
45 MDL
May
SMS Moldcell 1 Jul, 2024 18:00
45 MDL
May
SMS Moldcell 1 Jul, 2024 18:00
45 MDL
May
Toate donațiile
10 May, 2024

Dragii nostri, Cristian vine cu un mesaj disperat pentru viata lui. 

“Bună ziua,oameni cu inimă și suflet mare!
Povestea mea continua, după 10 luni de la accident.
În ziua de 25.01.2024 cea care urma să fie ultima pentru mine, a apărut un profesor mare în viața noastră și m-a ridicat de pe lumea cealaltă, după nenumărate operații făcute de acest profesor, am ajuns la cea mai importantă, CEA DE A ÎMI ÎNDREPTA GITUL, ca să pot respira normal dar și să trăiesc. Cu așa poziție a gâtului viața este garantată doar citeva luni, dar și pentru un om este imposibil de a trăi normal zi de zi cu asa gât!
În continuare respir prin traheostoma , deja nu mai maninc singur și toate probleme din cauza gitului. Următoarea operație este pe 12.05.2024 care este extrem-foarte complicată și periculoasă trebuie să vină medici din Instanbul și America.
Este vorba de operație care se efectuează la nivel de creier, gitul meu trebuie să fie rupt apoi fixat la loc. M-am rugat domnului ca această operație să fie după Sfintele Paști și după ziua celei care a devenit parte din mine, am vrut să am un Paște Fericit și să știu ca am putut să o mai fac odată fericită pe EA! Dorința mea s-a îndeplinit .
Cheltuielile suportate pina acuma sunt între 250.000€-300.000 și următoarea operație ne costă 60.000€, dacă operația va ducurge cu succes cu ajutorul domnului și a medicilor, in continuare am nevoie de reabilitare pentru a ma pune in scaun cu rotile, aștept acest moment de 10 luni state la pat.
Astăzi vin la voi cu rugămintea de a ma ajuta, iarăși, pentru ca puterea voastră este mare. Pentru ca voi oameni m-ati ajutat, datorită vouă eu am ajuns aici! Și în continuare VREAU SA TRĂIESC!”

Galerie

18 Dec, 2023

 Astazi este despre ce inseamna sustinerea oamenilor dragi... Cristian e tanarul ce a fost lovit de o masina in timp ce circula pe motocicleta ... Situatia lui a fost una critica si a trecut prin operatii si proceduri chinuitoare... Doar o secunda  si deja a doua zi Cristian era alt om – tintuit la pat si conectat la aparate. Cristian a primit sansa  de la o clinica de peste hotarele tarii, unde acum este internat si are de trecut un drum lung greu pe alocuri epuizant dar cu speranta la ziua cand se va putea ridica din patul de spital... Dragi oameni, mamica lui Cristian ne roaga disperat sa le auzim durerea, sa le intindem o mana de ajutor... Sunt  epuizati financiar,  Cristian are 27 de ani si il asteapta un viitor frumos inainte, dar totul depinde  de suma tratamentului care este enorma pentru familie si imposibila... Sansele sunt mari, SPERANTA  este tot de ce se mai leaga familia ca sa fie puternici si sa fie auziti, pentru ca durerea si disperarea este pur si simplu enorma... Si barbatii plang sa stiti...

Din toata inima pentru viata lui Cristian se poate dona din orice tara prin orice tip de card bancar, aici:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-cristian-staver

Galerie

9 Aug, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri