Din inimă pentru Daniel Spînu

31,159 EUR Din 90,000 necesari
35%
2764 Donații
56 Zile rămase
Nume Prenume Daniel Spînu
Vârsta 20 ani
Suma necesară 90,000 Euro
Tratament Turcia
Diagnostic Leucemie mialoidă acută

Mesajul tânărului:


Bună ziua, mă numesc Spînu Daniel. La doar 20 de ani ai mei am fost diagnosticat cu o boala foarte crudă “leucemie mieloida acută”(cancer în sânge și în măduva osoasă). Aș vrea să împărtășesc cu voi puțin din lupta mea pentru viață și să vă rog să-mi acordați puțin din timpul vostru. Boala mea a venit ca un șoc pentru mine și familia mea, după aniversarea mea de 20 de ani timp de o săptămână boala a început să dea semne mici dar care au evaluat foarte rapid. În momentul în care am aflat despre aceasta boală speranțele mele erau zero, dar acuma cu ajutorul lui Dumnezeu și a oamenilor cu suflet mare știu că voi putea învinge această boală. Însă aceasta luptă nu poate fi câștigată doar de mine am nevoie de sprijinul și ajutorul vostru pentru tratamentul costisitor din Turcia, acesta va include chimioterapii și transplantul de măduvă. Sunt conștient că acest drum spre vindecare nu este deloc ușor, însă nu voi renunța niciodată la visele și speranțele mele pentru a învinge această boală. Sunt determinat să câștig această luptă și să-mi continui viața cu noi puteri. Nu am tot timpul din lume la dispoziție, vreau să cred că mai există o șansa la viața și la posibilitatea de a-mi crea un viitor frumos, pentru asta am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Sunt foarte recunoscător și le mulțumesc mult persoanelor care îmi sunt alături și pot dona puțin din puținul lor în așa situație dificilă. Fiecare donație, oricât de mică, poate face o diferență enormă pentru mine și familia mea.

Vă rog mult să mă ajutați și să distribuiți istoria mea oamenilor cu inima și suflet mare. Am mare nevoie de ajutor în aceasta luptă înverșunată pentru Viață! Vă mulțumesc pentru fiecare gest și gând bun al Dvs. 

Campanie începută la 10 April 2023
Zile rămase 56
Creat de P CaritateMD
Regiune R. Râșcani, s. Mihăileni
Categorie Social
Radu Stoica 10 Jun, 2023 18:01 57
5 EUR
Bostan Liliana 10 Jun, 2023 17:56 41
100 MDL
Alina Dragnea 10 Jun, 2023 17:52 14
200 MDL
Donație anonimă 10 Jun, 2023 15:49 41
95 MDL
Liliana G 10 Jun, 2023 14:58 49
191 MDL
Toate donațiile
8 Jun, 2023
Credinta si Speranta sunt doua stari ce il ajuta pe Daniel sa lupte pentru viata lui. Dragii nostri, o viata de tanar are nevoie de ajutorul oamenilor. 
Mai intai diagnosticul apoi noutatea transplantului, dupa analizele de compatibilitate cu sora geamana ( din pacate, testele la compatibilitate au iesit negative) l-a facut pe Daniel sa fie obosit in aceasta lupta cu adevarat grea atat fizic dar si psihologic. Familia este alaturi 24/24, ei lupta pentru Daniel, il incurajeaza, il sustin asa cum poate face o familie adevarata...
Noi va rugam din inima sa ascultam aceste randuri spuse de Daniel si sa ii intindem o mana de ajutor. Cei care au trecut prin acest cosmar, stiu ca fara ajutorul oamenilor, in aceasta lupta nu poti iesi invingator. Noi va rugam din inima sa distribuiti istoria lui Daiel, sa adunam cat mai multa lume care ar putea jertvi, nu mult, un 10-20 lei si sa reusim sa ii oferim tanarulului sa primeasca sansa sa isi salveze viata, pentru ca viata lui cu adevarat depinde de tratamentul costisitor peste hotarele tarii: 90.000 euro, atat costa sansa tanarului sa lupte. 
 Va rugam sa donati cat va lasa inima pentru acest tanar, ce are nevoie de sustinerea, sprijinul si umarul nostru, al oamenilor, din orice tara, orice colt al lumii, aici:

Galerie

30 May, 2023
Mesajul surorii:
“Bună ziua,astăzi vă aducem o veste care ne frânge inima. Testele de compatibilitate ale mele, surorii lui geamănă și fratelui mai mare, au ieșit negative. Aceste teste erau efectuate în speranța unei transplantări ulterioare a măduvei, care ar fi putut să îi ofere o șansă reală de supraviețuire.
Cu durere în suflet, suntem acum nevoiți să așteptăm găsirea unui donator compatibil pentru Daniel.
Fiecare zi care trece este o luptă grea pentru el. În prezent, urmează ședințe epuizante de chimioterapie, care îi slăbesc și mai mult organismul lui deja fragil. Analizele lui medicale arată că starea sa nu este deloc bună, iar el se simte slăbit, fără putere, într-o continuă durere care îi cuprinde întreg corpul.
Astăzi, vă cerem ajutorul. Daniel are nevoie de un miracol și suntem hotărâți să nu ne lăsăm învinși de boală. În numele lui Daniel, vă rugăm să vă deschideți inimile și să donați cât puteți pentru susținerea lui în lupta vieții.  Fiecare contribuție, fie cât de mică, va aduce o rază de speranță și îl va ajuta pe Daniel să obțină tratamentul necesar pentru a învinge această boală nemiloasă. Mulțumim din suflet oamenilor care ne sunt alături,vă suntem recunoscători pentru tot ajutorul oferit.”
 Pentru viața lui Daniel vă rugăm să jertviți cât vă lasă inima, din orice țară și colț al lumii, aici: https://www.caritate.md/don.../din-inima-pentru-daniel-spinu
 Paypal@caritate.md
 Expediați un SMS cu conținutul 922 la:
2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL
Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Galerie

8 May, 2023

Daniel este un luptator adevarat pentru viata si pentru dorintele lui... Trece prin cele mai groaznice momente, pentru ca  viata lui depinde  de tratament peste hotarele tarii  si financiar de o suma imposibila pentru familia lui... Insa speranta il ajuta in aceste momente cu adevarat dureroase si grele pentru acest tanar de doar 20 ani. Dragii nostri, Daniel disperat cauta oameni pentru viata lui,  e un tanar ce a iubit viata de mic copil, si vrea sa o traiasca, acum insa el ne cere ajutorul, suntem unica si sansa de a se face bine...  Pentru a-si salva viata are nevoie de 90000 euro.  Aici puteti vedea mesajul tanarului... scris cu atata durere in suflet si neputinta((( si  aici puteti salva viata acestui tanar. Sa ii intindem o mana de ajutor, pentru ca Daniel are mare nevoie de sustinerea noastra: 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-daniel-spinu

Galerie

10 Apr, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri