Din inimă pentru Dorin Guzun

76,387 EUR Din 76,000 necesari
100%
3659 Donații
498 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Dorin
Vârsta 27 ani
Suma necesară 76,000 Euro

  • Nume: Guzun
  • Prenume: Dorin
  • Vârsta: 27 ani
  • Diagnostica: Leucemie
  • Tratament: Turcia

Mesajul tânărului:

Bună ziua, mă numesc Dorin Guzun și am 27 de ani. Am o rugăminte către toți oamenii cu inimă mare, să mă ajutem . În septembrie 2012 am fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută M1. A urmat o perioadă lungă de tratamente, am trecut numeroase cursuri de chimioterapie, iar în 2014, medicii mi-au spus că boala a intrat în remisie. În mai 2017, mi s-a umflat obrazul, mi-a fost prescrisă o intervenție și biopsie, după care am fost diagnosticat cu o tumoare de sarcom mieloidă. Am urmat o altă sesiune de chimioterapie și am făcut radioterapie. Dar, din nefericire, nu am putut combate boala, iar o lună mai târziu am fost diagnosticat cu leucemie cutanată. În prezent, am nevoie urgentă de un transplant de măduvă osoasă, care mă va ajuta să înving boala o dată pentru totdeauna. De aceea aș dori să apelez la Dvs. pentru ajutor, tratamentul este foarte costisitor, iar familia mea nu are așa sumă de bani. Singura mea speranță sunt oamenii generoși, care pot să mă ajute și să-mi salveze viața.

Vă mulțumesc pentru toate faptele bune pe care le faceți!

Campanie începută la 8 September 2018
În cîte zile s-a colectat 498
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
SMS Unite 18 Jan, 2020 20:57
45 MDL
Tel: 373*****82
16 Jan, 2020 11:15
200 EUR
Dar din Dar se face raibanii ramasi de la cazul Împreună pentru elevii gimnaziului "Spiridon Oglindă" s. Cupcui, au fost redirectionati pentru Dorin Guzun
Donație anonimă 16 Jan, 2020 11:10
2,180 USD
Dar din dar se face rai, banii rămași de la cazul Lavinia Rusu au fest redirecționați pentru Dorin Guzun
Chris Vîlcu 21 Dec, 2019 23:56 3
38 MDL
SMS Moldcell 21 Dec, 2019 14:00
45 MDL
December
Toate donațiile
13 Nov, 2019

Dorin Guzun a invins leucemia!

Pentru ca Dumnezeu decide mereu rolul si timpul fiecaruia pe acest pamant. Si pentru Dorin El a decis ca mai are multe multe de facut pana la cele mai adanci batraneti. Dorin Guzun este acasa si astazi el este eroul nostru, exemplul de putere si dorinta de a trai.  Cancerul nu mai este o condamnare atunci cand crezi si lupti pana la sfarsit. Dragii nostri, va multumim din suflet tuturor care ati donat pentru acest flacau frumos.  Multumesc pentru rugaciuni, pentru ca ati crezut in el.  Dorin Guzun s-a intors acasa sanatos, doar plecaciuni pentru momente unice de implinire.

Galerie

24 Jul, 2019

Strigat disperat de la mamica lui Dorin Guzun

Dragii nostri, mamica lui Dorin e foarte disperata, dar si Dorin nu e zi sa nu sa se gandeasca ca risca sa nu mai poata continua tratamentul. A mai ramas 13.000 euro pentru a putea finisa tratamentul, zilnic incercam sa incurajam si vorbim cu mamica.. insa disperarea e mare. Dis-de-dimineata am primit mesajul mamicii, strigator la cer cand o mamica lupta cu ultimele puteri pentru a-si salva viata copilului. Mai jos sunt randurile disperate ale mamicii:

"Nu mai am putere decat sa va implor sa ne ajutati... Dorin fiul meu lupta cu cancerul si am cheltuit tot ce am avut.... Nu e zi sa nu plang...nu e zi sa nu ma rog...e tare greu sa faci fata durerii... e tare greu sa gasesti putere, dar e imposibil sa luptam cand nu mai avem bani cu ce achita tratamentul... Va rog din suflet, va implor sa ne fiti alaturi. Nici nu mai pot sa scriu ceva si ce simte sufletul meu, cand am fost anuntati ca riscam sa fim externati pentru ca nu avem cu ce achita. Va implor atat de mult sa ne ajutati cu cat puteti...ajutati-ma sa imi salvez viata fiului meu, are 28 de ani. Va implor disperat sa nu treceti cu vederea, va rog parinti si orice om cu suflet mare, care stim ca nu avem nevoie de nici o avere in lumea asta decat sa ne vedem copiii sanatosi ajutati-ma sa imi vad si eu baiatul sanatos, viata lui ne costa mult, ama ajuns sa fim in pragul disperarii si sa nu ne mai putem descurca"

Va rugam repetat cu cat putem sa sustinem lupta pentru viata lui Dorin. Suntem sansa si unica lui speranta sa se intoarca acasa. https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-dorin-guzun

Galerie

Video

30 May, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri