Din inimă pentru Dumitru Sclifos

66,448 EUR Din 83,990 necesari
79%
2004 Donații
42 Zile rămase
Nume Prenume Dumitru Sclifos
Vârsta 39 ani
Suma necesară 83,990 Euro
Diagnostic Neuroleucemie

Mesajul soției: 

Soțul meu Sclifos Dumitru, în iarna anului 2020 a fost diagnisticat cu boala Limfom non Hodkin st.IV. După un și jumătate  de tratamente și chimioterapii la noi în țară,  boala a progresat și s-a mai adăugat încă o diagnostică de Neuroleucemie. Șansele soțului meu de a-și salva viața a primit-o peste hotarele țării.  Avem mare  nevoie de ajutorul vostru, oameni cu suflet mare,  pentru tratamentul necesar. Cu părere de rău,  familia noastră nu mai dispune de sursele financiare necesare. Vă rog din suflet să nu rămâneți nepăsători, suntem în pragul disperării și nu mai cunoaștem unde să apelăm. Vă implor să mă ajutați să-mi salvez soțul și tatăl copiilor noștri.

Vă mulțumesc din suflet și fie ca Bunul Dumnezeu să vă păzească de toate bolile. 

Campanie începută la 16 May 2022
Zile rămase 42
Creat de P CaritateMD
Regiune Orașul Criuleni
Categorie Social
SMS Moldcell 23 Sep, 2022 18:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 23 Sep, 2022 18:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 23 Sep, 2022 18:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 23 Sep, 2022 18:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 23 Sep, 2022 18:00
45 MDL
July
Toate donațiile
8 Aug, 2022
Acest tatic vine cu o mare rugaminte la noi, sa-l ajutam sa isi salveze viata.
Are 39 de ani… e prea tanar sa piarda lupta pentru viata, prea tanar ca sa isi piarda familia. Haideti sa-l ajutam si sa punem ultimile picaturi de ajutor, de bunatate, de omenie pentru viata acestui tata. Va rugam sa ne ajutati sa ii oferim domnului Dumitru sansa sa isi salveze viata.
 Din orice tara pentru viata acestui tata puteti dona cat va lasa inima, aici: https://www.caritate.md/.../din-inima-pentru-dumitru-sclifos
 Paypal: paypal@caritate.md

7 Jul, 2022

Dragii nostri, astazi sotia Domnului Dumitru ne implora sa va transmitem acest mesaj disperat, la rugamintea ei postam acest mesaj plin de durere si de disperare(((... Din pacate, Domnul Dumitru are nevoie urgent de operatie... Sunt pur si simplu epuizati moral dar cel mai mult sunt epuizati financiar, pentru ca nu au cu ce achita mai departe, operatia si tratamentul. Astazi va rugam din suflet, cu gandul la copii nostri, la tatii nostri, la parintii nostri, la oamenii nostri dragi sa auzim aceasta durere  a unei familii, ajunsi la pamant de greutati, sa auzim  neputinta lor de a face fata acestei lupte cumplite care costa din pacate cu mult peste puterile acestei familii. Doua fetite il asteapta pe acest tatic acasa, doua fetite in aceste momente se roaga pentru viata lui... Va rugam din suflet sa intindem o mana de ajutor, viata domnului Dumitru, in aceste momente depinde de ajutorul nostru si de puterea noastra omeneasca.

Va multumim din suflet si ne inchinam in fata fiecaruia pentru orice ajutor, orice distribuire si orice gand bun. 

Galerie

5 Jul, 2022

Cateva luni de lupta pentru viata cu dureri nespuse dar cu rezultate bune, din pacate se pot ruina in orice clipa din cauza neputintei financiare...Un tata ce trece prin toate starile, astazi ne cere disperat ajutorul si va multumeste pentru orice mic ajutor care ii ofera sansa sa isi salveze viata si sa se intoarca acasa la familie... Cu o privire atat de trista atat de obosita… si cu o voce tremuratoare dar cu atata speranta ne cere ajutorul disperat. Domnul Dumitru, nimanui nu ii doreste sa simta ce inseamna cand viata unui om e pe o muchie de cutit si depinde de cativa zeci de mii de euro… Dragii nostri, va rugam sa-i auzim durerea si neputinta,  pentru ca acest tata are nevoie de tratament, iar tratamentul costa 69000 euro… Are 39 de ani… prea tanar sa piarda lupta pentru viata, prea tanar ca sa isi piarda familia((( Haideti sa-l ajutam si sa punem ultimile picaturi de ajutor, de bunatate, de omenie pentru viata acestui tata.  Va rugam sa ne ajutati sa ii oferim domnului Dumitru sansa sa isi salveze viata. 

16 May, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri