Din inimă pentru Ecaterina Voronă

34,221 USD Din 43,350 necesari
79%
2252 Donații
207 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Ecaterina Voronă
Vârsta 20 ani
Suma necesară 43,350 US Dollar
Diagnostic Limfom Celular

Update:

Atunci cand am primit diagnosticul crunt Limfom Celular, am ales sa sper, am ales sa cred ca voi putea invinge boala… Totul s-a ruinat cand am primit noutatea ca viata mea costa peste 40.000 dolari. In acel moment mi-am privit mama, mi-am privit tata si cu Credinta in Bunul Dumnezeu ne-am zis ca vom reusi… insa Speranta mea se stinge.  pentru ca nu ne mai putem descurca de unii singuri… Boala m-a schimbat foarte mult, mi-a luat parul, mi-a adus dureri noi si chinuitoare, mi s-a umflat tot corpul, imi poate lua tot ce am iubit mai mult: VIATA… am plans si plang in continuare, acum trec calvarul vietii mele, dar tot ce ma ajuta este sa tin minte cum am fost pana la boala si imi da putere sa lupt chiar si cand nu mai pot. Oameni cu suflet mare, imi vine foarte greu sa scriu acest mesaj cand corpul meu, sufletul meu e doar durere si chin. Am nevoie de ajutorul vostru, pentru ca sa pot spera mai departe ca si pentru mine exista o sansa, va implor sa ma ajutati sa imi achit tratamentul.  Viata mea costa peste 40.000 dolari, aceasta suma ma poate salva. Pentru mine acum orice mic ajutor e drumul meu spre vindecare. Viata mea este egala cu aceasta suma.  E greu sa traiesti cu acest gand, dar rezist… Vreau sa va rog sa ma ajutati pentru ca lupta mea e si asa dureroasa, chinuitoare iar cand totul se rezuma la bani e si mai distrigatoare.  Contul meu activ de donatii din orice tara pentru viata mea este aici si va implor sa nu treceti cu vederea...


Mesajul Ecaterinei:

Vă rog ajutați-mă să înving cancerul !
Bună ziua lume frumoasă, numele meu este Ecaterina Voronă, am fost plimbată prin diferite spitale, neștiind ce mă așteaptă, însă viața mi-a fost dată peste cap cu o singură veste. Sunt diagnosticată cu LIMFOM T CELULAR, boală care nu mă lasă să trăiesc.
Acum am ajuns în Turcia, unde am nevoie de o sumă de care nu dispun, pentru a face investigațiile și tratamentul necesar. Se spune că viața nu costă bani, însă eu am nevoie de o sumă mult prea mare pentru a supraviețui. De aceea, oameni cu suflet mare, vă rog să mă ajutați, cei care aveți posibilitatea, cu caât puteți pentru că pentru mine acum orice bănuț contează, ca SĂ  POT FI SALVATĂ. Cu ajutorul vostru pot zâmbi din nou.

Campanie începută la 6 July 2021
În cîte zile s-a colectat 207
Creat de P CaritateMD
Regiune R. Nisporeni, S. VĂRZĂREȘTI
Categorie Social
Donație anonimă 28 Jan, 2022 22:23 38
10 USD
SMS Moldcell 24 Jan, 2022 14:00
45 MDL
December
SMS Moldcell 24 Jan, 2022 14:00
45 MDL
December
SMS Moldcell 24 Jan, 2022 14:00
45 MDL
December
Nelu Matei 21 Jan, 2022 21:52 11
10 EUR
Toate donațiile
10 Feb, 2022

Dragii nostri, zilele acestea Ecaterina ne-a anuntat ca ultimele rezultate sunt bune si medicii au anuntat-o ca din 6 in 6 luni este necesar sa efectueze  controlul repetat pentru a monitoriza starea de sanatate. E o bucurie imensa sa stim ca astazi, Ecaterina este bine si ca a reusit sa fie o adevarata luptatoare care se poate bucura in continuare de VIATA. Cel mai frumos sentiment, cea mai frumoasa implinire, cea mai fericita noutate ce poate fi pentru noi este sa auzim ca acesti tineri, acesti copii, familii au reusit sa iasa invingatori. Va multumim din suflet si mii de plecaciuni pentru o viata salvata si un ajutor colosal in care am reusit impreuna sa ii daruim puterea, curajul si vointa de a lupta pentru viata ei.

Multumim ca existati si multumim ca va pasa.

Galerie

5 Oct, 2021

Dragii nostri, noi astazi venim cu un mesaj de rugaminte mai special. Multi cunoastem istoria Ecaterinei, o luptatoare care doreste sa invinga Limfomul. Din pacate este foarte greu... Acest mesaj video l-am primit de la tanara... Rugamintea noastra mare,  este sa o incurajam cati mai multi si  sa ii fim alaturi. Ecaterina are nevoie de sustinerea noastra ca niciodata...pentru ca  psihologic si fizic tanara a obosit... Din pacate, costul tratamentului inca nu este acoperit si  acest gand o doboara foarte mult, caci  nu stie ce o va astepta ziua de maine... Noi va rugam sa priviti acest video si sa vedeti ce inseamna o lupta in care viata costa, o lupta in care boala te schimba si o lupta in care fara ajutorul oamenilor esti atat de neputincios... Asta am inteles noi, din privirea mult prea trista a Ecaterinei  care abia de isi stapaneste durerea in ea... si am inceput ziua,  cu o mica donatie de la noi, pentru a fi alaturi, si pentru ca ea sa nu sa se simta singura...Ecaterina are mare nevoie de sustinerea noastra...  Cine este cu noi? Pentru Ecaterina, din orice tara, puteti fi alaturi cu o mica donatie  aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-ecaterina-vorona

si va rugam sa distribuim, pentru ca o distribuire are puterea sa adune multa lume buna pentru a salva viata cuiva 

6 Jul, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri