Din inimă pentru familia Garabajiu

3,214 EUR Din 14,000 necesari
23%
179 Donații
169 în cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Ivanov Alexandra
Vârsta 27 ani
Suma necesară 14,000 Euro

  • Familia: Garabajiu
  • Diagnostica:  HYPOPLASIA departamentului stâng la inimă
  • Suma necesară estimativă: 14.000 euro
  • Tratament: Germania

Mesajul Alexandrei:

Bună ziua, oameni cu inima mare! Mă numesc Alexandra, iar soțul meu se numește Daniel. Avem 27 de ani. Suntem părinții unui băiat pe nume Artiom. Are un an și trei luni. De asemenea, în curând trebuie să devenim părinții unei fetițe minunate, pe care o așteptăm cu nerăbdare și am decis să o numim pe Victoria.


Ne adresăm la Dvs. pentru ajutor, pentru că bucuria noastră ca părinți a fost umbrită de o vestea groaznică ... La ecografia ce am făcut-o la 22 de săptămâni am primit un diagnostic teribil: o boală cardiacă complicată - HYPOPLASIA departamentului (ventriculul și atriul) stâng al inimii și ni s-a sugerat să întrerupem sarcina. Dar nu am putut face acest lucru, pentru că fetița noastră avea deja un nume, se mișca activ în burtă și conform tuturor indicatorilor ecografiei era mai puternică chiar decât primul nostru copil. Deja o iubim, vorbim cu ea și ea ne răspunde prin mișcările ei. Potrivit medicului, fetița este foarte puternică, în ciuda faptului că inima ei este anatomic diferită de inima copiilor sănătoși. La ultima ecografie, realizată la 25 de săptămâni, medicul ne-a spus: ”Fata asta va trăi cu siguranță și ar trebui să trăiască”. Și noi l-am crezut...

 

Acum fata noastră este în afara oricărui pericol. Se dezvoltă și crește cu bine. Pentru moment, circulația sângelui este asigurată de faptul că se află adăpostită la mine în burtă. Dar îndată ce se va naște, în corpul ei vor începe procesele ireversibile.

Acum sunt într-a 26-a săptămână de gestație. În acest timp, am fost la Kiev pentru a verifica diagnoza și, din păcate, aceasta s-a fost confirmat.

La noi în țară nu se fac astfel de intervenții, iar noi avem nevoie de trei: prima trebuie să aibă loc în primele zile sau ore după naștere, a doua, când fetița va avea 2-4 luni, iar cea de-a treia - la 2-3 ani. Este posibil să avem nevoie de o intervenție intermediară între prima și a doua.

Diagnoza noastră este una complicată, iar cea mai bună opțiune pentru noi ar fi tratamentul la Centrul German de Cardiologie din Berlin. Specialiștii de acolo sunt de acord să ne ajute, pentru că au experiența cuvenită, iar prognozele lor sunt îmbucurătoare. Însă suma pentru tratament este foarte mare chiar și pentru o familie bogată, nemaivorbind de una cu venituri medii, cum suntem noi. Clinica a făcut calculele primelor 2 sau 3 intervenții, deoarece acestea vor fi efectuate în primele luni de viață, iar noi va trebui să fim tot timpul acolo pentru supraveghere.

Ajută-ne să ne salvăm fetița! Dați-i o șansă să-și poată ține frățiorul de mână, să poată râde și să se bucure de viață! Fără această intervenție, ea nu are nici o șansă! Sperăm din tot sufletul să ne ajutați. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem fetița și suntem siguri că Victoria va câștiga!

Vă mulțumim anticipat, cu respect și speranță, viitorii părinți ai Vicăi!

Donație anonimă 15 Apr, 2019
25 USD
Donație anonimă 6 Apr, 2019
174 MDL
Andrei Baltaga 23 Mar, 2019 6
98 MDL
Fii sanatoasa
Donație anonimă 15 Mar, 2019
100 MDL
Gutul Viorel 12 Mar, 2019
500 MDL
Toate donațiile
18 Apr, 2019

Dragii nostri, astazi micuta Victorita a cedat luptei pentru viata. Din pacate inimioara ei nu a rezistat. Sincere condoleante parintilor si putere sa treaca peste acest moment cumplit.

Va multumim pentru tot!

29 Oct, 2018

Am dat start campaniei

Ştiri