Din inimă pentru Kamelia Popov

56,208 EUR Din 75,000 necesari
75%
3499 Donații
36 Zile rămase
Nume Prenume Popov
Suma necesară 75,000 Euro

  • Nume: Popov
  • Prenume: Kamelia
  • Diagnostica: Tumoră malignă la ochi
  • Tratament: Turcia

Mesajul părinților:

Dragi oameni cu suflet mare,
la virsta de un anișor, atunci când viața începe a fi mai colorată și interesantă în explorare de lucruri noi, fetița noastră Kamelia a fost diagnosticată cu o boală grea și cumplită pentru noi toți: Retinoblastom bilateral (tumoră malignă la ambii ochișori), care dacă nu este tratată urgent riscă pierderea vederii și chiar a ochișorilor... Din păcate, această afecțiune gravă nu poate fi tratată în Republica Moldova. Este nevoie de un tratament medical complicat și foarte costisitor în străinătate.

Suntem greu încercați în aceste momente și sufletește și psihologic, dar și financiar...deaceea venim cu un apel, cu o rugăminte către toți oamenii de bună credință și cu inimă mare, AJUTAȚI-NE SĂ SALVĂM OCHIȘORII FETIȚEI NOASTRE!

Orice ajutor al dumneavoastră ne va oferi o șansă, o rază de speranță în plus pentru salvarea ochișorilor și vederii fetiței noastre KAMELIA.

Vă mulțumim

Campanie începută la 16 March 2019
Zile rămase 36
Creat de P CaritateMD
Regiune Straseni
Categorie Social
Bacalim Elina 13 Dec, 2019 15:19 5
100 MDL
Donație anonimă 13 Dec, 2019 13:48
7 EUR
Sa te faci bine, inger!
Donație anonimă 13 Dec, 2019 13:46 30
200 MDL
Donație anonimă 13 Dec, 2019 11:01 22
50 MDL
Chiriac Zinaida 13 Dec, 2019 02:58 3
482 MDL
Insãnãtosire usoarã puiuț .
Toate donațiile
9 Dec, 2019

Dragii nostri, micuta Kamelia a fost la controlul planificat, din bacate situatia s-a agravat si micuta are nevoie cat mai urgent de ajutorul nostru repetat. Va rugam din suflet sa intindem o mana de ajutor repetat micutei sa-i salvam ochisorii... Mai jos este mesajul mamei disperat care va implora pur si simplu sa o ajutam:

După un tratament îndelungat și dureros,cu un final fericit... au fost citeva luni de bucurie acasă, cu familia împreună. Însă această fericire a durat foarte puțin, am aflat ca boala Kameliei a recidivat, și este nevoie urgent de tratament. În acel moment am simțit o durere pe suflet și cum fuge pământul de sub picioare, doar ca trebuie sa fim tari pentru fetița noastră, și sa avem credință, că o să învingem boala asta cruntă și de această dată. Însă fără ajutorul dvstra,OAMENI CU SUFLET MARE, acest vis, nu poate fi posibil, deoarece este foarte costisitor. Va imploram, sa fiți alături de noi și acum, ca săi salvăm ochișorii Kameliei!

Din orice tara puteti dona aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-kamelia-popov

Va rugam ingeri pazitori sa nu trecem alaturi de aceasta durere imensa.

Galerie

16 Mar, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri