Din inimă pentru Kamelia Popov

66,459 EUR Din 75,000 necesari
89%
3623 Donații
303 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Popov
Suma necesară 75,000 Euro

  • Nume: Popov
  • Prenume: Kamelia
  • Diagnostica: Tumoră malignă la ochi
  • Tratament: Turcia

Mesajul părinților:

Dragi oameni cu suflet mare,
la virsta de un anișor, atunci când viața începe a fi mai colorată și interesantă în explorare de lucruri noi, fetița noastră Kamelia a fost diagnosticată cu o boală grea și cumplită pentru noi toți: Retinoblastom bilateral (tumoră malignă la ambii ochișori), care dacă nu este tratată urgent riscă pierderea vederii și chiar a ochișorilor... Din păcate, această afecțiune gravă nu poate fi tratată în Republica Moldova. Este nevoie de un tratament medical complicat și foarte costisitor în străinătate.

Suntem greu încercați în aceste momente și sufletește și psihologic, dar și financiar...deaceea venim cu un apel, cu o rugăminte către toți oamenii de bună credință și cu inimă mare, AJUTAȚI-NE SĂ SALVĂM OCHIȘORII FETIȚEI NOASTRE!

Orice ajutor al dumneavoastră ne va oferi o șansă, o rază de speranță în plus pentru salvarea ochișorilor și vederii fetiței noastre KAMELIA.

Vă mulțumim

Campanie începută la 16 March 2019
În cîte zile s-a colectat 303
Creat de P CaritateMD
Regiune Straseni
Categorie Social
Donație anonimă 13 Jan, 2020 00:51 11
10 USD
vadim pavalachi 10 Jan, 2020 21:18 86
400 MDL
Donație anonimă 10 Jan, 2020 18:34 51
50 MDL
Donație anonimă 10 Jan, 2020 15:33 113
10 USD
Tanea Leahu 9 Jan, 2020 22:12 6
250 MDL
Toate donațiile
20 Mar, 2023

Cu 3 ani in urma viata Kameliei era pe o muchie de cutit. Astazi frumoasa Kamelia va multumeste din inima ei micuta pentru viata salvata, pentru ca este sanatoasa si isi traieste copilaria din plin. Plecaciuni pentru ca am reusit atunci, impreuna sa o salvam si astazi sa o admiram cat este de frumoasa si plina de viata. Cu 3 ani in urma, durerea Kameliei nu a fost straina pentru OAMENI si priviti-o ce minunata este astazi. Va multumim pentru o mobilizare frumoasa si pentru bunatatea voastra. Ea astazi, respira, traieste, si zambeste asa cum merita orice copilas.
Plecaciuni, ingeri pazitori pentru destinul Kameliei. 
Kamelia va multumeste din inima

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-kamelia-popov

Galerie

9 Dec, 2019

Dragii nostri, micuta Kamelia a fost la controlul planificat, din bacate situatia s-a agravat si micuta are nevoie cat mai urgent de ajutorul nostru repetat. Va rugam din suflet sa intindem o mana de ajutor repetat micutei sa-i salvam ochisorii... Mai jos este mesajul mamei disperat care va implora pur si simplu sa o ajutam:

După un tratament îndelungat și dureros,cu un final fericit... au fost citeva luni de bucurie acasă, cu familia împreună. Însă această fericire a durat foarte puțin, am aflat ca boala Kameliei a recidivat, și este nevoie urgent de tratament. În acel moment am simțit o durere pe suflet și cum fuge pământul de sub picioare, doar ca trebuie sa fim tari pentru fetița noastră, și sa avem credință, că o să învingem boala asta cruntă și de această dată. Însă fără ajutorul dvstra,OAMENI CU SUFLET MARE, acest vis, nu poate fi posibil, deoarece este foarte costisitor. Va imploram, sa fiți alături de noi și acum, ca săi salvăm ochișorii Kameliei!

Din orice tara puteti dona aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-kamelia-popov

Va rugam ingeri pazitori sa nu trecem alaturi de aceasta durere imensa.

Galerie

16 Mar, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri