Din inimă pentru mamica Elena Bogdan

763,962 MDL Din 700,000 necesari
109%
3485 Donații
10 În cîte zile s-a colectat
Suma necesară 700,000 Moldova Lei

Elena este o mamica tanara ce are in brate o fetita minunata pe nume Sabina. Ramasa singura in fata greutatilor, aceasta mamica ne cere ajutorul pentru a putea intretine fetita ei, care si asa este bolnava. Traieste la gazda si din pensia de invaliditate ii ajunge doar pentru chirie si comunale. Greutatile, nevoile au facut-o sa iasa disperat in strada si sa ceara mila oamenilor, ajutor pentru mancare, alimente, si pentru fetita ei micuta.

Dragi oameni cu suflet mare, venim cu un mesaj pentru aceste doua fiinte sa le ajutam. Va rugam sa le intindem o mana de ajutor mamicii care nu avea o alta solutie decat sa iasa in strada. Haideti sa daruim si fetitei  o sansa la o copilarie fericita.

Va multumim cu plecaciune pentru tot ajutorul!

Campanie începută la 22 August 2023
În cîte zile s-a colectat 10
Creat de P CaritateMD
Regiune or. Calarasi
Categorie Social
FILIPP ALEXANDR 31 Aug, 2023 14:38
40 MDL
ajutor material pu Bogdan Elena
FILIPP ALEXANDR 28 Aug, 2023 14:27
40 MDL
ajutor material pu Bogdan Elena
FILIPP ALEXANDR 27 Aug, 2023 14:26
40 MDL
ajutor material pu Bogdan Elena
Petru Ciurea 26 Aug, 2023 18:55 66
5 EUR
Donație anonimă 26 Aug, 2023 18:51 29
5 EUR
Toate donațiile
22 Feb, 2024

Dragii nostri, micuta Sabina in sfarsit a fost operata.Cu toate ca,  de cateva ori a fost amanata operatia din cauza recelei, insa zilele acestea Sabina a fost supusa interventiei chirurgicale si multumim Domnului ca totul este bine la ea. 

Nu incetam sa va multumim pentru tot ce am reusit, impreuna sa facem pentru scumpica aceasta micuta. Dumnezeu lucreaza prin Oameni si Sabina a reusit sa primeasca bunatatea oamenilor prin Dumnezeu. Va multumim enorm pentru inca un destin schimbat si pentru inca o fapta de suflet adusa unei fetite micute ce statea in strada cu mamica ei si cerseau pentru existenta. Astazi va multumim repetat pentru toata sustinerea, increderea, sprijinul si gandurile bune. 

Va cuprindem.

Galerie

27 Sep, 2023

Speram sa ii colectam vreo 20.000 de lei sa aiba cu ce achita chiria. 764.000 lei colectati in 5 zile. 764 mii.. Si inca un destin schimbat peste noapte prin noi.

Ieri cersind in strada cu copilul bolnav, traind in conditii mizere fara apa si nici o comoditate, astazi Sabrinica face pentru prima data baie adevarata, mama in sfarsit poate spala o haina la masina de spalat si se bucura ca un copil de un veceu in casa... tv , aragaz, Lucruri banale de care noi ne bucuram zi de zi, dar ea nici nu indraznea sa viseze. Gata, sunt la casuta lor, a lor pe viata. Am cumparat o dragoste de casa cu o energie atat de frumoasa, gradina si ograda, loc pentru niste gainuse si legume sadite, de azi aceasta mama cu fetita ei incep o alta viata, una adevarata, de astazi ele vor trai, nu vor mai supravietui. Casuta a costat 31.000 euro, am cumparat careva lucruri care lipseau din tehnica, am schimbat mobila sa fie totul nou si curat si banutii ramasi am transferat mamicai pe card si pe un timp destul de indelungat ea nu va sti grija foamei sau lucrurilor necesare pentru Sabinica mai ales dupa operatie.  Sabrina va fi operata absolut gratuit. Copilul asta mai are de indurat multe operatii si tratamente, dar de un lucru sunt linistita ca dupa toate ele se vor intoarce acasa, si mai mare implinire decat casuta lor nu exista. Plecaciuni pt tot dragii mei! Sunt mandra ca am asa oameni in comunitatea mea. Da , noi moldovenii suntem poate dezamagiti, pe alocuri inraiti, suparati de multe situatii din tara noastra, dar niciodata, absolut niciodata nu am pierdut omul si bunatatea din noi... si asta ajunge pana acolo la Doamne Doamne. Va multumesc din toata inima pentru incredere. Durere straina nu exista!

(P.s. casuta a fost scrisa pe numele Sabrinei si a fost si sfintita) Multumesc Doamne pentru tot, pentru aceasta implinire. 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-mamica-elena-bogdan

Galerie

22 Aug, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri