Din inimă pentru Marcus Cebotari

117,923 EUR Din 164,050 necesari
72%
8194 Donații
22 Zile rămase
Nume Prenume Marcus Ciubotari
Vârsta 5 ani
Suma necesară 164,050 Euro
Tratament Turcia
Diagnostic Cancer cerebral

Update08.07

Dragii nostri, Marcus a primit zilele acestea un nou plan al tratamentului. Micutul va avea nevoie de inca un curs de tratament suplimentar, de inca multa putere ca sa poata lupta pentru viata lui... Parintii lui ne implora disperat sa nu ii lasam pentru ca cheltuielile sunt peste puterile lor, peste dorinta lor de a nu ceda(( Va rugam sa fim alaturi de Marcus si mai departe, va rugam sa nu-l lasam. Tot la ce viseaza micutul este sa traiasca si sa se insanatoseasca. Va rugam sa fim speranta pentru sarmanii parinti si puterea lui Marcus de a putea continua tratamentul.

Va multumim din suflet pentru toata bunatate. 


Update 07.01:

Dragi oameni, venim cu noutati de la tratamentul lui Marcus. In urma investigatiilor facute dupa radioterapia efectuata, micutul continua tratamentul si saptamana viitoare va incepe cea de-a doua etapa. Taticul lui Marcus ne-a anuntat ca Marcus deja merge, si pentru ei, este o mare reusita, pentru ca Marcus a plecat istovit de boala si nu se putea ridica din pat, de unul singur. Cea de-a doua etapa a tratamentului va fi mult mai complexa si am fost anuntati ca costurile pentru intregul tratament ajunge la 108250 euro. Ne rugam si speram din suflet ca peste o perioada sa venim cu cea mai asteptata si frumoasa noutate de la acest luptator puternic si indragit de atata lume bune. Va multumim pentru rugaciunile, gandurile, donatiile de suflet ce ii ofera lui Marcus sa isi salveze viata. Va rugam sa continuam sa ii fim alaturi, pentru ca aceasta familie, acest viata acestui copilas minunat depinde de inimile noastre si de bunatatea noastra daca va putea continua tratamentul. Plecaciuni pentru toti ingerii pazitori al lui Marcus. Marcus va multumeste.
Mesajul mamei:

Bună ziua oameni cu suflet mare, mă numesc Maia iar Marcus este băiețelul nostru. El este lumina ochilor noștri, copilașul nostru drag ce îl chinuie boala.  Lumea noastră s-a prăbușit când ni s-a spus că copilul nostru este diagnosticat cu cancer cerebral, meduloblastom.
Boala progresează foarte rapid, i-a afectat deja ochișorii și vorbirea, mersul. Noi privim neputincioși cum copilul nostru vesel și vioi este tot mai trist și mai neputincios și mereu îl doare capul.
Am căutat peste tot un spital din afară țării, să ne ajute să ne salvăm copilul iar ajutorul l-am primit de la un spital din Turcia, dar prețul tratamentului este cu mult peste puterile noastre, aproximativ 62150 euro.
Ajutati-ne vă implorăm din suflet să ne salvăm copilul, orice donație va fi de mare ajutor.

Vă mulțumim la toți cei care ne ajutați.

Campanie începută la 3 November 2021
Zile rămase 22
Creat de P CaritateMD
Regiune Soroca, s. Floriceni
Categorie Social
Donație anonimă 19 Aug, 2022 10:54 58
500 MDL
Donație anonimă 19 Aug, 2022 09:57 30
500 MDL
Donație anonimă 19 Aug, 2022 09:46 37
200 MDL
Donație anonimă 19 Aug, 2022 03:09 21
300 MDL
Donație anonimă 18 Aug, 2022 15:51
50 EUR
Toate donațiile
8 Aug, 2022

Dragii nostri, noi continuam sa cerem ajutorul pentru viata lui Marcus, puiul ce se lupta pentru viata lui, pentru sansa lui de a se face bine, puiul care ii e dor de tot ce inseamna casa si acasa... Tratamentul nu este usor, dar Marcus rezista, el e un adevarat erou si luptator. La 6 anisori el stie ce inseamna sa nu mai poti de durere, de suferinta, el stie ce inseamna pur si sa nu mai poti... La 6 anisori el stie ca viata lui e in mainile cancerului si ca poate inceta((( La 6 anisori el isi intreaba pe mami si pe tati, daca va supravietui((( La 6 anisori el vrea  doar  sa traiasca si nu intelege de ce viata ii ofera atata suferinta si durere... Dragii nostri, daca acest copil a reusit sa ajunga pana aici, atunci cu siguranta el va putea ajunge si la final, sa fie copilul ce  a INVINS... Astazi Marcus ne roaga  sa nu-l lasam, pentru ca mami si tati nu mai au cu ce achita tratamentul... Ei sunt si mai distrusi ca Marcus, pentru ca pe umerii lor s-au asezat doua greutati imposibile pentru ei, pretul vietii copilului lor si suferinta copilului lor? Oare pentru parinti poate fi ceva mai dureros si dur? Nimic din pacate... Ei au nevoie de ajutorul nostru, sunt doi parinti indurerati ce nu isi pot duce de unii singuri aceasta durere, aceasta lupta... Suntem 7854 de oameni ce am ales sa ii oferim sansa lui Marcus, va rugam din toata, dragii nostri INGERI PAZITORI, sa repetam catusi de putin ajutorul pentru Marcus si sa ii oferim tratamentul ce l-ar salva de la moarte....

Din orice tara sau colt al lumii pentru viata lui Marcus, se poate dona cat va lasa inima aici: 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari

Paypal: paypal@caritate.md 

Galerie

21 Jun, 2022

Draga donator, te rugam sa fii alaturi pana la final de micutul Marcus... Chinurile, durerile lui, viata lui poate fi salvata... Marcus viseaza la ziua cand va invinge... Marcus lupta pentru stropul lui de speranta sa isi salveze viata, sa isi salveze copilaria... Marcus are nevoie de noi, de puterea omeneasca, care i-ar oferi sansa la viata... E un copil ce nu poate lupta de unul singur, pentru ca viata lui costa si acum  depinde de acest tratament costisitor. Va rugam sa facem putin efort si sa ne unim bunatatea inimilor noastre, asa cum o faceam pentru orice copil aflat pe patul de spital si cerand ajutorul OAMENILOR. Din toata inima va rugam sa fim alaturi acum de chinurile acestui copil ca mai apoi sa ne bucuram de zambetele lui salvate de noi...

Din orice tara sau colt al lumii, pentru VIATA  micutului Marcus, contul activ de donatii este aici: 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari

15 Jun, 2022
Copil dulce si cuminte lupta pentru viata lui. Marcus stie ce inseamna cancer, stie ca in capusorul lui exista o tumoare in forma de biluta care ii poate lua viata... stie ca in fiecare dimineata este asteptat la tratament si stie ca viata lui costa. Marcus e copilul ce s-a maturizat prea devreme… dar in toata suferinta si chinul care il are, Marcus nu inceteaza sa viseze si sa aiba dorinte… micutul i-a zis lu tati ca visul lui cel mare este ca vrea sa traiasca... visul lui cel mare este ca diminetile sa fie acasa, sa alerge, sa se joace, sa se duca la prietenii lui, sa traiasca copilaria si viata fara aceste dureri. Marcus stie la fel ca el poate reusi, el poate fi copilul ce poate iesi invingator, doar ca de unii singuri cu familia, acest copilas nu poate achita tratamentul integral. Micutul mai are nevoie de inca o mana de oameni buni si sufletisti. Haideti sa-l ajutam sa invinga, 21863 euro il despart pe micut de sansa lui la viata… Incercam sa ii indeplinim o mica parte din visul lui?
Din orice colt al lumii, pentru viata lui Marcus se poate dona prin orice tip de cqrd bancar, paypal, transfer bancar, paynet aici: https://www.caritate.md/.../din-inima-pentru-marcus-cebotari
 Paypal: paypal@caritate.md
1 Dec, 2021
Dragii nostri, Marcus a inceput radioterapia cu anestezie (deloc usor pentru un copil) si insuportabil pentru parinti. Mamica lui Marcus e disperata si atat de indurerata ne roaga mult sa le fim alaturi,  sa ii ajutam sa achite tratamentul puiului… pentru ca drumul abia incepe.  Doar datorita noua, oamenilor, Marcus lupta pentru viata lui. Va rugam din toata inima sa continuam sa fim alaturi, sa jertvim din putinul nostru, pentru aceasta familie indurerata, pentru acest sufletel de doa 5 anisori chinuit de boala, fara ajutorul nostru, Marcus nu va putea iesi invingator… un mic efort, o mica donatie inseamna VIATA pentru micutul Marcus. 
Din orice tara, din orice colt al lumii pentru viata micutului, donatiile pot fi facute aici:
Expediați un SMS cu conținutul 802 la:
2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL
Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Galerie

3 Nov, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri