Din inimă pentru Marcus Cebotari

172,117 EUR Din 182,050 necesari
95%
13023 Donații
6 Zile rămase
Nume Prenume Marcus Ciubotari
Vârsta 5 ani
Suma necesară 182,050 Euro
Tratament Turcia
Diagnostic Cancer cerebral

Update08.07

Dragii nostri, Marcus a primit zilele acestea un nou plan al tratamentului. Micutul va avea nevoie de inca un curs de tratament suplimentar, de inca multa putere ca sa poata lupta pentru viata lui... Parintii lui ne implora disperat sa nu ii lasam pentru ca cheltuielile sunt peste puterile lor, peste dorinta lor de a nu ceda(( Va rugam sa fim alaturi de Marcus si mai departe, va rugam sa nu-l lasam. Tot la ce viseaza micutul este sa traiasca si sa se insanatoseasca. Va rugam sa fim speranta pentru sarmanii parinti si puterea lui Marcus de a putea continua tratamentul.

Va multumim din suflet pentru toata bunatate. 


Update 07.01:

Dragi oameni, venim cu noutati de la tratamentul lui Marcus. In urma investigatiilor facute dupa radioterapia efectuata, micutul continua tratamentul si saptamana viitoare va incepe cea de-a doua etapa. Taticul lui Marcus ne-a anuntat ca Marcus deja merge, si pentru ei, este o mare reusita, pentru ca Marcus a plecat istovit de boala si nu se putea ridica din pat, de unul singur. Cea de-a doua etapa a tratamentului va fi mult mai complexa si am fost anuntati ca costurile pentru intregul tratament ajunge la 108250 euro. Ne rugam si speram din suflet ca peste o perioada sa venim cu cea mai asteptata si frumoasa noutate de la acest luptator puternic si indragit de atata lume bune. Va multumim pentru rugaciunile, gandurile, donatiile de suflet ce ii ofera lui Marcus sa isi salveze viata. Va rugam sa continuam sa ii fim alaturi, pentru ca aceasta familie, acest viata acestui copilas minunat depinde de inimile noastre si de bunatatea noastra daca va putea continua tratamentul. Plecaciuni pentru toti ingerii pazitori al lui Marcus. Marcus va multumeste.
Mesajul mamei:

Bună ziua oameni cu suflet mare, mă numesc Maia iar Marcus este băiețelul nostru. El este lumina ochilor noștri, copilașul nostru drag ce îl chinuie boala.  Lumea noastră s-a prăbușit când ni s-a spus că copilul nostru este diagnosticat cu cancer cerebral, meduloblastom.
Boala progresează foarte rapid, i-a afectat deja ochișorii și vorbirea, mersul. Noi privim neputincioși cum copilul nostru vesel și vioi este tot mai trist și mai neputincios și mereu îl doare capul.
Am căutat peste tot un spital din afară țării, să ne ajute să ne salvăm copilul iar ajutorul l-am primit de la un spital din Turcia, dar prețul tratamentului este cu mult peste puterile noastre, aproximativ 62150 euro.
Ajutati-ne vă implorăm din suflet să ne salvăm copilul, orice donație va fi de mare ajutor.

Vă mulțumim la toți cei care ne ajutați.

Campanie începută la 3 November 2021
Zile rămase 6
Creat de P CaritateMD
Regiune Soroca, s. Floriceni
Categorie Social
SMS Moldcell 27 Nov, 2023 16:00
45 MDL
September
SMS Moldcell 27 Nov, 2023 16:00
45 MDL
October
Donație anonimă 22 Nov, 2023 01:54 54
8 EUR
Dumnezeu, Domnul Iisus si Maica Domnului sa te faca bine.
Donație anonimă 21 Nov, 2023 22:22 3
200 MDL
Eu cred în Domnul care va răspunde neîntârziat ❤️
Donație anonimă 17 Oct, 2023 06:23 562
8 USD
În numele Domnului și a Maicii Domnului
Toate donațiile
21 Dec, 2022

“Tata eu asa de tare nu vreau sa mor, eu am sa ma fac bine?” Va aduceti aminte cand va ziceam ca un copil mai matur decat Marcus nu am mai intalnit… Nu e zi sa nu fie aceasta fraza, nu e zi ca, Marcus sa nu sa se gandeasca ca nu va rezista(((( E strigator la cer prin ce chin trece sufletelul lui de copilas… Saptamana viitoare trebuie sa inceapa ultima etapa a tratamentului, din pacate risca sa nu o inceapa…. Financiar parintii sunt epuizati…. E tare mare jale cand vedem atata durere in ochii unui copil ce nu isi doreste nimic,  decat: VIATA. Nici o magie, nici un cadou nu isi doreste Marcus si  cu lacrimile in ochi i-a zis lu tati ca vrea sa TRAIASCA iar in scrisoarea pentru  Mos Craciun el a scris: “Imi doresc ca toti copii sa nu boleasca” Dragii nostri, va rugam sa fim salvatorii lui Marcus, sa daruim un sms, sa daruim sansa sa isi salveze viata. Haideti sa transformam si sa jertvim cu o ciocolata, cu  o bomboana  mai putin de sarbatori pentru ai nostri copilasi in sansa acestui  baiatel sa poata finisa tratamentul, sa poata sa invinga…. MARCUS ISI DORESTE VIATA… Va rugam din toata inima sa ne unim pentru Marcus si sa jertviti din orice tara cat va lasa inima, aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari

Galerie

6 Dec, 2022

 Atat de mult asteptam si atatea sperante ne punem ca Marcus sa poata invinge...  Uneori e atat de greu sa privesti astfel de mesaje video cand le primim de la parinti... Marcus are  o durere aparte, el e copilul ce a trecut prin toata suferinta lumii, si nu exageram... el e copilul ce s-a maturizat din primele luni ale luptei pentru viata... El e copilul ce isi pune manuta la ochi cand este la proceduri,  pentru ca asa crede ca mai putin doare... Dar durerea acestor  parinti nu poate fi explicata in cuvinte. Azi se face un an de zile de tot ce vedeti in acest video: durere, suferinta, frica si disperare, toate la un loc. Dragii nostri, cu cea mai mare rugaminte, familia ne implora sa le ajutam sa isi poata achita tratamentul si sa isi poata vedea copilul sanatos... Pentru Marcus au fost si sunt mii de oameni care au ales sa ii daruiasca o mica donatie, mii de distribuiri ca sa se faca bine, va rugam din toata inima sa mai depunem un mic efort, sa  le fim alaturi pana la ultima picatura. Pe micut il despart  14260 euro de a-si putea achita intregul tratament. Haideti sa daruim o fapta buna pentru un copil ce VREA SA TRAIASCA.

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari

11 Oct, 2022

Aceasta postare probabil este una dintre cele mai grele... si sunt momente cand cuvintele sunt seci si doar le privim suferinta... Ieri seara am deschis mesajul de la tatal lui Marcus((( daca ati sti cata neputinta se ascunde si in inimile parintilor…. E necesar de transferat ultima transa la clinica pentru intregul tratament, insa suntem neputinciosi... Marcus mai are nevoie de 37800 euro ca sa finiseze tratamentul.  Astazi ne adresam la toti cei care sunteti de la inceputul luptei cu Marcus si pentru toti cei care ne urmaresc aici... tare greu e sa privesti poza cu Marcus si tot de ce mai avem putere, este sa va rugam sa nu il lasam acum cand este pe ultima suta de metri.  Atâția copilasi avem salvati impreuna, atata viata acum e in sufletele acestor copilasi salvati, incat va rugam sa depunem inca un mic efort si sa ii oferim si lui Marcus sa simta cu adevarat ce inseamna VIATA. Va rugam sa donati repetat cat puteti,  pentru ca 5-10 lei de la fiecare, il apropie pe Marcus de a finisa tratamentul... Haideti sa ne unim inimile pentru un copil, un copil ce are un vis: sa vina acasa invingator ca si prietenul lui de la spital. 

 Din orice tara pentru viata lui Marcus se poate dona aici prin card bancar, paypal, transfer bancar, paynet: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari

Paypal: paypal@caritate.md 

Galerie

12 Sep, 2022

Uneori copii sunt cu mult mai puternici decat noi((( Marcus e copilul care trece printr-o suferinta enorma, dar e puternic si e copilul care viseaza sa traiasca... O noua etapa a tratamentului este prea grea pentru familie, aduce  un nou val de frica si multa durere pentru viata baiatului lor... Acest mesaj video primit de la taticul lui Marcus l-am privit de  multe ori, pentru ca ochii lui Marcus, privirea lui spun mai mult decat orice cuvant... Dragii nostri,Marcus a trecut prin multe si noi credem ca el poate fi copilul ce va trai, el poate fi copilul ce va avea o copilarie fara dureri, doar ca acum are de trecut o cumpana mult prea grea pentru el, unde de unul singur nu poate iesi invingator. Viata lui depinde de acest tratament costisitor, depinde de ajutorul nostru, depinde de bunatatea noastra. Din pacate donatiile s-au stopat si lupta lui pentru viata devine tot mai grea din cauza neputintei financiare((( Nu vrem sa ne imaginam ce va fi daca tratamentul lui Marcus va fi stopat, pentru ca unica solutie, unica speranta a acestei familie este doar inimile noastre. Tare greu de privit ochii lui Marcus si tare greu de ascultat disperarea parintilor... Pentru Marcus, pentru viata lui va cerem ajutorul, va rugam doar sa alegem cat de putin sa le fim alaturi, sa alegem sa jertvim catusi de putin... Mainile noastre, bunatatea inimii noastre ii poate oferi sansa sa traiasca... Va rugam doar sa alegem sa ajutam pentru ca la mijloc e viata unui copil ce poate fi salvata...

Din orice tara,  pentru viata lui Marcus se poate jertvi pe contul activ de donatii,  aici

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari

Paypal: paypal@caritate.md

8 Aug, 2022

Dragii nostri, noi continuam sa cerem ajutorul pentru viata lui Marcus, puiul ce se lupta pentru viata lui, pentru sansa lui de a se face bine, puiul care ii e dor de tot ce inseamna casa si acasa... Tratamentul nu este usor, dar Marcus rezista, el e un adevarat erou si luptator. La 6 anisori el stie ce inseamna sa nu mai poti de durere, de suferinta, el stie ce inseamna pur si sa nu mai poti... La 6 anisori el stie ca viata lui e in mainile cancerului si ca poate inceta((( La 6 anisori el isi intreaba pe mami si pe tati, daca va supravietui((( La 6 anisori el vrea  doar  sa traiasca si nu intelege de ce viata ii ofera atata suferinta si durere... Dragii nostri, daca acest copil a reusit sa ajunga pana aici, atunci cu siguranta el va putea ajunge si la final, sa fie copilul ce  a INVINS... Astazi Marcus ne roaga  sa nu-l lasam, pentru ca mami si tati nu mai au cu ce achita tratamentul... Ei sunt si mai distrusi ca Marcus, pentru ca pe umerii lor s-au asezat doua greutati imposibile pentru ei, pretul vietii copilului lor si suferinta copilului lor? Oare pentru parinti poate fi ceva mai dureros si dur? Nimic din pacate... Ei au nevoie de ajutorul nostru, sunt doi parinti indurerati ce nu isi pot duce de unii singuri aceasta durere, aceasta lupta... Suntem 7854 de oameni ce am ales sa ii oferim sansa lui Marcus, va rugam din toata, dragii nostri INGERI PAZITORI, sa repetam catusi de putin ajutorul pentru Marcus si sa ii oferim tratamentul ce l-ar salva de la moarte....

Din orice tara sau colt al lumii pentru viata lui Marcus, se poate dona cat va lasa inima aici: 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari

Paypal: paypal@caritate.md 

Galerie

21 Jun, 2022

Draga donator, te rugam sa fii alaturi pana la final de micutul Marcus... Chinurile, durerile lui, viata lui poate fi salvata... Marcus viseaza la ziua cand va invinge... Marcus lupta pentru stropul lui de speranta sa isi salveze viata, sa isi salveze copilaria... Marcus are nevoie de noi, de puterea omeneasca, care i-ar oferi sansa la viata... E un copil ce nu poate lupta de unul singur, pentru ca viata lui costa si acum  depinde de acest tratament costisitor. Va rugam sa facem putin efort si sa ne unim bunatatea inimilor noastre, asa cum o faceam pentru orice copil aflat pe patul de spital si cerand ajutorul OAMENILOR. Din toata inima va rugam sa fim alaturi acum de chinurile acestui copil ca mai apoi sa ne bucuram de zambetele lui salvate de noi...

Din orice tara sau colt al lumii, pentru VIATA  micutului Marcus, contul activ de donatii este aici: 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-marcus-cebotari

15 Jun, 2022
Copil dulce si cuminte lupta pentru viata lui. Marcus stie ce inseamna cancer, stie ca in capusorul lui exista o tumoare in forma de biluta care ii poate lua viata... stie ca in fiecare dimineata este asteptat la tratament si stie ca viata lui costa. Marcus e copilul ce s-a maturizat prea devreme… dar in toata suferinta si chinul care il are, Marcus nu inceteaza sa viseze si sa aiba dorinte… micutul i-a zis lu tati ca visul lui cel mare este ca vrea sa traiasca... visul lui cel mare este ca diminetile sa fie acasa, sa alerge, sa se joace, sa se duca la prietenii lui, sa traiasca copilaria si viata fara aceste dureri. Marcus stie la fel ca el poate reusi, el poate fi copilul ce poate iesi invingator, doar ca de unii singuri cu familia, acest copilas nu poate achita tratamentul integral. Micutul mai are nevoie de inca o mana de oameni buni si sufletisti. Haideti sa-l ajutam sa invinga, 21863 euro il despart pe micut de sansa lui la viata… Incercam sa ii indeplinim o mica parte din visul lui?
Din orice colt al lumii, pentru viata lui Marcus se poate dona prin orice tip de cqrd bancar, paypal, transfer bancar, paynet aici: https://www.caritate.md/.../din-inima-pentru-marcus-cebotari
 Paypal: paypal@caritate.md
1 Dec, 2021
Dragii nostri, Marcus a inceput radioterapia cu anestezie (deloc usor pentru un copil) si insuportabil pentru parinti. Mamica lui Marcus e disperata si atat de indurerata ne roaga mult sa le fim alaturi,  sa ii ajutam sa achite tratamentul puiului… pentru ca drumul abia incepe.  Doar datorita noua, oamenilor, Marcus lupta pentru viata lui. Va rugam din toata inima sa continuam sa fim alaturi, sa jertvim din putinul nostru, pentru aceasta familie indurerata, pentru acest sufletel de doa 5 anisori chinuit de boala, fara ajutorul nostru, Marcus nu va putea iesi invingator… un mic efort, o mica donatie inseamna VIATA pentru micutul Marcus. 
Din orice tara, din orice colt al lumii pentru viata micutului, donatiile pot fi facute aici:
Expediați un SMS cu conținutul 802 la:
2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL
Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Galerie

3 Nov, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri